Tüpleri kapalı olup,tüp bebekle hamile kalan var mı?

Genelde drlar tüp kapalıyken tedaviye başlanıyor da ondan sordum inş hakkında hayırlısı olsun

ama tüplerimin açılma şansı yokki
Benim doktorum tüp bebek yaptırmak istiyorsan tüpleri açtırmana gerek yok dedi. ayrıca tüpleri açtıracaksanız zaten tüp bebek yapmanıza gerek yok. tüpler açılınca doğal olarak olma ihtimali yüksektir. fakat ben tüpleri açtırıpta doğal yaldan kalanı duymadım

Benim doktorum tüp bebek yaptırmak istiyorsan tüpleri açtırmana gerek yok dedi. ayrıca tüpleri açtıracaksanız zaten tüp bebek yapmanıza gerek yok. tüpler açılınca doğal olarak olma ihtimali yüksektir. fakat ben tüpleri açtırıpta doğal yaldan kalanı duymadım
Cnm tüpte sıvı birikmesi olunca rahme akıyor ve embriyonun tutmasını engelliyor yaşayan biri olarak söylüyorum şuan tedaviye baslicaz Dr m yine rahim filmi istiyor tupumde sorun varmı diye 3 sene önce laparoskopi oldum ben bunun icin

Tüp bebekte tuplerin olup olmaması önemli değil. Tuplerle işi yok çünkü tedavide.tuplerin ucunda eğer sıvı birikintisi varsa o tutunmasi için problem yaratabiliyor ki ole bi durumu da doktorunuz bakar.hsg filminde tuplerin ucu bombili durmussa bilgilendirir doktor.Rabbim inş hayırlı bi şekilde olumlu sonuclanmasini nasip eder

Cnm tüpte sıvı birikmesi olunca rahme akıyor ve embriyonun tutmasını engelliyor yaşayan biri olarak söylüyorum şuan tedaviye baslicaz Dr m yine rahim filmi istiyor tupumde sorun varmı diye 3 sene önce laparoskopi oldum ben bunun icin
Cnm bütün dr. lar faklı düşünüyo sanırım benim doktorum boşuna laproskopi olma direk tüp yapalım dedi. çok şükür sorunsuz geçti şuana kadar. Diğer arkadaşlara tavsiyem birden fazla doktora mutlaka görünün birinin ameliyat dediği şeye diğeri ameliyata gerek bile duymayabiliyor

Cnm bütün dr. lar faklı düşünüyo sanırım benim doktorum boşuna laproskopi olma direk tüp yapalım dedi. çok şükür sorunsuz geçti şuana kadar. Diğer arkadaşlara tavsiyem birden fazla doktora mutlaka görünün birinin ameliyat dediği şeye diğeri ameliyata gerek bile duymayabiliyor
Haklisin cnm rahim filmi önemli benim ki resmen sucuk gibi çıkmıştı Dr ondan yaptı şimdide tedavi öncesi yine istedi yarın cektirecem inss temiz çıkar
İnss sende sagsalim alırsın bebeğini kucağına cnm

Haklisin cnm rahim filmi önemli benim ki resmen sucuk gibi çıkmıştı Dr ondan yaptı şimdide tedavi öncesi yine istedi yarın cektirecem inss temiz çıkar
İnss sende sagsalim alırsın bebeğini kucağına cnm
İnş cnm allah isteyen herkese nasip etsin. Benim rahim kalp şeklindeydi fazla problem görmeyince gerek duymadı operasyona

Arkadaşlar merhaba. Bugün rahim filmi çekildi. Doktor tüplerimin birinin tamamen kapalı diğeri ise az açık dedi ve sadece kapalı olup olmadığını anlamak için ameliyat dedi. O andan beri hala kendime gelemedim. Tüp bebeğe başlayacağız ama ben ameliyat olmak istemiyorum. Sıvı birikmesinden bahsetmişsiniz. Doktor hiç bahsetmedi ayrıca filmde sosis değil üçgen şeklindeydi. Sıvı birikmesi var mıdır sizce? Tüp bebek için engel olur mu diye korkuyorum:(

Back
X