- 21 Kasım 2025
- 137
- 95
- 13
- 29
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #2.241
Kızlar gebelik testi ile en erken ne zaman öğrendiniz benim 4.gün kana yansımaya başlamış mıdır bir şey varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrarda 6. Günde silik kanı 8. Gün yaptım benKızlar gebelik testi ile en erken ne zaman öğrendiniz benim 4.gün kana yansımaya başlamış mıdır bir şey varsa
Ben 4.gün dayanamayıp idrar testi yaptım da negatif çıktı herhalde olsa bile yansımazdı di miİdrarda 6. Günde silik kanı 8. Gün yaptım ben
Hoşbuldum 5. günHoşgeldiniz kaçıncı gün embriyosu
Ben 4. Gün gördümKızlar gebelik testi ile en erken ne zaman öğrendiniz benim 4.gün kana yansımaya başlamış mıdır bir şey varsa
Anam siyah inci gelmiş hoşgeldinHoşbuldum 5. gün
Siz kaçıncı gün test yaptınızKızlar bide kuruma çizgisi nasıl oluyor. Kurudukça sanki daha belirgin oldu ayırt edemiyorum o yüzden çizgiyi. 5 dakikanın sonuna doğru hafif gölge vardı. 15-20 Sonra böyle oldu o yüzden ayırt edemiyorum kurumamı değil mi diye
Ama farklı galiba ikisiAnam siyah inci gelmiş hoşgeldin
Siz dediğiniz gibi dayanamadınız galiba :)) 4. Gün imkansız çıkması daha hcg salgılamamıştır bile:)Ben 4.gün dayanamayıp idrar testi yaptım da negatif çıktı herhalde olsa bile yansımazdı di mi![]()
Erken gebelik testiydi değil miBen 4. Gün gördüm
Aa o sandım olsunAma farklı galiba ikisi
Mantıklı yanım bunu diyor ama bir yanımda gören var belki ben de görürüm dedi işteSiz dediğiniz gibi dayanamadınız galiba :)) 4. Gün imkansız çıkması daha hcg salgılamamıştır bile:)
Evet erken gebelik testiydiErken gebelik testiydi değil mi
Çok şükür pozitif
Merhaba ben 5 te yaptım. 4 te yapsam gözükmezmiş dün bile zar zor gördüm o yüzden moralinizi bozmayınSiz kaçıncı gün test yaptınız![]()
merhaba, sizin 3. gün embriyosuydu sanırım ilk denemeniz mi :) hayırlısı olsunBenim sonuç beta 39. Doktorum gebelik var ama çok düşük dedi iki gün sonra tekrarlayip kesin soylicek bana dua edermisiniz hamiş anneler ve adaylar herşey yoluna gitsin 11senedir bekliyoruz bu özlemi
6. Günde yapın belki silik görürsünüz inşallah bende istiyorum ama yapmicam moralim bozulmasın diye çünkü varsada idrar testi görmeyebilir. 8. Gün cuma günü kan vereceğimMantıklı yanım bunu diyor ama bir yanımda gören var belki ben de görürüm dedi işte![]()
Ya evet haklısınız bir de yaptığım test erken gebelik testi değilmiş o yüzden üzmeyeceğim kendimiMerhaba ben 5 te yaptım. 4 te yapsam gözükmezmiş dün bile zar zor gördüm o yüzden moralinizi bozmayıno kadar çok ki idararda çıkmayıp kanda çıkan bile
Takdir ediyorum sizi valla6. Günde yapın belki silik görürsünüz inşallah bende istiyorum ama yapmicam moralim bozulmasın diye çünkü varsada idrar testi görmeyebilir. 8. Gün cuma günü kan vereceğim