• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kızlar günaydınnn bugün hiç belirtim yok diyordum ki bezelyem ya da bezelyelerim kendini hissettirdi sağ kasığımda sancı var yine şükürler olsun 🥹 test almamak için zor tutuyorum kendimi bugün tam bir hafta oldu geçen hafta bugün hastanedeydik zaman geçmiyor diyoruz ama geçmiş bir şekilde.. test yapanlar hangi markayı kullandınız belki bi eczaneye uğrayabilirim 🙈

Kızlar günaydınnn bugün hiç belirtim yok diyordum ki bezelyem ya da bezelyelerim kendini hissettirdi sağ kasığımda sancı var yine şükürler olsun 🥹 test almamak için zor tutuyorum kendimi bugün tam bir hafta oldu geçen hafta bugün hastanedeydik zaman geçmiyor diyoruz ama geçmiş bir şekilde.. test yapanlar hangi markayı kullandınız belki bi eczaneye uğrayabilirim 🙈
Gunaydın canım ben de bugun kasığımdaki his olmadan uyandım. Bakalım gün içerisinde geri gelecek mi 🥹

Gunaydın canım ben de bugun kasığımdaki his olmadan uyandım. Bakalım gün içerisinde geri gelecek mi 🥹
Kızlar günaydın ben elendim mi bilemiyorum ama belimde ağrı vardı, regli öncesinde 4-5 gün önce hep aynı durum olur bende. Hiç şaşmaz karın ağrısı da var. Açıkcası korkttum😫 nasip son 5 gün kaldı 🥹 sanırım elenmiş olabilirim ama Allah büyüktür 🥰

Kızlar günaydın ben elendim mi bilemiyorum ama belimde ağrı vardı, regli öncesinde 4-5 gün önce hep aynı durum olur bende. Hiç şaşmaz karın ağrısı da var. Açıkcası korkttum😫 nasip son 5 gün kaldı 🥹 sanırım elenmiş olabilirim ama Allah büyüktür 🥰
Ben de bugun aynı hissediyorum.. sanki elenmiş gibi

Yok yok moral bozmak yok test gününe kadar inanarak bekliyoruz 🤗

Kızlar günaydın❤ Sabah yaptığım test bu da kesinlikle koyulaşma var daha belirgin ama buraya atarken fotoğraf kalitesi düşüyor ve notmal fotoğraftaki gibi görünmüyor. Yine de farkedilir sanırım

Eklentiler

• 1000014310.webp
    1000014310.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000014309.webp
    1000014309.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba inşallah sizinledir, siz transferden önce progestan kullandınız mı peki doktorum bana vermemişte bi araştırmaya girdim ondan dolayı soruyorum herkese 🫣
Merhaba endişelerinizi cok iyi anlıyorum bende sizin gibi içim rahat edene kadar herşeyi sorguluyorum. Benimde dondurulmuş embriyo transferi. Opu sonrası ilk regliden sonra kontrolden sonra 12 gün estrofem kullandırdı 12 gün sonunda kontrole çağırdı ultrasonda herşey uygun dedikten sonra progestan fitil başladık. Transfer sonrası içinde hem fitil hem iğneyle devam edeceğiz dedi.

Days doktor aldım ama farklı marka al 3 tane dene😅😅😅

Kızlar günaydın❤ Sabah yaptığım test bu da kesinlikle koyulaşma var daha belirgin ama buraya atarken fotoğraf kalitesi düşüyor ve notmal fotoğraftaki gibi görünmüyor. Yine de farkedilir sanırım
Canım sen görüyorsun ya çıplak gözle o yeter annesi miniğin ordadır 🙏

Back
X