tüpümü baglatayım mı aldırayım mı ?

Amerikali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
607
0
96
A.B.D.
kizlar ikincitup bebege basliyacaktim fakat sol tubumde sivi var dr bana birakti baglatayimmi aldirayimmi hangisi daha riskli yada ikisi arasinda bir fark varmi ne yapayim bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var

canım geldın sen gıttın...........bak bu hususta en ıyısı doktrla herşeyı konş canım en ıyı bılgıyı o verır

canını çok sıkma...........inş herşey guzel olacak...bı yol mutlaka çıkacak onune ama zaman geçıyo bıraz erken karar ver

sana ıyı uykular canım belkı akşam buluşuruz yarın pazar ben bıraz uyurum çok yorgunum .....işler bıtmedı bı yandamn iğneler............hayırlısı canım.....sen uyıcan şimdi...........ıyı geceler sana..........bende web tasarım kursuma gıdıcem ..............

canımm hangısı ıçıne doğuyosa ya işe yaramayacaksa aldır ilerde bağları çozebılecklerse bağlat

bence konuş ve dekı sızce ne yapayım o zaman daha ıyı olur canımsonuçta tup bebek denıcez ddım ya gerek yok tuppe

eğer sıkıntı oluşturuyosa aldır canım belkı gelır bebişin....ve daha ıyı olue zaman geçiyo hem böle

aslinda internetteydim ama baska yerlerde geziyordum bu tup olayini sonra bi de buraya bakayim yatmadan dedim ve bide cay koydum seni gordum

ama ordakı doktorun ıyıyse guvenıyosan sorun yok canım ya karar ver hayılısıyl ve başla tedavıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…