Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

İnşallah hamileliktir kızlar
Kızlar öğlenden beri geçmeyen baş ağrım var sinüzit ağrısı sanırım varmı bu şekilde ağrı çeken genelde adet öncesi sonrası baş ağrım olurdu

Kızlar öğlenden beri geçmeyen baş ağrım var sinüzit ağrısı sanırım varmı bu şekilde ağrı çeken genelde adet öncesi sonrası baş ağrım olurdu
Benim genelde adet öncesi ya da adetin ilk günü başım ağrır şu an yok çok şükür çünkü ilaçsız asla geçmez.. ilaçları bırakmadan adet olunmuyormuş ya zaten sinüzitten kaynaklanıyordur..

Evet benimde öyledir migrende var majezik falan içmezsem geçmiyo normalde inşallah hormon dalgalanmasındsn falandır

Kızlar cok erken yapilmadigi surece yapilan idrar testleri ozellikle guvenilir erken gebelik testleriyse genellikle dogru cikiyo malesef ki

Kızlar cok erken yapilmadigi surece yapilan idrar testleri ozellikle guvenilir erken gebelik testleriyse genellikle dogru cikiyo malesef ki
Cunku betahcg nin 10 olmasina falan hassaslar yani 10 uzerindeyse zaten silik gozukecek o yjzden bence yoksa da erken yapmayin moralinizi bozmayin

Başta silik çizgi bile yoktu hiç bekledikten sonra böyle oldu

Eklentiler

• IMG_9191.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 47
Herkes uyuyor heralde tek kaldım buralarda.. An itibariyle kabak çekirdeği içi ve havuç suyuna abandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…