- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #2.101
Sağlık olsun, rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahBenimde negatif.. Hemşire 2 gün sonra başka merkezde yine yaptırın dedi ama umudum pek yok.. pozitif olanları tebrik ederim kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık olsun, rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahBenimde negatif.. Hemşire 2 gün sonra başka merkezde yine yaptırın dedi ama umudum pek yok.. pozitif olanları tebrik ederim kızlar
Moralini bozma değerini artacaktır inşallah stres yapıp etkileme sonucunu rabbim büyüktür.Ayyy umut oldunuz bana.. inşallah benim de katlanarak artar.. rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin![]()
Benimde aynı şekilde doktorunuz ne dedi@Kelebenkk canım hem sana moral olsun hem kendi durumumu yazayım istedim. Lütfen moralini bozma bak benim hiç beklemediğim bir şekilde yükseldi. Gerçekten geç tutunmuş olmalı. Benimde düşük geçmişim var biliyorum insan zihni kötüye gidiyor ama umudunu son ana kadar kaybetme. Vazgeçme annesi ondan senin inancına ihtiyacı var şimdi.
3. Gün transferi, Beta hcg değerim 10. Gün 19,25 12. Gün 42,31 çıkmıştı. Bugün 14.gün ve değerim 211,95 çıktı. Darısı güzel haber bekleyen herkese olsun…
Sizin sonucunuz kaç çıktıAllahın izniyle yukselir canım sen canını sıkma benim de çok yüksek çıkmadı bekleyeceğiz
Ama ben kan sulandırıcı kullanmıyorumAynısı bendede olmuştu geçmiş gebeliğimde yerleşmedir doktorunuzla ileitşime geçin kan sulandırıcıyı kesmeleri gerekiyor
Tutar canım çok emin ilerlemiş doktorunKızlar 4.günden yazıyorum. İlk 2 gün minik ağrılarım vardı. Dün çok az bugün yok gibi. Bir lekelenmede yok. Pozitif olanlarda hiç ağrısız sızısız ilerleyen oldu mu ? Yani embriyomun kalitesi çok çok iyiydi. Ben histeroskopi oldum. 12 mm ile transfer yapıldı. Endometriozis için 2 ay tedavi gördüm. Embriyo pgt liydi. Tutar mı ya ?
O zaman sıkıntı yok endişelenmeyinAma ben kan sulandırıcı kullanmıyorum
Peki siz hiç test yapmadan nasıl durabildiniz. Burada 4.gün silik gördüm diyenleri okudukça içim kıpraşıyor. Yapsam mı acaba diyorum. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemedimTutar canım çok emin ilerlemiş doktorunağrılara takılma bi geliyo bi gidiyo çok belirsiz
5. Gün embriyoları 4. Günden itibaren hafif silik şekilde çıkabiliyor 5. Veya 6. Gündede çıkıyor erken testlerdePeki siz hiç test yapmadan nasıl durabildiniz. Burada 4.gün silik gördüm diyenleri okudukça içim kıpraşıyor. Yapsam mı acaba diyorum. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemedim
Çünkü çıkmasa aşırı demoralize olacaktım kendimi biliyorum acı cektirmek istemeedimPeki siz hiç test yapmadan nasıl durabildiniz. Burada 4.gün silik gördüm diyenleri okudukça içim kıpraşıyor. Yapsam mı acaba diyorum. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemedim
Bende böyle düşünüyorum ama dayanamıyorumda ilginç bir irade sizinkiÇünkü çıkmasa aşırı demoralize olacaktım kendimi biliyorum acı cektirmek istemeedim![]()
Negatif oldu canım ne yazık ki. Listede var aslında yazmıştım burayadaTest tarihin geçmiş tatlım sonucu yazdın mı bulamadım nedir durumlar inşalkah hamilesindir![]()
Bende sabırsızım ama bende test siparişi verdim geldiği gibi yapıcam inşallah bizimledirler benim 5.gün 2 embriyo kaliteleride 4aaMevi selam benimde test günüm 21 aralik fakat bnim 3. Gün embriyosu 4 tane ben sanirim kendimi tutamayip yarin kan testi vericem. Gecen yaz gebe kaldigimda 3. Gun embriyosuydu 7. Gü 6.96 ile öğrenmiştim
Sizin 14. Gün kaç geldi? Çarşamba tekrar beta hcg bakacağım ama zaten cumartesi günü de doktorum sonuç için üzülmene gerek yok önemli olan artış demişti. Şu anda Düşük olması gebeliğin sağlıksız olduğu anlamına gelmez ona bağlı değil demişti. Dediği gibi oldu her şey normal ilerliyor..Benimde aynı şekilde doktorunuz ne dedi
T+9 58 çıktıSizin sonucunuz kaç çıktı
Benim de 3. Ve 4. Günü minik ağrılarım vardı, bugün yani 5. Günü ağrılarım yok oldu ama yerleşme ağrısıdır ve yerleştiği için ağrısı geçmiştir diye düşünüyorumKızlar 4.günden yazıyorum. İlk 2 gün minik ağrılarım vardı. Dün çok az bugün yok gibi. Bir lekelenmede yok. Pozitif olanlarda hiç ağrısız sızısız ilerleyen oldu mu ? Yani embriyomun kalitesi çok çok iyiydi. Ben histeroskopi oldum. 12 mm ile transfer yapıldı. Endometriozis için 2 ay tedavi gördüm. Embriyo pgt liydi. Tutar mı ya ?
30 yaşın üstüne koyuyorlar genellikle, doktor tutmama ihtimali olduğunda da iki üç koyabiliyor. Düşük veya tüp bebek tutmama hikayesi olanlara da 2-3 koyuyorlar. Tamamen doktorun kararı. Ama ben işlem sırasında çok ısrar ettim doktoruma tutmazsa psikolojimin bozulacağını 2. Defa tedaviye gelmeyeceğimi söyledim. Bu yüzden 2 tane koymaya ikna olduÇift embriyo istedim bende ama doktor koymadı herkes gruptaki çoğu arkadaşımıza koymuşlar neye göre bu acaba