iyi senden haber bekledim dr sonra gelmedin çok merak ettim çok şükür bişi yok kendine dikkat et olurmu biliyorsun bu işlem ha diyince olmuyor olumsuz düşüncelerinle etkileme sakın tedavi sürecini
iiiiiii yapmışsın gez eğlen pozitif ol benim aslında hemen yaptırmam gerekiyor ama biraz maddi sıkıntım var dr uygun görürse ocak yada mart diye düşünüyorum malum pahalı ve bi önceki vardı anca toparlarız
ilk işlem 6000 ytl kadardı bide 20 haftalık olana kadar anlıcan çooooooook açıldık malesef benden ancak 5 yumurta elde edildi bununda 2 embriuoydu bunuda kullandılar yani ben şimdi 0 başlıcam
allah hepinize çocuk versin inşallah. ama stres yapmayın bu etkiliyormuş dediğiniz gibi. sevgiler....
Seda♥Recep;1510750 .!.:kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bügün misafirim var onlar gelene kadar sizinle yazışıyım dedim.site çok karışık geldi bana sizlerş bulmak zor oluyor bazen
slm kızlar, Allah en kısa sürede kucaklarımızı doldurur inşallah . Burada bulunan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum.Bugün tüp bebekmerkezine gidicem kolumdan lucrin aşısı yapıcaklar çok heyecanlıyım :dance::teytey::dance:
tatlım antalyadaymışsın bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım hangi hastaneye gidiyorsun:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?