• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

🐣kızlar çok şükür ben pozitifim🙏 4. Günden beri silik görüyorduk 6 da netleşti 7. Gün eşim dayanamadı teste gittik çok güzel bi değer çıktı 111.31😍 2 gün sonra tekrara gideceğiz insallah. Allahım hepinizin yüzünü güldürsün eşimle oturduk ağladık sevincten hiç pozitif görmemiştik🥹
İlk denemeniz miydi canım ? bu arada belirtilerini okudum. Çok detaylı yazmışsın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 🥹🥹 çok sevindim. 🥰

Bence bununla hiçbir alakası yok bende kan vermeden önceki günler yaptım bir var çıkıyordu bir yok çıkıyordu. Ama aslında varmış Kanda beta 38 çıktı

🐣kızlar çok şükür ben pozitifim🙏 4. Günden beri silik görüyorduk 6 da netleşti 7. Gün eşim dayanamadı teste gittik çok güzel bi değer çıktı 111.31😍 2 gün sonra tekrara gideceğiz insallah. Allahım hepinizin yüzünü güldürsün eşimle oturduk ağladık sevincten hiç pozitif görmemiştik🥹
Ayy maşallah 🧿 kaçıncı denemenizde uzun süredir mi istiyordunuz 🥹

Gerçekten mi ? 🥹 yarın muayene olduğum hastanenin acilinden kan vermeye gideceğim.. en net sonuç o
Evet kan vermeden bir gün önce test yaptım çıkmadı beş dk sonra aynı marka başka test yaptım var çıktı bugün kan verdim 38 geldi. İnşallah sizinde pozitif çıkar yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰

Evet kan vermeden bir gün önce test yaptım çıkmadı beş dk sonra aynı marka başka test yaptım var çıktı bugün kan verdim 38 geldi. İnşallah sizinde pozitif çıkar yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰
Ay hadi inşallah yaaa 🥹 sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler 🤲🏼

Back
X