- 3 Haziran 2016
- 816
- 373
- 103
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Nasıl tutup bırakıyorBenim 1 ve 2 nci trasferde 5 6 günde tutdu bıraktı kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl tutup bırakıyorBenim 1 ve 2 nci trasferde 5 6 günde tutdu bıraktı kendini
İlk3 günde tutunma oluyor 4-5-6-7 buralarda tamamen gömülşyor ama kritşk 3 günKızlar bilen var mı çok merak ediyorum 5. Gün embriyosu hangi gün aralığında tutunuyor acaba tutunursa
Bana ilk gün tutundu ama kromozomlarımız uyuşmadı neden bilmiyorum ikiside kimyasal gebelik sayılıyorNasıl tutup bırakıyor
Evet chat gpt ye sordum o da oyle diyor şimdi. Yolculuk yaptım belim çok ağrıdı da eve geldim hemen progestan koyup uzandımİlk3 günde tutunma oluyor 4-5-6-7 buralarda tamamen gömülşyor ama kritşk 3 gün
Bende de aynı fobi var yapamam
Bende de aynı fobi var yapamamBende de aynı fobi var yapamam
Canım o ılaclardan oluyo galıba ya bendede arada oluyo ozellıkle fıtılden sonra akıntın varmı pekı hıcKızlar bugun bende regl sancısı gibi hafif sancılar başladı ara ara yokluyo
Canım katılmak isteyen olur istemeyen olur o nedenle birde yasak diye biliyorum bu plastformdan whatsap kurmakS Siyahhhinci biz neden wp grubu kurmuyoruz daha iyi olmazmı
Iyı olurdu aslında gercektenCanım katılmak isteyen olur istemeyen olur o nedenle birde yasak diye biliyorum bu plastformdan whatsap kurmak
Dinlen. Canım. Geçer benimde bugğn ekstra beş ağrım var ama 5. günde pozitiflerin de negatiflerşn de genellikle hep kaşık ağrısı olmuşEvet chat gpt ye sordum o da oyle diyor şimdi. Yolculuk yaptım belim çok ağrıdı da eve geldim hemen progestan koyup uzandım
Walla geçen bir yerde okudum direk üyelik siliniyormuş. Farklı bir üyelik açıp deneyelim diyen olursa ben özelden yazarım numaramı.Iyı olurdu aslında gercekten
Yerleşme kanaması dışındaki hiçbir belirti net değil sanki yaDinlen. Canım. Geçer benimde bugğn ekstra beş ağrım var ama 5. günde pozitiflerin de negatiflerşn de genellikle hep kaşık ağrısı olmu
Yasak olduğunu bilmiyordum yada sen instegram adresini ver bize oraya yazalım özel numaraları oraya atalımCanım katılmak isteyen olur istemeyen olur o nedenle birde yasak diye biliyorum bu plastformdan whatsap kurmak
Walla geçen bir yerde okudum direk üyelik siliniyormuş. Farklı bir üyelik açıp deneyelim diyen olursa ben özelden yazarım numaramı.isteyen deneyebilir
![]()
Evet ilk gün başlayan kahverengi pembe alıntı gibi minik şeyler fitille birlikte geliyo sankiCanım o ılaclardan oluyo galıba ya bendede arada oluyo ozellıkle fıtılden sonra akıntın varmı pekı hıc
Çıkmaz mı ki aslında yapay zeka da T+7 veya T+8 de yap diyor1 gün daha beklesen mi acaba ya çıkmazsa üzülürsün erken olabilir
İlk 48 saat demişti chatcptKızlar bilen var mı çok merak ediyorum 5. Gün embriyosu hangi gün aralığında tutunuyor acaba tutunursa
Ayy erkenden yapican mi bnde kararsizim ya :/Ayy ınsallah canım yapınca buraya at ben kan vercem yapmıycam teste fobım olustı resmen
Benım boyle su gıbı bı akıntı fıtııle berabaer gelıyor valla anlamıyorum hıcEvet ilk gün başlayan kahverengi pembe alıntı gibi minik şeyler fitille birlikte geliyo sanki
Cuma yada cumartesı kan verıcem canım ben evde yapmıycam ılkınde evde yapmıstım modum düşmüştü 13 nde test gunumAyy erkenden yapican mi bnde kararsizim ya :/
Evet ya bunu bnde merak ediyorum bazi yerlerde 48 saat diyor bazi yerlerde 3 ile 7 gun diyor sacma sapan annlamadm gitti yabiİlk 48 saat demişti chatcpt