Tüpbebek raporu için amh değeri kaç olmali

Tsfm01

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
1.683
762
323
Arkadaşlar yaşım 33 .Tüp bebek denedim bikez. fazla dozlarda iğne kullandım 3 yumurta oldu ikisi çöp dedi doktor.tek yumurta döllendi 3.gün transfer sonuç negatif.amh testi yaptırdım negatiften sonra 0,94 cıktı. Acaba tüp bebek raporu çıkarabilmek icin kaç olmalı amh

Başka hiçbirşey istemediler mi canim.sadece amh yeterli mi dediler.bide üniversitede mi çıkardın
Yok Baska bir sey istenmedi Benden. Universitede cikti ancak soyle oldu Benim Tup Bebek merkezindeki doktorum zaten universitede calisiyor. Ama Tup Bebek merkezinin sgk ile anlasmasi yok, ben sadece ilac harcamalarimi alabilecegim.

Yok Baska bir sey istenmedi Benden. Universitede cikti ancak soyle oldu Benim Tup Bebek merkezindeki doktorum zaten universitede calisiyor. Ama Tup Bebek merkezinin sgk ile anlasmasi yok, ben sadece ilac harcamalarimi alabilecegim.
Olsun canım yine kar kardir.tesekkur ederim cevabın icin

Canım bide benim bütün evraklarım tam.nereye basvurucam rapor icin hastanede.kadin dogum.doktoruna mi randevu alicam.yoksa direk heyet raporu veren birim varsa oraya mi başvuru yapicam

Canım bide benim bütün evraklarım tam.nereye basvurucam rapor icin hastanede.kadin dogum.doktoruna mi randevu alicam.yoksa direk heyet raporu veren birim varsa oraya mi başvuru yapicam

Arkadaşım istanbulda isen cerrahpaşa, süleymaniye, zeynep kamil ve baskada olabilir tüp bebek bölümüne randevusuz başvuruyorsun

Bu arada evrakların tam olsada sen adetin 2.veya 3.günü git, bazen kabul etmiyorlar kendi hastanesinde işlemlerin olmasını istiyorlar

Benim sorduğum üniv. Hastanesinde amh 1'in altında ise diğer şartlar aranmadan(2 aşılama vs) rapor çıkıyor dediler
Adetin 2.veya 3.günü kadın doğuma başvuruluyormuş bu hastanede
Gerekli testler sonrasında çıkıyor dediler

• Beğen
Reactions: Cac
Benim sorduğum üniv. Hastanesinde amh 1'in altında ise diğer şartlar aranmadan(2 aşılama vs) rapor çıkıyor dediler
Adetin 2.veya 3.günü kadın doğuma başvuruluyormuş bu hastanede
Gerekli testler sonrasında çıkıyor dediler
Ay inşallah canım ya.benim de umudum bu.ben bir aşılama yaptırdım universitede negatifti.bi tane de özel hastanede tupbebek yaptırdım sadece bir yumurta olustu. sonuc negatif.ben de şüphelendim amh testi yaptırdım iki gün önce amh 0.9 cikti.yarin gidicem inşallah çıkarılır rapor ya.

Back
X