• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Aralık tüp bebek transfer olanlar

Kaç embrio

Kaçıncı gün embriyosu

Test günü

02/12/2025
Siyahhhinci

5. Gün
2 tane

4ab
4bb

13 Aralık

05/12/2025
@beyazkasimpati

5. Gün

4ab

15 Aralık

05/12/2025
@balparesi

5.gün

3bb

15 aralık

06/12/2025

@limonlusodaaa

5. Gün

5aa

16 Aralık
04/12/2025
@Kelebenkk

15 Aralık

03/12/2025
@Ada8787

5. Gün
2 adet

13 Aralık

01/12/2025
@eatn1

3. Gün
1 tane

12 Aralık
01/12/2025
@tmaden
5.gün12 aralık

@Tugce9242

26/11/2025

5. Gün

4bc

8 Aralık
@manolya2025
4/12/2025

3. Gün

16 Aralık

@Altn14
02/12/2025

5. Gün

5bb

13 Aralık
02/12/2025
@ridade21
5.gün
2 tane
4aa
3ab
15 Aralık
28/11/2025
@Nrcn3422
5. Gün
1tane
6.gün 1 tane
3bc
4bc
10 Aralık
03/12/2025
@seher bozbey
3. Gün
2tane
15 aralık
@khaleesi066
6.12.2025 transfer
5.gün tek embriyo5Aa15.12.2025 test günü
slnylbyrk slnylbyrk
04.12.2025
5. Gün
2 tane
4aa
4ab
13 aralık
F fezhem
29/11/2025
5. Gün5ab9 aralık

İlk transferimi haziranda oldum olumsuz oldu maalesef 2. Transferim yarın 11 de idrara sıkışık gidicem korkulu rüyam idrara sıkışıklık beni maf ediyor zaten dayanılcak gibi degil 😔😔
Yani ben o kadar sıkışık değildim transferim 10:30daydı ben 9 gibi su içmeye başladım az az 1 litre ancak içmişimdir yeterli dediler hatta hoca sıkışık mısın dedi hayır dedim ama ona yeterli geldi heralde yaptı transferi

Kaçıncı trasferleriniz benim bu 3’ncü yaşım 25 tutar sandım ama yaşım küçük diye ama yaşla alakası yokmuş

Ay bizede at olur mu bizede umut olursun hatta pozitif çıkarsa ilk pozitifimiz olursun 🌼🌼🌼🌼 heyecanla bekliyoruz seni listeye pozitif diye ekleyeyim hemen inşlllahhh
Ayyy inşallah , muhakkak atarım kendim evde yapacağım kan testi yapmayacağım idrar testi düşünüyorum. Belirtilerin çogu vardı bemde ama progestan kullandığım için emin olamıyorum

Ayyy inşallah , muhakkak atarım kendim evde yapacağım kan testi yapmayacağım idrar testi düşünüyorum. Belirtilerin çogu vardı bemde ama progestan kullandığım için emin olamıyorum
Önce test yap idrar sonra bize tüm belirtilerinden bahset 😂😂 hissediyorum pozitif inşllah senin

Ay bana filme göre kapalı olabilir dediler laporoskopi bile oldum açıkmış ama yine de kendiliğinden hamile hiç kalamadım
Ben daha evvel kendiliğinden kalmış ama kimyasal ile sonuçlanmıştım canım ikinci transferimde kimyasal ile sonuçlandı çok şükür üç tuttu yeni ama benimde Darısı isteyen herkese umarım benim desağlıklı ilerler 🌼🤲🏻🤲🏻

Yani ben o kadar sıkışık değildim transferim 10:30daydı ben 9 gibi su içmeye başladım az az 1 litre ancak içmişimdir yeterli dediler hatta hoca sıkışık mısın dedi hayır dedim ama ona yeterli geldi heralde yaptı transferi
Canım ben ilk transferde sıkışık gittim hocaya dedim çok sıkıştım beni işlem için odaya aldılar baktı dedi sıkışıklık yeterli degil içerde şişirdiler beni tekrardan ama ölümden beterdi işlem umrumda degildi tutamıyordum allaha yalvar yakar zor durdum işlem bitince 10 dakka daha tut idrarı dediler dedim imkansız bişey nasıl tutucam öldüm öldüm dirildim resmen tekrar aynı duruma geldim şimdi inan sadece düşündügüm nokta o nasıl yapıcam allahım yardım et diye şimdiden düşünüyorum çok zor çok

Ben daha evvel kendiliğinden kalmış ama kimyasal ile sonuçlanmıştım canım ikinci transferimde kimyasal ile sonuçlandı çok şükür üç tuttu yeni ama benimde Darısı isteyen herkese umarım benim desağlıklı ilerler 🌼🤲🏻🤲🏻
Ayyy çok sevindim idrar testi yapmışmıydın Hayırlınolsun

Canım ben ilk transferde sıkışık gittim hocaya dedim çok sıkıştım beni işlem için odaya aldılar baktı dedi sıkışıklık yeterli degil içerde şişirdiler beni tekrardan ama ölümden beterdi işlem umrumda degildi tutamıyordum allaha yalvar yakar zor durdum işlem bitince 10 dakka daha tut idrarı dediler dedim imkansız bişey nasıl tutucam öldüm öldüm dirildim resmen tekrar aynı duruma geldim şimdi inan sadece düşündügüm nokta o nasıl yapıcam allahım yardım et diye şimdiden düşünüyorum çok zor çok
Yatağa ördek isteyin ben öyle yapmıştım tuvalete kalkmadım asla tutamam ördek istiyorum diyin

Çok aşırı olmamanız gerekir dediler ben çok sıkışmıştım işlemden önce biraz boşalttım geriye kalanla yaptık. Çıktıktan sonra dayanamadım lazımlıkla yatakta işimi hallettim. Çok sıkışık olunca uzanmak bile zulüm, inşallah bu sefer güzel geçer senin için

Evde test yapanlar atın kızlar kaçıncı gün yaptığınızı yazarak ıncığını cıncığını bak merakla bekliyoruz S Siyahhhinci dimi😃
Dur kız daha 5. Gündeyim ben ne testi gerçi evde olsa kesin yapardım ama işte kendimi bildiğim için almadım 8. Gün yapacağım atacağım inşllahhhh❤️❤️❤️

Back
X