öncelikle çok geçmiş olsun.........
ben aldırmıştım...dr.bağlayacağım dedi ama ameliyatta almaya karar vermiş......tüpler yumurtalıklarla çok içli dışlı değilse almayı tercih ediyorlar...ama çok birleşikse yumurtalıklara zarar vermemek için bağlıyorlarmış...
slm canım benim o dediğin sıvıdan vardı.benim 2 tüpümde bağlandı.ama doktor bana bırakmamıştı.bağlanacak dedi bağladı.zaten bir farkı yok.iki şekildede geri dönüşü yok.doktorun hangisini uygun görürse onu yaptır.senin sadece 1 tüpündemi var hasar?
aslinda ikisindede problem var canim 3 yil once sag tupumde dis gebelik gecirdim almadilar ama cok iyide degildir herhalde ama sol tupumde balon gibi sis ici sivi dolu korkuyorum lapoda yumurtaliklarima zarar verirler diye
amerıkalım canım ınş ıyı olacak ....sen uyandın demek............sonra yınemı uyudun yoksa........
canım hiç korkma doktoruna güven hangisi senin için daha iyiyse zaten ameliyat sırasında onu yapıyorlar.ameliyat olunca en azında için rahat olur.dış gebelik gibi tehlikelerden kurtulmuş olursun.zaten laparoskopi çok kolay bir ameliyat hiç korkma.geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?