• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekten negatif alıp normal yolla gebelik deneyenler.

_Citlembik_

Kızım minik abla oluyor💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
2.129
4.279
133
Merhaba kızlar. O kadar üzülüyorum ki umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Var mı acaba benim gibi 2 aşılama 3 tüp bebek yaptırıp hala kucağı boş kalan. Doktorların dediğine göre hiçbir sorun yok. Yani ufak tefek şeyler ama normal yolla gebe kalmama engel hiçbirşey yok. Ama tüp bebekle bile çocuk sahibi olamadım.

Bende biraz normal yolla denemeyi düşünüyorum. Dün regl oldum. Bugün bal çörekotu tarçın kürüne başladım. 10. Günden itibaren ovülasyon testi yapicam ve yumurtlama dönemimde preseed jel kullanıcam.

Var mı bu yolda beraber birşeyler yapmak isteyen. Beni yalnız bırakmazsınız umarım.
Deneyip memnun kaldığınız ürünler, kürler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

İnşaallah hayırlısı ile olur biraz dinlenin benim iki gebeliğim de tüp bebek negatifimden sonra oldu

İnfertilite sebebiniz nedir?
Eğer sebepsiz ise en kolay onlarda doğal yoldan hamilelik oluşuyor.
Burada bir kadının 6 defa tüp bebek deneyip, daha sonra boşverip tatile gittiğinde doğal yoldan hamilelik elde ettiğini okudum.
Eğer başka bir sorun varsa daha iyi bir kliniğe gitmeniz daha mantıklı. victoryvivi victoryvivi yardımcı olabilir bu konuda.

Merhaba sizi hatırlıyorum. Ben de aynı durumdayım sebepsiz infertilite. 3 aşılama 2 tüp bebek negatif. 1 kez daha tüp bebek denicem ama başka napabilirim bilmiyorum

Merhaba kızlar. O kadar üzülüyorum ki umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Var mı acaba benim gibi 2 aşılama 3 tüp bebek yaptırıp hala kucağı boş kalan. Doktorların dediğine göre hiçbir sorun yok. Yani ufak tefek şeyler ama normal yolla gebe kalmama engel hiçbirşey yok. Ama tüp bebekle bile çocuk sahibi olamadım.

Bende biraz normal yolla denemeyi düşünüyorum. Dün regl oldum. Bugün bal çörekotu tarçın kürüne başladım. 10. Günden itibaren ovülasyon testi yapicam ve yumurtlama dönemimde preseed jel kullanıcam.

Var mı bu yolda beraber birşeyler yapmak isteyen. Beni yalnız bırakmazsınız umarım.
Bende bir kez denedim tüp bebek normal yollardan olacağına inanıyorum ama vakit kaybetmek istemiyorum.Geçen tekrar gittim doktora kafanı rahatlatmadan tüp bebeğede başlamayalım dedi

İnfertilite sebebiniz nedir?
Eğer sebepsiz ise en kolay onlarda doğal yoldan hamilelik oluşuyor.
Burada bir kadının 6 defa tüp bebek deneyip, daha sonra boşverip tatile gittiğinde doğal yoldan hamilelik elde ettiğini okudum.
Eğer başka bir sorun varsa daha iyi bir kliniğe gitmeniz daha mantıklı. victoryvivi victoryvivi yardımcı olabilir bu konuda.

Herkes öyle diyor boşverince oluyormuş ama boşveremiyorum ki. Neden olmadığını anlayamıyor hiç kimse. En iyi profesörlere gidiyoruz. Maddi manevi tükendik sanki.

Merhaba sizi hatırlıyorum. Ben de aynı durumdayım sebepsiz infertilite. 3 aşılama 2 tüp bebek negatif. 1 kez daha tüp bebek denicem ama başka napabilirim bilmiyorum

Tutmaması için bir açıklama yapıyor mu doktorunuz. Bizimkiler yapamıyor

Herkes öyle diyor boşverince oluyormuş ama boşveremiyorum ki. Neden olmadığını anlayamıyor hiç kimse. En iyi profesörlere gidiyoruz. Maddi manevi tükendik sanki.
Aslında neden olmadığının cevabını yazınızda vermişsiniz.
Boşvermediğiniz için olmuyor.
Stres en büyük etken, dolayısıyla en iyi proförleri geçtim dünyanın en iyi doktoruna merkezine de gitseniz stres olduğu sürece bebek sahibi olmanız çok düşüyor. Hobi edinin, kendinize bir uğraş bulun. İnşallah sonuca bir an önce ulaşırsınız.

insallah en kisa zamanda hamile kalirsin hayirlisiyla
benim bir yakınım iki kez tüp bebek tedavisi
Gördü ama hamile kalmadı sonrasında klomen tedavisiyle şimdi ikizlere hamile

insallah en kisa zamanda hamile kalirsin hayirlisiyla
benim bir yakınım iki kez tüp bebek tedavisi
Gördü ama hamile kalmadı sonrasında klomen tedavisiyle şimdi ikizlere hamile

Aslında bende ara vermişken vücuduma daha az hormon alacağım bir tedavi mi uygulasam diyorum. Acaba umut var mı

Umut olsun diye yaziyorum dilerim Allah tum anne olmak isteyen kadinlara bu duyguyu tattiror... arkadasimin sorunu ne tam olarak bilmiyorum ama tup bebekle olmayip dogal ikiz hamile hemde 34. Haftada masallah 💕💕

Ayy hemde doğal yolla 😍 acaba özel birşey yapmış mi bilginiz var mı

İnşallah olur canım :dua: ben de 2 si transfere bile gidemeyen 3 tüp bebek denemesi yaptım. 1 tane transfere giden gebeliğim ikiz oldu 10. haftada kalpleri durdu. Onun öncesinde 2 doğal gebeliğim vardı, sonrasında ve deneme aralarında da 3 doğal gebeliğim daha oldu, toplam 7 bebek kaybettim yani anlayacağın 4 yıl içinde :( Kürler de denedim işe yarayanlar oldu.. incir kürü yaptıktan 1 ay sonra FSH yüksek bu ay yapsakta tutmaz diyen tüp bebek doktorumu yalanlarcasına o ay doğal hamile kaldım. Ama sana önerim bu kürleri falan da rastgele deneme çünkü bazı kürler bazı insanlara uygun olmayabilir. Mesela pko varsa incir kürü yapmamalısın gibi gibi.. FSH yüksekse de çörek otu bal tarçın yapmamalısın mesela. Senin değerlerin nasıl, mesela AMH, FSH?yaşın kaç? eşin detaylı tetkik yaptırdı mı? yumurta toplamalarda kaç yumurta toplayabiliyolar kaç embriyo oluşuyo? Bunlar önemli detaylar o sebeple soruyorum?

İnşallah olur canım :dua: ben de 2 si transfere bile gidemeyen 3 tüp bebek denemesi yaptım. 1 tane transfere giden gebeliğim ikiz oldu 10. haftada kalpleri durdu. Onun öncesinde 2 doğal gebeliğim vardı, sonrasında ve deneme aralarında da 3 doğal gebeliğim daha oldu, toplam 7 bebek kaybettim yani anlayacağın 4 yıl içinde :KK43: Kürler de denedim işe yarayanlar oldu.. incir kürü yaptıktan 1 ay sonra FSH yüksek bu ay yapsakta tutmaz diyen tüp bebek doktorumu yalanlarcasına o ay doğal hamile kaldım. Ama sana önerim bu kürleri falan da rastgele deneme çünkü bazı kürler bazı insanlara uygun olmayabilir. Mesela pko varsa incir kürü yapmamalısın gibi gibi.. FSH yüksekse de çörek otu bal tarçın yapmamalısın mesela. Senin değerlerin nasıl, mesela AMH, FSH?yaşın kaç? eşin detaylı tetkik yaptırdı mı? yumurta toplamalarda kaç yumurta toplayabiliyolar kaç embriyo oluşuyo? Bunlar önemli detaylar o sebeple soruyorum?

Amh fsh normal. Genelde 10 15 yumurtam toplanıyor 10 tane dölleniyor maksimum 3 tanesi kaliteli oluyor. Eşiminde normal değerleri çok çok yüksek değil ama düşükte değil normal yolla gebelik olmaya yeterli. Incir kürü prolaktinimi yükseltti bir daha yapmadım. Bu ay bal çörekotu tarçın kürü nasıl işe yarar mi bilmiyorum ilk defa deniyorum

Benim kuzen de böyleydi.
Internetten bir macun getirtti. 1.5 ay sonra normal yolla hamile kaldi

Aslında bende ara vermişken vücuduma daha az hormon alacağım bir tedavi mi uygulasam diyorum. Acaba umut var mı
biraz sabret söyle düşünmeye çalış Allah ne zaman dilerse ol derse ozaman olur bende çok istiyorum bebeğim olsun ama işte herşeyin bir zamanı var allah katında kendini daha fazla yıpratma oluruna burak inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

Allah bu yolda isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, sebepsiz infertilite cagimizda cok yaygin. Biraz kafada bitiyor bu iş, insan takmadan duramıyor ama doğal yolla deneyecekseniz madem tamamen zevkini çıkarmaya bakın. Gerisi Allah'tan.
Tüm dualarım siz ve sizin gibi evlat hasreti çekenlere.

Back
X