- 28 Ekim 2025
- 743
- 475
- 18
- 35
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #1.541
Ben de aynısını görüyorum sanki ince bi çizgiBir tek ben mi çok ince bir çizgi görüyorum sanki var
2yıldır çocuk istiyoruz. Bir kez aşılama yaptırdık. Ancak biz doktor azizliğine uğradık üroloji de eşime bi şey yok diyip gönderdiler nasipte varmıs Antalyaya taşındık burda memoriale gözüktük ve eşimde morfoloji %1 miş %65 iri başmış. Bilsek hiç beklemezdik hemen tüp bebeğe başladık ilk denememiz ama doktorumuz ekibimiz çok iyiydi çok titiz davrandılar. Hiç umutsuzluğa düşürmediler pgt embryo glue hiç bi şey yaptırmadı doktorum hatta herkese garip geliyor benim tedavime reglden sonra 15. Günde başladı ve çok iğne ilaç kullanmadım yumurta toplamadan önce.Ayy maşallahkaçıncı denemenizde uzun süredir mi istiyordunuz
Varsa elimde bir daha yap bize siyah beyaz atsanaYani çok zorla bakınca görüyorum sanki çok silik.. ama kuruma çizgisi mi bilmiyorum belli belirsiz
Yani çok zorla bakınca görüyorum sanki çok silik.. ama kuruma çizgisi mi bilmiyorum belli
Her doktorun yaklaşımı çok farklı illaki başarı yüzdesini dikkate alarak değerlendiriyorlardır Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin2yıldır çocuk istiyoruz. Bir kez aşılama yaptırdık. Ancak biz doktor azizliğine uğradık üroloji de eşime bi şey yok diyip gönderdiler nasipte varmıs Antalyaya taşındık burda memoriale gözüktük ve eşimde morfoloji %1 miş %65 iri başmış. Bilsek hiç beklemezdik hemen tüp bebeğe başladık ilk denememiz ama doktorumuz ekibimiz çok iyiydi çok titiz davrandılar. Hiç umutsuzluğa düşürmediler pgt embryo glue hiç bi şey yaptırmadı doktorum hatta herkese garip geliyor benim tedavime reglden sonra 15. Günde başladı ve çok iğne ilaç kullanmadım yumurta toplamadan önce.
Taze transfer mi oldunuz peki o süreçte çok ilaç kullandınız mı2yıldır çocuk istiyoruz. Bir kez aşılama yaptırdık. Ancak biz doktor azizliğine uğradık üroloji de eşime bi şey yok diyip gönderdiler nasipte varmıs Antalyaya taşındık burda memoriale gözüktük ve eşimde morfoloji %1 miş %65 iri başmış. Bilsek hiç beklemezdik hemen tüp bebeğe başladık ilk denememiz ama doktorumuz ekibimiz çok iyiydi çok titiz davrandılar. Hiç umutsuzluğa düşürmediler pgt embryo glue hiç bi şey yaptırmadı doktorum hatta herkese garip geliyor benim tedavime reglden sonra 15. Günde başladı ve çok iğne ilaç kullanmadım yumurta toplamadan önce.
2yıldır çocuk istiyoruz. Bir kez aşılama yaptırdık. Ancak biz doktor azizliğine uğradık üroloji de eşime bi şey yok diyip gönderdiler nasipte varmıs Antalyaya taşındık burda memoriale gözüktük ve eşimde morfoloji %1 miş %65 iri başmış. Bilsek hiç beklemezdik hemen tüp bebeğe başladık ilk denememiz ama doktorumuz ekibimiz çok iyiydi çok titiz davrandılar. Hiç umutsuzluğa düşürmediler pgt embryo glue hiç bi şey yaptırmadı doktorum hatta herkese garip geliyor benim tedavime reglden sonra 15. Günde başladı ve çok iğne ilaç kullanmadım yumurta toplamadan
önceliklr hayırlı olsun. Şafak hocaya mı gidiyorsunuz ?2yıldır çocuk istiyoruz. Bir kez aşılama yaptırdık. Ancak biz doktor azizliğine uğradık üroloji de eşime bi şey yok diyip gönderdiler nasipte varmıs Antalyaya taşındık burda memoriale gözüktük ve eşimde morfoloji %1 miş %65 iri başmış. Bilsek hiç beklemezdik hemen tüp bebeğe başladık ilk denememiz ama doktorumuz ekibimiz çok iyiydi çok titiz davrandılar. Hiç umutsuzluğa düşürmediler pgt embryo glue hiç bi şey yaptırmadı doktorum hatta herkese garip geliyor benim tedavime reglden sonra 15. Günde başladı ve çok iğne ilaç kullanmadım yumurta toplamadan önce.
Şafak hocaya mı gidiyorsunuz2yıldır çocuk istiyoruz. Bir kez aşılama yaptırdık. Ancak biz doktor azizliğine uğradık üroloji de eşime bi şey yok diyip gönderdiler nasipte varmıs Antalyaya taşındık burda memoriale gözüktük ve eşimde morfoloji %1 miş %65 iri başmış. Bilsek hiç beklemezdik hemen tüp bebeğe başladık ilk denememiz ama doktorumuz ekibimiz çok iyiydi çok titiz davrandılar. Hiç umutsuzluğa düşürmediler pgt embryo glue hiç bi şey yaptırmadı doktorum hatta herkese garip geliyor benim tedavime reglden sonra 15. Günde başladı ve çok iğne ilaç kullanmadım yumurta toplamadan önce.
Bir tek ben mi çok ince bir çizgi görüyorum sanki var
Ben de aynısını görüyorum sanki ince bi çizgi
Sen umudunu yitirme kan ver bakalım ne çıkacakYani çok zorla bakınca görüyorum sanki çok silik.. ama kuruma çizgisi mi bilmiyorum belli belirsiz
Beklemiş halini de atarsanız bakalım hep birlikteYa bilmiyorum sanki sadece ben görüyorum o hayali çizgiyi
Ayy evet taze mi dondurulmuş muydu canım ?Taze transfer mi oldunuz peki o süreçte çok ilaç kullandınız mı
Dondurulmuş transfer canım. Dediğim gibi zaten reglin 15. Günü başlayınca opuya kadar çok ilaç kullanmadım. 9 günlük bi ilaç tedavi süreci. 1tane 900lük 1 tane de 450lik . 1 tane gonapeptyl 1 ovitrelle ve tarlusal. Transfer öncesi de folik asit d vitamini estrofem son hafta da prolutex iğne ve progestan fitil.Taze transfer mi oldunuz peki o süreçte çok ilaç kullandınız mı
Evet canımŞafak hocaya mı gidiyorsunuz
Kızlar beni tabloya eklemediniz ama yazayım bugün test günümdü beta hcg 42 çıktı. Doktorum gebelik var, değer normal önemli olan artışı dedi Pazartesi tekrar bakacağız. Bir pozitif de benden yaniHerkese merhaba kızlar.. 1 aralık 3. Gün tek embriyo taze transfer oldum, test tarihi 13 aralık3. Transferim. İlk bebeğimi 9 haftalık ikincisini 22 haftalık hamileyken kaybettim. Maalesef tecrübelendim biraz… dilerim hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız…
3 gündür sabah İdrar testi yapıyorum acaba ben mi uyduruyorum diyecek kadar siliktiler. Hatta bu sabah 2. Çizgi hiç çıkmadı ama akşam kan testi yaptırdım bhcg 19,25 çıktıHeyecanla cumartesiyi bekliyoruz…
Test gününüz gelene kadar ümidinizi kaybetmeyin
Dışardayım şu an eve geçince yapabilirim başka marka o daEvet tekrar yakından netleyerek çekip atarmısın
Bende Şafak beye gidiyorum. Sizden iki gün sonra transfer olmuşum sizin pozitifinizi görünce bende çok umutlandımEvet canım
Aa ne güzel 38 çıkan bir arkadaş vardı ona da ümit olmuş oldunuzKızlar beni tabloya eklemediniz ama yazayım bugün test günümdü beta hcg 42 çıktı. Doktorum gebelik var, değer normal önemli olan artışı dedi Pazartesi tekrar bakacağız. Bir pozitif de benden yani
Canım şöyle tam ışıklı bi yerde flaşla bak. Benim ilk çizgimi eşim göremedi inanmadı ama ben gördüm. Seninde hafif var gibi bi daha çek bize. Günün gelmiş ama düşük değerde olsa çıkması yeter önemli olan katlayarak ilerlemesi.Kızlar ben elendim galibaT+9 dayım olsaydı çıkardı şimdiye kadar Eki Görüntüle 3685280
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin bugün transfer sonrası kaçıncı gününüzdü ve 5.gün embriyosu muyduKızlar beni tabloya eklemediniz ama yazayım bugün test günümdü beta hcg 42 çıktı. Doktorum gebelik var, değer normal önemli olan artışı dedi Pazartesi tekrar bakacağız. Bir pozitif de benden yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?