Tüpleri kapalı olup,tüp bebekle hamile kalan var mı?

benim de bir tüpüm dış gebelik geçirdiğim için alındı diğeri ise kapalı:;( nisan ayında başlıyoruz inşallah tüp bebek sürecine eşim de bi sıkıntı yok hayırlısıyla bizlerde bebek sahibi oluruz inşallah

benim de bir tüpüm dış gebelik geçirdiğim için alındı diğeri ise kapalı:;( nisan ayında başlıyoruz inşallah tüp bebek sürecine eşim de bi sıkıntı yok hayırlısıyla bizlerde bebek sahibi oluruz inşallah
İnşallah canım hayırlısı olsun biz hep buralardayiz senin de mutlu haberlerini okuruz inşallah allah yardimcimiz olsun

Merhaba. Ben de seninle aynı durumdayım. Dış gebelik sonucu tüpümü kaybettim. Diğeri de hafif hidrosalpenks tanısı ile kapalı. Tek çarem tüp bebek, bir hafta sonra uzun protokol ile başlıyorum tedaviye. Ilk denemem olacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Inşallah pozitif haberlerimizi paylaşmak nasip olur burada

Merhaba. Ben de seninle aynı durumdayım. Dış gebelik sonucu tüpümü kaybettim. Diğeri de hafif hidrosalpenks tanısı ile kapalı. Tek çarem tüp bebek, bir hafta sonra uzun protokol ile başlıyorum tedaviye. Ilk denemem olacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Inşallah pozitif haberlerimizi paylaşmak nasip olur burada[/QUO
Allah yardimci n olsun canım benim de ilk denemem.heyecanli vd bi o kadar da stresli bi süreç. Bol bol dua et. Ins senin de iyu haberlerini alırız

Merhaba. Ben de seninle aynı durumdayım. Dış gebelik sonucu tüpümü kaybettim. Diğeri de hafif hidrosalpenks tanısı ile kapalı. Tek çarem tüp bebek, bir hafta sonra uzun protokol ile başlıyorum tedaviye. Ilk denemem olacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Inşallah pozitif haberlerimizi paylaşmak nasip olur burada
Hiiic korkma canım herşey yolunda gider inşallah ben tecrübe kazandım maalesef inşallah seninki acemi şansı olur :)

Maaşallah kirkbir kere maaşallah allah kucağında göstersin sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah canım, allahım her isteyene versin kendine cook iyi bak artık başka konularda yazarsın buralara ugramazsin :) şaka bi yana mutlu haberlerini duyarız inşallah

Kızlar başka hiçbir sorun yoksa ve tüplerde sıvı birikimi yoksa tüp bebeğe en uygun hasta bile sayılabiliriz :) Benim de her iki tüpüm tıkalı ve 2. Denememde hamile kaldım. Birinci denememde olmamasının bambaşka bir nedeni varmış. Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin. Çünkü kötünün en iyisiyiz :)

Bende de ayni durum heyecan ve korku bi arada.ben de iki hafta sonra ilk randevu bakalim hayirlisiyla.ben de baslayacam doktorlar bizim.durumda tup bebek olur diye bakiyolar ama insallah ilk denememizde yuzumuz guler.

Merhaba arkadaşlar ben de iki tüp bebek denememden sonra laparoskopi ve histereskopi oldum. kanalımın birinin tıkalı oldugunu hsgden biliyordum ama laparoskopiyle açılır sandım açılmadı malesef :( daha bir hafta oldu ameliyat olalı yarın dikişlerim alınacak bakalım nolcak doktorla da tam konuşamadık...emeklerimiz boşuna gitmez inşallah hepimiz bebişlerimize kovuşuruz :) :) :)

Merhaba arkadaşlar ben de iki tüp bebek denememden sonra laparoskopi ve histereskopi oldum. kanalımın birinin tıkalı oldugunu hsgden biliyordum ama laparoskopiyle açılır sandım açılmadı malesef :KK43: daha bir hafta oldu ameliyat olalı yarın dikişlerim alınacak bakalım nolcak doktorla da tam konuşamadık...emeklerimiz boşuna gitmez inşallah hepimiz bebişlerimize kovuşuruz :) :) :)
Çok geçmiş olsun canım sende tüpü mu açmaya çalıştılar laparaskopiyle anlayamadım benim de tüpumün biri dış gebelikle alındı digerindede hidrosalpenks görüldü büyük ihtimalle benim de sağ tüpum alınacak allah yardımcımız olsun

Saol canım teşekkür ederim.. 3 defa hsg çektirmiştim hep kalı çıkıyordu sol tarafım. tüp bebekte kanalların bi işlevi yok die oldum. ama ikisi de tutmadı. acaba sizin dediginiz gibi sıvı birikintisi mi var dedik tüp bebek doktoruma yok olsa görürdüm dedi. gene de ben hem kanalım açılır sıvı birikintisi varsa kesin görülür.hem de rahmım de bişey mı var dıe oldum kanalım açılmadı ama Allaha şükür rahmim de bişey yoktu.. öle işte canım

canım inşallah sadece kanallarımız da sorun vardır...tüp bebekte sorun olmuyormuş. canını sıkma...

Benim tupte sıvı olduğu 3. Tedavi de görüldü tedavinin tam ortasında yani bi yandan üzüldüm bi yandan sevindim yumurtalarım toplandı 3 tanesi donduruldu şimdi film çekilecek sonra ameliyat

inşallah güzel geçer canım. hakkımızda hayırlısı ne diim. ben de ameliyat oldum dün dikişlerim alındı. beklemekteyim şimdilik...

Back
X