Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hayırlısı olsun biz hep buralardayiz senin de mutlu haberlerini okuruz inşallah allah yardimcimiz olsunbenim de bir tüpüm dış gebelik geçirdiğim için alındı diğeri ise kapalı:;( nisan ayında başlıyoruz inşallah tüp bebek sürecine eşim de bi sıkıntı yok hayırlısıyla bizlerde bebek sahibi oluruz inşallah
Inşallah kızlar ..ben ıgnelere başladım cumartesi kontrolum var.hayirlisi inş hakkımızda.İnşallah canım hayırlısı olsun biz hep buralardayiz senin de mutlu haberlerini okuruz inşallah allah yardimcimiz olsun
Yaa çok sevindim hadi hayırlısı :)Inşallah kızlar ..ben ıgnelere başladım cumartesi kontrolum var.hayirlisi inş hakkımızda.
Merhaba. Ben de seninle aynı durumdayım. Dış gebelik sonucu tüpümü kaybettim. Diğeri de hafif hidrosalpenks tanısı ile kapalı. Tek çarem tüp bebek, bir hafta sonra uzun protokol ile başlıyorum tedaviye. Ilk denemem olacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Inşallah pozitif haberlerimizi paylaşmak nasip olur buradabenim de bir tüpüm dış gebelik geçirdiğim için alındı diğeri ise kapalı:;( nisan ayında başlıyoruz inşallah tüp bebek sürecine eşim de bi sıkıntı yok hayırlısıyla bizlerde bebek sahibi oluruz inşallah
Merhaba. Ben de seninle aynı durumdayım. Dış gebelik sonucu tüpümü kaybettim. Diğeri de hafif hidrosalpenks tanısı ile kapalı. Tek çarem tüp bebek, bir hafta sonra uzun protokol ile başlıyorum tedaviye. Ilk denemem olacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Inşallah pozitif haberlerimizi paylaşmak nasip olur burada[/QUO
Allah yardimci n olsun canım benim de ilk denemem.heyecanli vd bi o kadar da stresli bi süreç. Bol bol dua et. Ins senin de iyu haberlerini alırız
Hiiic korkma canım herşey yolunda gider inşallah ben tecrübe kazandım maalesef inşallah seninki acemi şansı olur :)Merhaba. Ben de seninle aynı durumdayım. Dış gebelik sonucu tüpümü kaybettim. Diğeri de hafif hidrosalpenks tanısı ile kapalı. Tek çarem tüp bebek, bir hafta sonra uzun protokol ile başlıyorum tedaviye. Ilk denemem olacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Inşallah pozitif haberlerimizi paylaşmak nasip olur burada
Âmin canım inşallah bu yolda hepimizin yüzü GülecekHiiic korkma canım herşey yolunda gider inşallah ben tecrübe kazandım maalesef inşallah seninki acemi şansı olur :)
Bende de ayni durum heyecan ve korku bi arada.ben de iki hafta sonra ilk randevu bakalim hayirlisiyla.ben de baslayacam doktorlar bizim.durumda tup bebek olur diye bakiyolar ama insallah ilk denememizde yuzumuz guler.Merhaba. Ben de seninle aynı durumdayım. Dış gebelik sonucu tüpümü kaybettim. Diğeri de hafif hidrosalpenks tanısı ile kapalı. Tek çarem tüp bebek, bir hafta sonra uzun protokol ile başlıyorum tedaviye. Ilk denemem olacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Inşallah pozitif haberlerimizi paylaşmak nasip olur burada
Çok geçmiş olsun canım sende tüpü mu açmaya çalıştılar laparaskopiyle anlayamadım benim de tüpumün biri dış gebelikle alındı digerindede hidrosalpenks görüldü büyük ihtimalle benim de sağ tüpum alınacak allah yardımcımız olsunMerhaba arkadaşlar ben de iki tüp bebek denememden sonra laparoskopi ve histereskopi oldum. kanalımın birinin tıkalı oldugunu hsgden biliyordum ama laparoskopiyle açılır sandım açılmadı malesefdaha bir hafta oldu ameliyat olalı yarın dikişlerim alınacak bakalım nolcak doktorla da tam konuşamadık...emeklerimiz boşuna gitmez inşallah hepimiz bebişlerimize kovuşuruz :) :) :)