- Konu Sahibi Burcudogan
-
Çok sevindim senin adına umarım hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın. Darısı benim başıma, kafamı karıştırdı bu durum, ultrasonda gözüken birşey yok ama rahim filminde şişlik gözüküyor, boşuna laporoskopide olmak istemiyorum. Ne yapmak lazım bilmiyorum, belki bir iki doktora daha sormak lazım.
tşk.. sizinde güzel haberlerinizi alırız yakında inş..benimde filmde şiş görünüyor.. farklı bir iki yerde ultrasonla baktır ben ilk medicanada baktırmıştım. ikinicisi ve en önemlisi bence seçeceğiniz yer.. bende çok araştırdım ama baktım özeller çok sömürüyor devlet hastanesinde yaptırdım... oranında ücreti var ama doktorun ilk dediği ultrasonda görünürse önce ameliyat ve o kadar yardımcı oluyorlarki.. herkese öyleler ama bi arkadaşın daha az gelmiişti 5-6 kutu ilaç verdiler. özel yerleri çok tavsiye etmiyorum açıkçası...
hangi medicana canım bende medicana b.düzünde laparoskopi oldum şimdi 2. tüp bebeğe başladım
hangi medicana canım bende medicana b.düzünde laparoskopi oldum şimdi 2. tüp bebeğe başladım
ben de mart ayında medicana da laparoskopi ile tüplerimi bağlattım. selman bey yaptı ameliyatı ve tüplerin çok kötüydü içi sıvı dolu ve geçiş yoktu dedi. 1. tedavimi yine orada yaptırdım nisanda negatif. şimdi 2. tedaviye yine orada başladım 3. gündeyim. aysun hn. çok olumlu konuşuyor inş bu sefer olacak
sen nerede yaptırdın tedavini
şu anda başka sıkıntı gözükmüyor inş. bu sefer iyi olacak sen ankaradasın galiba medicana nereden icap etti :)))
ben de mart ayında medicana da laparoskopi ile tüplerimi bağlattım. selman bey yaptı ameliyatı ve tüplerin çok kötüydü içi sıvı dolu ve geçiş yoktu dedi. 1. tedavimi yine orada yaptırdım nisanda negatif. şimdi 2. tedaviye yine orada başladım 3. gündeyim. aysun hn. çok olumlu konuşuyor inş bu sefer olacak
sen nerede yaptırdın tedavini
kahrolmamak elde değil, 4 kez umutlarım yıkıldı, maddi manevi çöktük, ruhsal bedensel yıprandık, sonuçsuzluktan bıktık... ve bir bakıyoruzki kocaman bir yalanın içindeymişiz meğer... yani bu doktorlar sıradan tüpçü, laporoskopi, histeroskopi yapacak uzmanlığı yok, keklik başka taraflara giderse gelmeyecek, dayayalım tüpü... ve her seferinde artık ilaç dozlarının bünyemde ne tepki uyandırdığını, rahmin yapısının nasıl olduğunu çözdüğünü söyleyip, bir sonraki için bunlar başarıyı artıran etkenler şeklinde konuşuldu... inandım, güvendim... iki doktorumda insanlığını kaybetmiş yaratıklar... şu tedavilerim bitsin onları mahvedicem... şimdi tedavime odaklanmalıyım, ben tüpde negatif sonucu görmekten tansiyon hastası oldum, tansiyondan ölürsem onlardan hesap soramam... sakin ve planlı olarak sorucam hesabımı... ibretlik olacak...
İnşallah 2. ve son olur, kucağına bebişini alacaağın günler gelir.
Bana B.düzü çok uzak bende Çamlıca Medicanaya gideceğim yarın, birde oraya göstereyim rahim filmini bakalım onlar ne diyecek.
arkadaşlar bir şey sorucam benim apandisitim patlamıştı ve ameliyat olmuştum acaba tüplerinde sıvı birikmesi olan arkadaşlar böyle apandisit veya enfeksiyon v.b. geçirdikleri bir hastalık varmı?
benimde 2 tüpüm tıkalıydı ,hamile kalamayınca dr.rica ettim gerek yok 2 sene daha hamile kalamassan çekilir dedi.bende gidip özelde çektirdim.ve 2 tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim.buna rağmen tıkalı tüplerle amerikan hastanesi bana önemli değil diyerek 2 kere tüp yaptı tabiki sonuç olumsuz...sonrada aldılar...bazı dr.lar bi tuhaf gerçekten...
bu arada devlet hast.yada araştırma hast.laporoskopi ameliyanın bu kadar pahalı olduğunu zannetmiyorum.ben ilk lap.tıp fak.oldum beş kuruş para vermedim (ssk)
arkadaşlar bir şey sorucam benim apandisitim patlamıştı ve ameliyat olmuştum acaba tüplerinde sıvı birikmesi olan arkadaşlar böyle apandisit veya enfeksiyon v.b. geçirdikleri bir hastalık varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?