• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Ay ben de yaptım ovülasyon çift çubuk ama erken gebelik testinde çıkmadı daha ama moralimi bozmadım çünkü şuan 3. Gün transferi + 4 gün
Embriyonuz 3.gün embriyosu muydu? Kalitesi nasıldı? 3.gün embriyosu transferi olan çok kişi yok sanırım bulunca hemen soruyorum, bende 11 aralıkta 3.gün embriyosu transfer olacağım. Bizede güncelleme yapın mutlaka 😊

Embriyonuz 3.gün embriyosu muydu? Kalitesi nasıldı? 3.gün embriyosu transferi olan çok kişi yok sanırım bulunca hemen soruyorum, bende 11 aralıkta 3.gün embriyosu transfer olacağım. Bizede güncelleme yapın mutlaka 😊
Bana kalitesini söylemediler ilk transferim ama bu gün doktoruma soracağım

Öyle mi dersin. Çok okudum burda 5. Gün bile silik gören 🥲 bende böyle çıkınca negatif gibi hissettim yalan yok🥹

Öyle mi dersin. Çok okudum burda 5. Gün bile silik gören 🥲 bende böyle çıkınca negatif gibi hissettim yalan yok🥹
Bence moralini bozma 🥰herkeste aynı olmayabiliyor. Devam et motiveli bir şekilde hiç bir belirti ve idrar testinde çıkmayıp kan testinde pozitif olan çok var.

2 aralık çift embriyo transferi bugün T+6 silik çizgi bile çıkmadı 🥹
Cnm bana Dr ıstarla erken yapma hele evde hiç yapma yalnış çıkar dedi benim transferin 9 günü yapmadım yarın kan verme günüm bence bekle evdeki testler yanıltabiliyormuş

Cnm bana Dr ıstarla erken yapma hele evde hiç yapma yalnış çıkar dedi benim transferin 9 günü yapmadım yarın kan verme günüm bence bekle evdeki testler yanıltabiliyormuş
inşallah öyledir gerçekten silik bile çıkmayıp bembeyaz çıkınca üzüldüm pişmanda oldum yaptığıma.:KK12::KK200:

Back
X