tüp bebekten sonra gelen bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi leva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

leva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
1
0
36
İstanbul
2010yılında ikiz annesi oldum tüp bebek yöntemiyle 4,5ay önce yaptırdığım kan tahlilinde 1aylık hamile olduğumu öğrendim kendiliğinden hamile kaldım şu an 5,5aylık hamileyim doktorların sizin sadece tüp bebek yapabilme şansınız var demesine rağmen kendiliğimden hamile kalmam bi mucize

Ben bunun böyle olmadigini ögrendim.benim tüp bebek sahibi olan bir arkadasim 2 sene sonra yeniden hamile kaldi hemde dogal yoldan.Böyle cokda duydum.tebrik ederim ne mutlu.

allah bağışlasın... şans getirsin bebeğin... ikizlerine de kardeş ne güzel olmuş:) maşallah kuzularına

2010yılında ikiz annesi oldum tüp bebek yöntemiyle 4,5ay önce yaptırdığım kan tahlilinde 1aylık hamile olduğumu öğrendim kendiliğinden hamile kaldım şu an 5,5aylık hamileyim doktorların sizin sadece tüp bebek yapabilme şansınız var demesine rağmen kendiliğimden hamile kalmam bi mucize

birsey sormak istiyorum ne rahatsızlıgın vardı tüp bebek yaptırdın anlatabilirmisin

ne rahatsızlıgın var dı tüp bebek yaptırdın anlata bilirmisin buraDA ALLAH analı babalı büyütsün

Son düzenleme:
Allah bağışlasın canım:nazar::nazar::nazar:
Rabbim ol deyince oluveriyor işte, bu kadar. Sorunun neydi peki? Burdaki insanlara umut olursun inşallah.

benimde bir tanıdığım tüp bebekten sonra 2.ciye normal yolla hamile kaldı

benimde arkadaşımın ablasına doktor öyle demişti tüp bebekle ikizleri oldu 2 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı oda allahın dediği olurne güzel işte sağlıla doğsun

Back
X