- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #1.521
Belli olmaz moralini bozma kanda çıkabilirKızlar ben elendim galibaT+9 dayım olsaydı çıkardı şimdiye kadar Eki Görüntüle 3685280
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmaz moralini bozma kanda çıkabilirKızlar ben elendim galibaT+9 dayım olsaydı çıkardı şimdiye kadar Eki Görüntüle 3685280
Embriyonuz kaçıncı gün embriyosuyduKızlar ben elendim galibaT+9 dayım olsaydı çıkardı şimdiye kadar Eki Görüntüle 3685280
Moral kalmadı kiBelli olmaz moralini bozma kanda çıkabilir
5. Gün embriyosuEmbriyonuz kaçıncı gün embriyosuydu
Bence bu kadar acele etmeyin 11. Günde pozitifi görende var bu kadar erken yapmak iyi değil kötü düşünmeyin ki güzel gelsinMoral kalmadı kiyarın acilden kan vereceğim
5. Gün embriyosu
Moral kalmadı kiyarın acilden kan vereceğim
5. Gün embriyosu
Kaç dk beklediKızlar ben elendim galibaT+9 dayım olsaydı çıkardı şimdiye kadar Eki Görüntüle 3685280
1 dakika falanKaç dk bekledi
Canım benim yapma işte neden yaptın ki valla çok üzülüyorum böyle olunca. Kan bekleyelim yine de o doğru sonuç verirMoral kalmadı kiyarın acilden kan vereceğim
5. Gün embriyosu
İlk denemeniz miydi canım ? bu arada belirtilerini okudum. Çok detaylı yazmışsın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşkızlar çok şükür ben pozitifim
4. Günden beri silik görüyorduk 6 da netleşti 7. Gün eşim dayanamadı teste gittik çok güzel bi değer çıktı 111.31
2 gün sonra tekrara gideceğiz insallah. Allahım hepinizin yüzünü güldürsün eşimle oturduk ağladık sevincten hiç pozitif görmemiştik
![]()
Eşim nöbetçi eczaneye uğrayınca dayanamadım alayım dedim bilseydim almazdım çok emindim pozitifi göreceğimeCanım benim yapma işte neden yaptın ki valla çok üzülüyorum böyle olunca. Kan bekleyelim yine de o doğru sonuç verir![]()
Şuanda da yok mu silik1 dakika falan
Gerçekten mi ?Bence bununla hiçbir alakası yok bende kan vermeden önceki günler yaptım bir var çıkıyordu bir yok çıkıyordu. Ama aslında varmış Kanda beta 38 çıktı
Yani çok zorla bakınca görüyorum sanki çok silik.. ama kuruma çizgisi mi bilmiyorum belli belirsizŞuanda da yok mu silik
Ayy maşallahkızlar çok şükür ben pozitifim
4. Günden beri silik görüyorduk 6 da netleşti 7. Gün eşim dayanamadı teste gittik çok güzel bi değer çıktı 111.31
2 gün sonra tekrara gideceğiz insallah. Allahım hepinizin yüzünü güldürsün eşimle oturduk ağladık sevincten hiç pozitif görmemiştik
![]()
Siyah beyaz yapıp atın daha belirgin oöurYani çok zorla bakınca görüyorum sanki çok silik.. ama kuruma çizgisi mi bilmiyorum belli belirsiz
Evet kan vermeden bir gün önce test yaptım çıkmadı beş dk sonra aynı marka başka test yaptım var çıktı bugün kan verdim 38 geldi. İnşallah sizinde pozitif çıkar yarın güzel haberlerinizi bekliyoruzGerçekten mi ?yarın muayene olduğum hastanenin acilinden kan vermeye gideceğim.. en net sonuç o
Ay hadi inşallah yaaaEvet kan vermeden bir gün önce test yaptım çıkmadı beş dk sonra aynı marka başka test yaptım var çıktı bugün kan verdim 38 geldi. İnşallah sizinde pozitif çıkar yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
İnşallahAy hadi inşallah yaaasizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler
![]()
Bir tek ben mi çok ince bir çizgi görüyorum sanki varKızlar ben elendim galibaT+9 dayım olsaydı çıkardı şimdiye kadar Eki Görüntüle 3685280