Başka hiçbirşey istemediler mi canim.sadece amh yeterli mi dediler.bide üniversitede mi çıkardınBenim amh im 0,3 idi rapor cikti.
Yok Baska bir sey istenmedi Benden. Universitede cikti ancak soyle oldu Benim Tup Bebek merkezindeki doktorum zaten universitede calisiyor. Ama Tup Bebek merkezinin sgk ile anlasmasi yok, ben sadece ilac harcamalarimi alabilecegim.Başka hiçbirşey istemediler mi canim.sadece amh yeterli mi dediler.bide üniversitede mi çıkardın
Olsun canım yine kar kardir.tesekkur ederim cevabın icinYok Baska bir sey istenmedi Benden. Universitede cikti ancak soyle oldu Benim Tup Bebek merkezindeki doktorum zaten universitede calisiyor. Ama Tup Bebek merkezinin sgk ile anlasmasi yok, ben sadece ilac harcamalarimi alabilecegim.
Canım bide benim bütün evraklarım tam.nereye basvurucam rapor icin hastanede.kadin dogum.doktoruna mi randevu alicam.yoksa direk heyet raporu veren birim varsa oraya mi başvuru yapicamYok Baska bir sey istenmedi Benden. Universitede cikti ancak soyle oldu Benim Tup Bebek merkezindeki doktorum zaten universitede calisiyor. Ama Tup Bebek merkezinin sgk ile anlasmasi yok, ben sadece ilac harcamalarimi alabilecegim.
Canım bide benim bütün evraklarım tam.nereye basvurucam rapor icin hastanede.kadin dogum.doktoruna mi randevu alicam.yoksa direk heyet raporu veren birim varsa oraya mi başvuru yapicam
Canım bide benim bütün evraklarım tam.nereye basvurucam rapor icin hastanede.kadin dogum.doktoruna mi randevu alicam.yoksa direk heyet raporu veren birim varsa oraya mi başvuru yapicam
Ben bilmiyorum Benim tum islemlerimi kadin dogum doktorum halletti.Canım bide benim bütün evraklarım tam.nereye basvurucam rapor icin hastanede.kadin dogum.doktoruna mi randevu alicam.yoksa direk heyet raporu veren birim varsa oraya mi başvuru yapicam
Emin misiniz. Cogu kişi bakılıyor diyorAMH değerine bakılmıyor raporda
Ay inşallah canım ya.benim de umudum bu.ben bir aşılama yaptırdım universitede negatifti.bi tane de özel hastanede tupbebek yaptırdım sadece bir yumurta olustu. sonuc negatif.ben de şüphelendim amh testi yaptırdım iki gün önce amh 0.9 cikti.yarin gidicem inşallah çıkarılır rapor ya.Benim sorduğum üniv. Hastanesinde amh 1'in altında ise diğer şartlar aranmadan(2 aşılama vs) rapor çıkıyor dediler
Adetin 2.veya 3.günü kadın doğuma başvuruluyormuş bu hastanede
Gerekli testler sonrasında çıkıyor dediler
bakılıyor ama bu belirlemiyorEmin misiniz. Cogu kişi bakılıyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?