- 30 Ocak 2017
- 499
- 527
- 103
- 36
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Embriyolar 3 günlük mü 5 günlük mü2 aralık çift embriyo transferi bugün T+6 silik çizgi bile çıkmadı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Embriyolar 3 günlük mü 5 günlük mü2 aralık çift embriyo transferi bugün T+6 silik çizgi bile çıkmadı![]()
5. GunKacinci gun embriyosunda 7.gun lekelenme gordunuz
Embriyonuz 3.gün embriyosu muydu? Kalitesi nasıldı? 3.gün embriyosu transferi olan çok kişi yok sanırım bulunca hemen soruyorum, bende 11 aralıkta 3.gün embriyosu transfer olacağım. Bizede güncelleme yapın mutlakaAy ben de yaptım ovülasyon çift çubuk ama erken gebelik testinde çıkmadı daha ama moralimi bozmadım çünkü şuan 3. Gün transferi + 4 gün
Merhabalar izmirdeyim benSiz hangi şehirdesiniz benimde değerler güzeldi aynı yaştayız sadece yumurta kaliteleri AB çıktı
Hangi doktora ve merkeze gidiyorsunuz ?Merhabalar izmirdeyim ben
Irenbede yapildi israel aruh doktorumun adi bir saat sonra da ilk kan testine gidicem bakalimHangi doktora ve merkeze gidiyorsunuz ?
Bana kalitesini söylemediler ilk transferim ama bu gün doktoruma soracağımEmbriyonuz 3.gün embriyosu muydu? Kalitesi nasıldı? 3.gün embriyosu transferi olan çok kişi yok sanırım bulunca hemen soruyorum, bende 11 aralıkta 3.gün embriyosu transfer olacağım. Bizede güncelleme yapın mutlaka![]()
5. Gün 4AA ve 3ABEmbriyolar 3 günlük mü 5 günlük mü
Çok zor biliyorum ama kan testini bekleyeceğiz artık sakın umutsuzluğa kapılmayın5. Gün 4AA ve 3AB![]()
Evet öyle yapacağımÇok zor biliyorum ama kan testini bekleyeceğiz artık sakın umutsuzluğa kapılmayın
2 aralık çift embriyo transferi bugün T+6 silik çizgi bile
2 aralık çift embriyo transferi bugün T+6 silik çizgi bile çıkmadı![]()
Bence çok erken bildiğim kadarıyla beta 6. Gün kana karışmaya başlıyor
Hade hayırlısı pozitif sonıçlarınızı bekliyoruzIrenbede yapildi israel aruh doktorumun adi bir saat sonra da ilk kan testine gidicem bakalim
Bence moralini bozmaÖyle mi dersin. Çok okudum burda 5. Gün bile silik görenbende böyle çıkınca negatif gibi hissettim yalan yok
![]()
İnşallah teşekkür ederimBence moralini bozmaherkeste aynı olmayabiliyor. Devam et motiveli bir şekilde hiç bir belirti ve idrar testinde çıkmayıp kan testinde pozitif olan çok var.
Cnm bana Dr ıstarla erken yapma hele evde hiç yapma yalnış çıkar dedi benim transferin 9 günü yapmadım yarın kan verme günüm bence bekle evdeki testler yanıltabiliyormuş2 aralık çift embriyo transferi bugün T+6 silik çizgi bile çıkmadı![]()
inşallah öyledir gerçekten silik bile çıkmayıp bembeyaz çıkınca üzüldüm pişmanda oldum yaptığıma.Cnm bana Dr ıstarla erken yapma hele evde hiç yapma yalnış çıkar dedi benim transferin 9 günü yapmadım yarın kan verme günüm bence bekle evdeki testler yanıltabiliyormuş
Bizleri de haberdar et canım umarım gönlünce olur herşeyIrenbede yapildi israel aruh doktorumun adi bir saat sonra da ilk kan testine gidicem bakalim
2 gün sonra girdim ben ayakta ılık suyla çok oyalanmadan :)kızlar transferden sonra kaçıncı gün duşa girdiniz