tüpümü baglatayım mı aldırayım mı ?

bazen burda çok samınmım old arkadaşlarla bır araya gelnıce öle çok konuşuyozkı......dabaha kadar.....ne ıyı olurdı ama gonuller bır ols bızde bole çene yapıyoz

ama ben macera polısıye fılm ıstrerım .........katılı bullmaya çalışırız fuılan..sonra kotkudan uyuyamayız

ya ne hoş olur inş ..........olur canım .....ama senın için daha kolay ..ailene gelınce banada uğra ......bebişinde olur inş beraber gezerız

evet yatacagim yarin sabah benimde workshop diyorlar burada ona tam turkcesi uygulamali ders oluyor yada egitim anlaminda ona gidecegiz is arkadaslarimla yani o olmasaydi kalirdim ama yarin cumartesi diye ama yarin aksam gorusuruz cunki ben dondugumde tr de aksam olur sana iyi sabahlar canim optum kendine iyi bak

tamam canım inş ıyı olacak yureını ferah tut.............ıyı dersler banasa sanada...........benımde web tasarım var gıdıcem bayyyyyyy............a e o

slm canım benim o dediğin sıvıdan vardı.benim 2 tüpümde bağlandı.ama doktor bana bırakmamıştı.bağlanacak dedi bağladı.zaten bir farkı yok.iki şekildede geri dönüşü yok.doktorun hangisini uygun görürse onu yaptır.senin sadece 1 tüpündemi var hasar?

öncelikle çok geçmiş olsun.........
ben aldırmıştım...dr.bağlayacağım dedi ama ameliyatta almaya karar vermiş......tüpler yumurtalıklarla çok içli dışlı değilse almayı tercih ediyorlar...ama çok birleşikse yumurtalıklara zarar vermemek için bağlıyorlarmış...

cok tesekkur ederim cani,m bende zaten ondan korkuyorum yumurtaliklarima bir zarari olur diye pztsi gunu soyleyecegim bunu

aslinda ikisindede problem var canim 3 yil once sag tupumde dis gebelik gecirdim almadilar ama cok iyide degildir herhalde ama sol tupumde balon gibi sis ici sivi dolu korkuyorum lapoda yumurtaliklarima zarar verirler diye

amerıkalım canım ınş ıyı olacak ....sen uyandın demek............sonra yınemı uyudun yoksa........

aslinda ikisindede problem var canim 3 yil once sag tupumde dis gebelik gecirdim almadilar ama cok iyide degildir herhalde ama sol tupumde balon gibi sis ici sivi dolu korkuyorum lapoda yumurtaliklarima zarar verirler diye

canım hiç korkma doktoruna güven hangisi senin için daha iyiyse zaten ameliyat sırasında onu yapıyorlar.ameliyat olunca en azında için rahat olur.dış gebelik gibi tehlikelerden kurtulmuş olursun.zaten laparoskopi çok kolay bir ameliyat hiç korkma.geçmiş olsun.

amerıkalım canım ınş ıyı olacak ....sen uyandın demek............sonra yınemı uyudun yoksa........

yok canim benim onu actigimda burada sabah hemen hemen 9 du kahvaltimi ayak ustu biseyler yerken bide bakayim kk ye dedim sonrada cikip derse gittim geldim ev isi y di fala derken yeni oturdum daha ve saat su anda burada 5 20 geciyor aksam ustu canim sen uyudunmu acaba

tesekkur ederim canim ilgilendigin icin dua et benim icin

canım ya dun çok yorgundum bı uyumuşum..............ohhhhhhhhhhh................çok ıyı oldu valla.......ama sen aklımdaydım ...neye karar verdın inş ıyı olacak ...........kendıne ıyı bak sabah inş açarım yıne.............ben şimdi çıkıcam k k nın bulışması var oraya gıdecem tanışıcam bıkaç kışıyle inş ahh sende olsan gelırdın tanışırduık ya.........hadı hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…