• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

“WhatsApp vb. sosyal medya gruplarına davet eden(özel mesaj dahil), reklamını yapan, bunu destekleyen ve öneren üyeler siteden önce bir ay daha sonra süresiz uzaklaştırılır.”

Kuralına uyulmadığı takdirde üyeliklerin iptal edileceğini bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.

Sizinle aynıyız benimde 29 Kasım transferim 5 gün embriyosu AA kalite 2 embriyo transfer edildi inşallah pozitifi görürüz bende 9 aralıkta test yapıcam ama bende hiç bir belirti yok ya
Bende kabızlık, karın, bel ağrısı mide yanması,baş ağrısı var ama progestan belirtisi de olabilir. Şimdi test yaptım evde ama bozuldu çıktı bir daha deneyeceğim.İnialşqh pozitif olur.

Sizinle aynıyız benimde 29 Kasım transferim 5 gün embriyosu AA kalite 2 embriyo transfer edildi inşallah pozitifi görürüz bende 9 aralıkta test yapıcam ama bende hiç bir belirti yok ya
Ama belirtileri olmak zorunda değilmiş. Kendini bu konuda strese sokmamanı tavsiye ederim

Ben de bugün transfer oldum. Şimdi 2.5 saat yol gidiyorum. 5. Gün 6bb kalite 16 Aralık test günüm.

Back
X