Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Benim ilki 211 ikincisi 302 üçüncüsü 661 çıktı da hocam yavaş ilerliyor dedi ikincisini başka yerde yapmıştım ama bence yine yavaş ilerliyor
Tüp bebekte olası şeyler moral bozmak yok canımmm geç tutunuyordur

Eklentiler

• IMG_2785.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 19
Ya öylemi pazartesi şenlik olacak o zaman sayfada :)
Enox iğne
Prolutex iğne
Estrofem
Asprin
Progestan fitil bunlar extra folik asit içeren vitamin ve omega kullanıyorum. Siz?
Benim biraz fazla bağışıklık ilaçları da var. Estrofem kalçadan prosgtan iğne, progestan fitil, her gün oksapar göbekten, 4 günde bir leucostim iğne göbekten, her gün deltakortril bir tane tablet, günde 3 kere endol tablet, i mom ve folic asit. İşte böyle :)

Yoo fazla değil bence ben bağışıklık için serum almıştım transfer günümde intralipid di ismi

Estrofem verdi pozitif olduğunda kesti hemen

O test nedir bilgim yok, ben kendm istedim doktorun önerdiği için tutunmaya biraz yardımcı oluyormuş diye
İşte kandan bakılıyor cd56 gibi değerlere bağışıklık sisteminin saldırganlığına bakılıyor bir nevi. Embriyoyu yabancı algılamasın saldırmasın diye de makrofaj aşısı oldum bazı doktorlar da serum uyguluyor aynı sebepten sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…