Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

benim en çok şikayetim gazım var sancı çekmiyorum ama direk çıkıyo şükür belirti olabilir mi aranızda çok gaz çıkaran varmı
Ay ben resmen aşırı bugün t +3 teyim dün feci gaz sancısı çektim bağırsaklarım bozulmuş gibiydi resmen bende gaz ağrısı da oldu çok bugün de öyle karnım ağrıyor gibi

Ay ben resmen aşırı bugün t +3 teyim dün feci gaz sancısı çektim bağırsaklarım bozulmuş gibiydi resmen bende gaz ağrısı da oldu çok bugün de öyle karnım ağrıyor gibi
Benimde kaç gündür ölüyorum gaz sancısından
Transferden sonra bende de cok vardı. Bi ara azaldı t+11 bugun yine ilk gunlerdeki gibi olmasa da var

Bugün t+7 yine ilk idrarla test yaptım ama yine silik bir çizgi bile çıkmadı. Sanırım benim olmadı arkadaşlar ilk denememdi
Benim de çıkmadı çizgi aradan 5-6 saat geçtikten sonra baktım 2 çizgi var. Allah umudumuzu kaybetmemizi istemiyor bence test gününe kadar umut etmeye devam etmeliyiz

Bizimde test günümüz aynı sizinle bende 5. Gün embriyosu 13 Aralık oldum 23ü test günüm bende ilaçların etkisi olduğunu düşünüyorum bel kasıkta hep bi sızı var gaz sancısı oluyor arada. İlk transferdede ben kan testine kadar beklemiştim ilk kanda öğrenmek daha iyi bence idrar yaparsam ve negatif görürsem aşırı üzülürüm kanda en azından üzüleceksek o an üzülelim diğeri hep stres

Benim de çıkmadı çizgi aradan 5-6 saat geçtikten sonra baktım 2 çizgi var. Allah umudumuzu kaybetmemizi istemiyor bence test gününe kadar umut etmeye devam etmeliyiz
Yarın kan vereceğim bu sebeple iki çizgi kesinlikle görmem gerekirdi bence. Ben önceden idrar testi iyi ki yapmışım diyorum bu arada çünkü aşırı pozitif düşünüyordum ve direk kanda bunu görsem çok daha fazla üzülürdüm en azından şimdi kendimi negatife de hazırladım

Evt benim doktorumda birebir aynı şeyleri söyledi. Benim yumurta toplama işleminden sonra transfer için bir ön prova yaptığını doktorum çok zorlandığını rahim ağzımda darlık ve eğrilik olduğunu söyledi. Transferide anestezili yapmak istediğini söyledi ve öyle oldu be ne demek bilgisi olan başına gelen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…