- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #2.221
Dualarımız seninle canımBenimde bugün test günüm. Şimdi hastaneye gidiyorum. Dua edin kızlar bana da
Çok üzgünümYok erken doğumla kaybettim ikizlerimi 6. Ayında
Çok üzgünümrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ay ben resmen aşırı bugün t +3 teyim dün feci gaz sancısı çektim bağırsaklarım bozulmuş gibiydi resmen bende gaz ağrısı da oldu çok bugün de öyle karnım ağrıyor gibibenim en çok şikayetim gazım var sancı çekmiyorum ama direk çıkıyo şükür belirti olabilir mi aranızda çok gaz çıkaran varmı
Benimde kaç gündür ölüyorum gaz sancısındanAy ben resmen aşırı bugün t +3 teyim dün feci gaz sancısı çektim bağırsaklarım bozulmuş gibiydi resmen bende gaz ağrısı da oldu çok bugün de öyle karnım ağrıyor gibi
Ay ben resmen aşırı bugün t +3 teyim dün feci gaz sancısı çektim bağırsaklarım bozulmuş gibiydi resmen bende gaz ağrısı da oldu çok bugün de öyle karnım ağrıyor gibi
Transferden sonra bende de cok vardı. Bi ara azaldı t+11 bugun yine ilk gunlerdeki gibi olmasa da varBenimde kaç gündür ölüyorum gaz sancısından
Benim de çıkmadı çizgi aradan 5-6 saat geçtikten sonra baktım 2 çizgi var. Allah umudumuzu kaybetmemizi istemiyor bence test gününe kadar umut etmeye devam etmeliyizBugün t+7 yine ilk idrarla test yaptım ama yine silik bir çizgi bile çıkmadı. Sanırım benim olmadı arkadaşlar ilk denememdi
Bizimde test günümüz aynı sizinle bende 5. Gün embriyosu 13 Aralık oldum 23ü test günümaynı gün transfer olmuşuz ben de 11 aralıkta oldum, 23 aralık test günüm :) güzel haberler inşallah. Benim de lekelenme vs olmadı belirti sayılırsa sadece kasık ağrılarım ve bel ağrılarım var ama ilaçların etkisi mi bunlar bilemediğimden belirti sayamıyorum. ilaçlar da aynı belirtilere sebep oluyor çünkü. beklemek çok zor ama beklemekten başka çare yok. ben kendimi tutup 23üne kadar test yapmayacağım inşallah :) direkt kandan öğrenmek istiyorum
Gaz yapacak şeylerde yemiyorum aslında ama üşütüyor muyum diye korkuyorum daBenimde kaç gündür ölüyorum gaz sancısından
Bizde inşallah sizin gibi pozitifi görürüzTransferden sonra bende de cok vardı. Bi ara azaldı t+11 bugun yine ilk gunlerdeki gibi olmasa da var
Yarın kan vereceğim bu sebeple iki çizgi kesinlikle görmem gerekirdi bence. Ben önceden idrar testi iyi ki yapmışım diyorum bu arada çünkü aşırı pozitif düşünüyordum ve direk kanda bunu görsem çok daha fazla üzülürdüm en azından şimdi kendimi negatife de hazırladımBenim de çıkmadı çizgi aradan 5-6 saat geçtikten sonra baktım 2 çizgi var. Allah umudumuzu kaybetmemizi istemiyor bence test gününe kadar umut etmeye devam etmeliyiz
Ben yaptım test maalesef negatif oldu.M mglme @Papatyamnm G Gizem-36 @Tugba3437
@yasenya ak
kızlar kaçırdımm mı test yaptırdınız mı sonuçlar iyi mi
Evt benim doktorumda birebir aynı şeyleri söyledi. Benim yumurta toplama işleminden sonra transfer için bir ön prova yaptığını doktorum çok zorlandığını rahim ağzımda darlık ve eğrilik olduğunu söyledi. Transferide anestezili yapmak istediğini söyledi ve öyle oldu be ne demek bilgisi olan başına gelen var mı ?Brbim eşimde de varikösel var kızlar doktor ameliyat etmedi bu şekilde devam et tüp bebeğini yap ondan sonra istersen yaparız dedi şansını düşürmek istemem dedi bizde yapmadık sperm testinde ise hocamız yeterli benim için dedi şükür güzel sonuç aldım.
Evet aynı stres içindeyimPozitifi gorunce de stres bitmiyor kızlar katlanacak mı katlanmayacak mı stresi var şimdi de sevinemiyorum kibu geçse kese gorunecek mi stresi başlayacak
Değerin yuksek canım hayırlısıyla senin iyi gidiyorEvet aynı stres içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?