slm kızlar, Allah en kısa sürede kucaklarımızı doldurur inşallah . Burada bulunan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum.Bugün tüp bebekmerkezine gidicem kolumdan lucrin aşısı yapıcaklar çok heyecanlıyım :dance::teytey::dance:
canım arkadaşım, ben kepez tarında dsi nin yanındaki tüp bebek merkezine gidiyorum. Doktorumun adı opr.dr. Kemal Özgür
hayırlı olur inşallah bende özel anadolu hastanesine yaptırdım başlamamış olsan tavsiye ederdim inan hemde ilk denememde oldu hayırlı olsun arkadaşım inşallah bebişlerine kavuşursun:1hug:
Merhaba Kisslarrrrrr, Lucrin Kullanan Arkadaşlar Kutunun Içindeki Silmek Için Kullandiğimiz Küçük Mendiller Varya Onlar Bitti Eczacida Bi şişanmadım sadece
ACELE ABLA HOŞGELDİN BU FORMDA GÖRMEK NE GÜZEL SENİ VE BEBİŞLERİ yerimseniben
Merhaba Kisslarrrrrr, Lucrin Kullanan Arkadaşlar Kutunun Içindeki Silmek Için Kullandiğimiz Küçük Mendiller Varya Onlar Bitti Eczacida Bi şişe Içinde Alkolmü Ne Verdi Sizce Birşey Olurmu?
canım iyice araştır doktorunu ve bence biran evvel başlamaya çalış. bende siteye hala alışamadım...
evet arkadasım gulseren su an tedavı goruyorarkadaşım sen tedavi oluyormusun hangi aşamadasın,doktorun kim.ben 2 aşılamamda negatif sonuç aldım onun için tedavimi biraz dondurdum.teni bi doktorda tedaviye başlarsam 3. aşılamada olumlu cvp almak istiyorum artık
slmmmmmmmmmmmmmmmmmm kımse yokmu kıslar nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzya
hayırlı olsun sende başladın sayılır artık allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah bol şans
dr geldım baktım kımseler yok forumları gezdım kısmetse basladık bakalım sımdılık dkontrol hapı vrdı onu kullanıcam 21gun onun 20gununde gıdecem sanırım ozaman lucrıne baslıycaz hayırlısıMERHABAAAAAAAAAAAAA BEN SABAHTAN BERİ BURDAYIM SEN NERDESİN.
HATİCE BEN DİREK TÜP BEBEKLE BAŞLADIM 1. DENEMEM LUCRINE KULLANIYORUM ŞUAN... İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNE GİDİYORUM.TANIŞTIRIM BUNLARDA BENİM BEBİŞLERİM Şeniz :sm_cool:
amin inş cnm saol allah kımsenın emegınıbosa cıkarmasın ısteyen herkese versın inş
slm biraz yavaş yazıyorum geç cvp gelirse kusura bakma.şuan hangi aşamadasınız tedavilerde bu kadar ngtf cvp alan ve yıkılan benmiyimevet arkadasım gulseren su an tedavı goruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?