- 23 Şubat 2016
- 8
- 1
- 1
- 43
- Konu Sahibi meleklercenneti
Cnm tüplerin tıkalı haldemi basliyacaksin tupbebege[/QUOT
Balıkesir deki doktorum bir sıkıntı olmayacağını söyledi ama Ankara da ne denir bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balıkesir deki doktorum bir sıkıntı olmayacağını söyledi ama Ankara da ne denir bilmiyorum
Tüplerin açık veya kapalı olmasının tüp bebeğe bir etkisi yok arkadaşlar..Cnm tüplerin tıkalı haldemi basliyacaksin tupbebege
ama tüplerimin açılma şansı yokkiGenelde drlar tüp kapalıyken tedaviye başlanıyor da ondan sordum inş hakkında hayırlısı olsun
Benim doktorum tüp bebek yaptırmak istiyorsan tüpleri açtırmana gerek yok dedi. ayrıca tüpleri açtıracaksanız zaten tüp bebek yapmanıza gerek yok. tüpler açılınca doğal olarak olma ihtimali yüksektir. fakat ben tüpleri açtırıpta doğal yaldan kalanı duymadımama tüplerimin açılma şansı yokki
Cnm tüpte sıvı birikmesi olunca rahme akıyor ve embriyonun tutmasını engelliyor yaşayan biri olarak söylüyorum şuan tedaviye baslicaz Dr m yine rahim filmi istiyor tupumde sorun varmı diye 3 sene önce laparoskopi oldum ben bunun icinBenim doktorum tüp bebek yaptırmak istiyorsan tüpleri açtırmana gerek yok dedi. ayrıca tüpleri açtıracaksanız zaten tüp bebek yapmanıza gerek yok. tüpler açılınca doğal olarak olma ihtimali yüksektir. fakat ben tüpleri açtırıpta doğal yaldan kalanı duymadım
Tmm cnm inss sorun olmazama tüplerimin açılma şansı yokki
Cnm bütün dr. lar faklı düşünüyo sanırım benim doktorum boşuna laproskopi olma direk tüp yapalım dedi. çok şükür sorunsuz geçti şuana kadar. Diğer arkadaşlara tavsiyem birden fazla doktora mutlaka görünün birinin ameliyat dediği şeye diğeri ameliyata gerek bile duymayabiliyorCnm tüpte sıvı birikmesi olunca rahme akıyor ve embriyonun tutmasını engelliyor yaşayan biri olarak söylüyorum şuan tedaviye baslicaz Dr m yine rahim filmi istiyor tupumde sorun varmı diye 3 sene önce laparoskopi oldum ben bunun icin
Haklisin cnm rahim filmi önemli benim ki resmen sucuk gibi çıkmıştı Dr ondan yaptı şimdide tedavi öncesi yine istedi yarın cektirecem inss temiz çıkarCnm bütün dr. lar faklı düşünüyo sanırım benim doktorum boşuna laproskopi olma direk tüp yapalım dedi. çok şükür sorunsuz geçti şuana kadar. Diğer arkadaşlara tavsiyem birden fazla doktora mutlaka görünün birinin ameliyat dediği şeye diğeri ameliyata gerek bile duymayabiliyor
İnş cnm allah isteyen herkese nasip etsin. Benim rahim kalp şeklindeydi fazla problem görmeyince gerek duymadı operasyonaHaklisin cnm rahim filmi önemli benim ki resmen sucuk gibi çıkmıştı Dr ondan yaptı şimdide tedavi öncesi yine istedi yarın cektirecem inss temiz çıkar
İnss sende sagsalim alırsın bebeğini kucağına cnm