- 26 Mayıs 2025
- 391
- 150
- 18
- Konu Sahibi Siyahhhinci
İnşallah öyledir![]()
Benımde sabah 2 aksam 2 fıtılAdana ozel klinik doktorum prof. Hastanede acibadem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir![]()
Benımde sabah 2 aksam 2 fıtılAdana ozel klinik doktorum prof. Hastanede acibadem
Yok aslinda benim kuzenim ona gitti :) oyuzden doktor aramadan gittim ona.Anladım galiba genelikle herkes özel klinik olan yerlere gidiyor daha güvenilir dimi
Mantıklı bende öyle gittim tanıdıklar gittiği içinYok aslinda benim kuzenim ona gitti :) oyuzden doktor aramadan gittim ona.
Resim koyabiliyormuyum yasak mi?O ne kız ilk defa duydum
Yok degil diye biliyorum amaResim koyabiliyormuyum yasak mi?
Benımde sabah 2 aksam 2 fıtıl
Bende kabızlık, karın, bel ağrısı mide yanması,baş ağrısı var ama progestan belirtisi de olabilir. Şimdi test yaptım evde ama bozuldu çıktı bir daha deneyeceğim.İnialşqh pozitif olur.Sizinle aynıyız benimde 29 Kasım transferim 5 gün embriyosu AA kalite 2 embriyo transfer edildi inşallah pozitifi görürüz bende 9 aralıkta test yapıcam ama bende hiç bir belirti yok ya
Ama belirtileri olmak zorunda değilmiş. Kendini bu konuda strese sokmamanı tavsiye ederimSizinle aynıyız benimde 29 Kasım transferim 5 gün embriyosu AA kalite 2 embriyo transfer edildi inşallah pozitifi görürüz bende 9 aralıkta test yapıcam ama bende hiç bir belirti yok ya
Aa kimler gitti ne oldu anlamadımGitti güzelim kızlar ne güzel takip ediyorduk![]()
Hayırlı olsun güzel haberler alalım inşallahBen de bugün transfer oldum. Şimdi 2.5 saat yol gidiyorum. 5. Gün 6bb kalite 16 Aralık test günüm.
Konuyu açan ban yedi whatsapp grubu kuralım dedi üyenin bir tanesi. Siyahhinci yasak diye biliyorum ama dedi. Ona rağmen banlandınlar..Aa kimler gitti ne oldu anlamadım
Ay ben de yaptım ovülasyon çift çubuk ama erken gebelik testinde çıkmadı daha ama moralimi bozmadım çünkü şuan 3. Gün transferi + 4 günEvde test yapanlar atın kızlar kaçıncı gün yaptığınızı yazarak ıncığını cıncığını bak merakla bekliyoruz S Siyahhhinci dimi![]()
Hay allah yaKonuyu açan ban yedi whatsapp grubu kuralım dedi üyenin bir tanesi. Siyahhinci yasak diye biliyorum ama dedi. Ona rağmen banlandınlar..
Evet kötü olduHay allah ya![]()
Sizin için birazcık daha erken belki 7-8 gibi çıkarAy ben de yaptım ovülasyon çift çubuk ama erken gebelik testinde çıkmadı daha ama moralimi bozmadım çünkü şuan 3. Gün transferi + 4 gün