• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kızlar 4.günden yazıyorum. İlk 2 gün minik ağrılarım vardı. Dün çok az bugün yok gibi. Bir lekelenmede yok. Pozitif olanlarda hiç ağrısız sızısız ilerleyen oldu mu ? Yani embriyomun kalitesi çok çok iyiydi. Ben histeroskopi oldum. 12 mm ile transfer yapıldı. Endometriozis için 2 ay tedavi gördüm. Embriyo pgt liydi. Tutar mı ya ?
Benimde bugün 4. Günüm ve bende de bugün belirti yok ama dün ve ondan önceki gün adet ağrısı ve kasık Ağrıları çektim. Elinizden geleni tedavinizi yapmışsınız tutar Allah nasip ettiyse inşallah

Merhaba bende transfer olsum t+7 deyim ama 3 gündür çok fena grip oldum günde 10 kez hapşırıp öksürüyorum burnum çok akıyor ve halsizim. Bu durum beni çok üzdü. Pozitiflerden bunları yaşayan oldu mu 😞

30 yaşın üstüne koyuyorlar genellikle, doktor tutmama ihtimali olduğunda da iki üç koyabiliyor. Düşük veya tüp bebek tutmama hikayesi olanlara da 2-3 koyuyorlar. Tamamen doktorun kararı. Ama ben işlem sırasında çok ısrar ettim doktoruma tutmazsa psikolojimin bozulacağını 2. Defa tedaviye gelmeyeceğimi söyledim. Bu yüzden 2 tane koymaya ikna oldu
Ben bile ikna oldum okurken ☺️ 30 yaşındayım bende bide zaten sadece tek embriyom kaldı böyle olacağını bilsem sormazdım bile

Benim de 3. Ve 4. Günü minik ağrılarım vardı, bugün yani 5. Günü ağrılarım yok oldu ama yerleşme ağrısıdır ve yerleştiği için ağrısı geçmiştir diye düşünüyorum ☺️ olumlu düşünüyorum inşallah olumludur
Ayy hadi inşallah öyle olmuştur ya bende öyle umut ediyorum 💕

Benimde bugün 4. Günüm ve bende de bugün belirti yok ama dün ve ondan önceki gün adet ağrısı ve kasık Ağrıları çektim. Elinizden geleni tedavinizi yapmışsınız tutar Allah nasip ettiyse inşallah
Aa aynı gün transfer olmuşuz sizin test gününüz nedir nerede transfer oldunuz ?

Sizin 14. Gün kaç geldi? Çarşamba tekrar beta hcg bakacağım ama zaten cumartesi günü de doktorum sonuç için üzülmene gerek yok önemli olan artış demişti. Şu anda Düşük olması gebeliğin sağlıksız olduğu anlamına gelmez ona bağlı değil demişti. Dediği gibi oldu her şey normal ilerliyor.. 🧿
12.gün 29,2-14.gün 76-16.gün 225,7

30 yaşın üstüne koyuyorlar genellikle, doktor tutmama ihtimali olduğunda da iki üç koyabiliyor. Düşük veya tüp bebek tutmama hikayesi olanlara da 2-3 koyuyorlar. Tamamen doktorun kararı. Ama ben işlem sırasında çok ısrar ettim doktoruma tutmazsa psikolojimin bozulacağını 2. Defa tedaviye gelmeyeceğimi söyledim. Bu yüzden 2 tane koymaya ikna oldu
35 yaş üzeri dedi bana doktorum

Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı deneme test günü ne zaman canım listeye ekleyelim
Bende pcos insülün direnci eşimde varikosel var. 5. Gün embriyosu AA kalite 30 yaş 2.5 yıldır evliyim 😞 18 aralık test günü dedi doktorum. Ama aşırı derecede hastalandım grip oldum. Ter atıyorum sürekli bir belirtimde yok. Kızlar aranızda benim gibi durum yaşayan yok mu help meee

Back
X