Tüplerin İçinde Sıvı Birikmesi ( Hidrosalpenks )

tşk.. sizinde güzel haberlerinizi alırız yakında inş..benimde filmde şiş görünüyor.. farklı bir iki yerde ultrasonla baktır ben ilk medicanada baktırmıştım. ikinicisi ve en önemlisi bence seçeceğiniz yer.. bende çok araştırdım ama baktım özeller çok sömürüyor devlet hastanesinde yaptırdım... oranında ücreti var ama doktorun ilk dediği ultrasonda görünürse önce ameliyat ve o kadar yardımcı oluyorlarki.. herkese öyleler ama bi arkadaşın daha az gelmiişti 5-6 kutu ilaç verdiler. özel yerleri çok tavsiye etmiyorum açıkçası...

hangi medicana canım bende medicana b.düzünde laparoskopi oldum şimdi 2. tüp bebeğe başladım

ben de mart ayında medicana da laparoskopi ile tüplerimi bağlattım. selman bey yaptı ameliyatı ve tüplerin çok kötüydü içi sıvı dolu ve geçiş yoktu dedi. 1. tedavimi yine orada yaptırdım nisanda negatif. şimdi 2. tedaviye yine orada başladım 3. gündeyim. aysun hn. çok olumlu konuşuyor inş bu sefer olacak
sen nerede yaptırdın tedavini

bende görüştüm orayla ki son anda değişti tavsiye üzerine Hacettepe'de yaptırdım . çok çok memnun hem personelinden hem ilgilerinden... lapta olmuşsun rahat ol ki başka sıkıntı yoksa en şanslı grup diyorlar stres yapma.. ben transferde gülmekten kasıldım susturdular :)) dedim kalanları büyütün labaratuvarda 2-3 yıl sonra alıyım dr tamam dedi :))

şu anda başka sıkıntı gözükmüyor inş. bu sefer iyi olacak sen ankaradasın galiba medicana nereden icap etti :)))

İnşallah 2. ve son olur, kucağına bebişini alacaağın günler gelir.

Bana B.düzü çok uzak bende Çamlıca Medicanaya gideceğim yarın, birde oraya göstereyim rahim filmini bakalım onlar ne diyecek.

Hakkımızı sonuna kadar aramalıyızki diğer insanlara da örnek olsun, bazı doktorlar gerçekten kötü niyetli olabiliryor ve bizleri yolunacak kaz gibi görüyorlar, nerede kaldı hipokrat yemini.

benimde 2 tüpüm tıkalıydı ,hamile kalamayınca dr.rica ettim gerek yok 2 sene daha hamile kalamassan çekilir dedi.bende gidip özelde çektirdim.ve 2 tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim.buna rağmen tıkalı tüplerle amerikan hastanesi bana önemli değil diyerek 2 kere tüp yaptı tabiki sonuç olumsuz...sonrada aldılar...bazı dr.lar bi tuhaf gerçekten...
bu arada devlet hast.yada araştırma hast.laporoskopi ameliyanın bu kadar pahalı olduğunu zannetmiyorum.ben ilk lap.tıp fak.oldum beş kuruş para vermedim (ssk)

İnşallah 2. ve son olur, kucağına bebişini alacaağın günler gelir.

Bana B.düzü çok uzak bende Çamlıca Medicanaya gideceğim yarın, birde oraya göstereyim rahim filmini bakalım onlar ne diyecek.

İnşallah hepimiz için tüm bebek isteyenler için hayırlısı olur.

arkadaşlar bir şey sorucam benim apandisitim patlamıştı ve ameliyat olmuştum acaba tüplerinde sıvı birikmesi olan arkadaşlar böyle apandisit veya enfeksiyon v.b. geçirdikleri bir hastalık varmı?

arkadaşlar bir şey sorucam benim apandisitim patlamıştı ve ameliyat olmuştum acaba tüplerinde sıvı birikmesi olan arkadaşlar böyle apandisit veya enfeksiyon v.b. geçirdikleri bir hastalık varmı?

Bende apandistle ilgili bir sorun olmadı ama genç kızlığımdann beri sürekli idrar yollarım iltahaplanır sistit olurdum, bu nedenle olmuş olabilirmi bilemiyorum.

Doktorları anlamak mümkün değil, 2 sene daha bekle demek ne kadar kolay...
İyiki gitmiş özelde yaptırmışsın, bende rahim filmimi özelde çektirmiştim, laporoskopi Haydarpaşa da yapıldı para ödemedim ama madem tüplerim tıkalı ve sıvı doluydu keşke o gün alsalardı, şimdi bir daha lap. yaptırmak zorundayım :-(

Kızlar hepinizin Kandili Mübarek Olsun, bu hayırlı günde Rabbbim dualarımızı boş çıkarmasın, annelik duygusunu hepimize tattırsın inşallah.

arkadaşlar ben laporoskopi ve histeroskopi ameliyatlarımı oldum. tüpler iltehap nedeniyle çok kötü durumdaymış. içerde bağırsaklara ve rahme yapışmışlar. doktorum tüpleri diğer organlara zarar vermeden aldık dedi. yine iltihap nedeniyle karın içinde ciddi yapışıklıklar oluşmuş zarar vermeden onlarıda açmışlar. sonra histeroskopi ile rahmin içindeki miyomu traşlamışlar, rahmin bozulan şeklini düzeltmişler.

ilk gün karında ve rahimde ağrılarım oldu, idrarda kan vardı, bu traşlanan miyomdan kaynaklanıyormuş ama normalmiş. birde omuz ağrısı ve sağ göğüs boşluğumda çok keskin ağrılarım oldu. bu da ameliyatta verilen gazla ilgiliymiş ve normalmiş, şimdi ağrı kesici alıyorum ve antibiyotik... bugün 4. günüm ve evin içinde gezebiliyorum. korktuğum gibi olmadı. öncesinde çok gerilmiştim. ameliyatı cd olarak verdiler ama izlemeye cesaretimiz yok.

doktorum iltehabın çok ileri düzeyde olduğunu söyledi, ayrıca rahme sızıyormuş, bu nedenle tüp denemelerinin başarısız olması çok normal dedi.

Son düzenleme:

doktorumun söylediği açık ameliyatlardan sonra tüplerde bu tür sorunlar oluşabiliyormuş. açık ameliyatlarda enfeksiyon oluşarak tüplerde bu tür sorunlara yol açması çok sık görülen bir durummuş. örneğin ben 4 yıl önce miyom ameliyatı (sezeryan şeklinde açık ameliyat) olmuştum, doktorum %80-90 o dönemde oluşan bir enfeksiyonun zamanında teşhis ve müdahale edilmediği için tüplerin bu kadar kronik hale gelmiş olduğunu söyledi.

yani bu tür açık ameliyatlardan en fazla 6 ay sonra rahim filmi ile tüplere bakmak gerekliymiş, ya da tüp ebebeğe başlamadan önce bakmak gerekliymiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…