- 18 Ocak 2019
- 2.873
- 2.500
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Hayırlı olsun deriz inşllah sizede hoşgeldinizBen de normal yoldan sonuç bekleyen bir Tüp bebek çalışanıyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun deriz inşllah sizede hoşgeldinizBen de normal yoldan sonuç bekleyen bir Tüp bebek çalışanıyım![]()
İnşallah Rabbim hakkıyla bakabilevek, iyi anne olabilecek her kadına nasip etsinHayırlı olsun deriz inşllah sizede hoşgeldiniz![]()
Aminnnnİnşallah Rabbim hakkıyla bakabilevek, iyi anne olabilecek her kadına nasip etsin![]()
Başka önerileriniz var mı profesyonel bir kişi olarak bizlereGününde test yapmanızı öneririm. Erken yapınca negatif çıkarsa sonradan pozitife dönerse sorun yaşarsınız. Hiçbir hastaya önermiyoruz gününden önce test yapmayı
Ay biliomusin aslinda benim ilk dusuk te 2 gun gecikti adetim evde test yaptm hemen cikti pozitif gahaha sonra tabi 7 haftalikti dustu :/ allahim birdaha gostermesin saglikli gelsin bebislerBen test gelir gelmez yapacağım varsa çıkıyor abi yoksa zaten çıkmıyor ben yazın 3. Günden itibaren yaptım gölge bile çıkmadı kuruma çizgisileri bile oluşmadı saatlerce günlerce beklettimama oğlumda 4. Gün öğlen ilk idrar bile değil silik hemen çıktı
![]()
Evet bende merak ediyorum. Mesela ben hergun avakado ve kabak cekirdegi yiyorummm ise yariyormu tutunmaya?Başka önerileriniz var mı profesyonel bir kişi olarak bizlere![]()
Stres çok büyük bi etken. Ona dikkat edin. Birde her ay oluşan yumurtalar ve diğer aylarda da oluşan yumurtaların kalitesi ve içeriği birbirinden farklı onun bilincinde ilerleyin. Tüm yumurtalar iyi değil tümü de kötü değil. Embriyoların da kalitesi birbirinden farklı doğal olarak. Sonuçta normal gebelik oluşumunda vücut bir sürü yumurtadan sadece bir tanesini yani en kalitelisini ayırıyor. Ama tüp bebekte bütün yumurtalar toplanıyor. İşin detayını bilmek kafanızı rahatlatır :)Başka önerileriniz var mı profesyonel bir kişi olarak bizlere![]()
Çok normal canım ara ara böyle ağrıların olmasıKızlar ben ağrıdan oturamıyorum ya akşam kayınvalideme geldim burda yatamadım malum karnım ağrıyor pantolonun düğmesini filan açtım çok rahatsız etti
Yani ara verdiği oluyordu ama akşamdan beri pek ara verdiği söylenemez.. normalse razıyım vallahi.. dayanırım acıları çekmeye.. isyan etmem.. yeter ki sağlıkla kavuşalım birbirimize..Çok normal canım ara ara böyle ağrıların olması
Evet özellikle avakado çok iyi. Bi de haftada toplam en az 150 dk yürüyüş yapın yarım saatlik periyotlar halindeEvet bende merak ediyorum. Mesela ben hergun avakado ve kabak cekirdegi yiyorummm ise yariyormu tutunmaya?
Haftada en az 150dk yarım saatlik periyotlar halinde yürüyüş yapın. Çok ağır olmayan bir diyet ve kilo vermekte etkili olur eğer kiloluysanızBaşka önerileriniz var mı profesyonel bir kişi olarak bizlere![]()
Nasıl bi ağrı regl ağrısı gibi mi gaz gibi miKızlar ben ağrıdan oturamıyorum ya akşam kayınvalideme geldim burda yatamadım malum karnım ağrıyor pantolonun düğmesini filan açtım çok rahatsız etti
Bende gaz vardi sonra bir dusundum etli nohut yemegindenNasıl bi ağrı regl ağrısı gibi mi gaz gibi mi
Benim ilk transferim 5.gün embriyoları idi tutmadı,bu ikinci transferim 3.gün çift embriyosu,test günü 16 AralıkM manolya2025 sizi de ekleyelim listeye kaçıncı gün embriyosu test günü ne zaman
Canım progesteron iğnesini olduğun sürece asla adet olmuyorsun yaşadığın ya gebelik belirtisi ya ilaç belirtisi onkadar diyimYani ara verdiği oluyordu ama akşamdan beri pek ara verdiği söylenemez.. normalse razıyım vallahi.. dayanırım acıları çekmeye.. isyan etmem.. yeter ki sağlıkla kavuşalım birbirimize..![]()
Hemen ekliyorumBenim ilk transferim 5.gün embriyoları idi tutmadı,bu ikinci transferim 3.gün çift embriyosu,test günü 16 Aralık![]()