tr deki sansimi gecen sene denedim daha masrafli oluyor burada sigortam var bide zamanimda var hani gecen yil iki ay kaldim ama iki ayda tup bebek icindi ole tahlil falan yapmaya vakit yok bide ucretli olunca dusun artik o yuzden buradaki dr umuda begeniyorum basarili bir dr ne beni dusunderen sadece bu konuda fikre ihtiyacim var
iste adetimi bekliyoruz o gectikten sonra hemen lapo yani bekledegim tek sey adetim su anda hic gelmesin insaallah hamileyimdir derken simdi yollarini gozluyoruz
o zaman yıne onunla konuş canım ancak le karar verebılırsın hangısı daha ıyı olur dıye sonuçta tuplerın gerı gelmesı dıye bı şey olmaz bence sor mesela olabılır mı yoksa alıdır bana gore ıkısıde aynı kapıya çıkıyo kendını uzme ...
valla inş hamılesındıer gerek kalmaz canım ama eğer değolsen bır ana önece ol ve başla tedavıye inş vakıt yaklaşmıştır bebeğine kavuşacağın ya ne guzel olur .....
yok yok kesin hamile degilimde zaten d.k hapini yeni biraktim ben oncekil aylar icin dedim gelmesin derken simdi yollarini gozluyoruz diye gecen solemedi ole bi sey bi de dedimki kendi kendime belkide yeni gittigim icin daha bakar bakmaz ameliyat demedi de olabilir 2. haftasi soledi neyse her seyde var bir hayir hamile kalamamin sebeblerinden biride bu siviymis ole soledi
canım ya inş bebişin gelecek inş bu tedavı vesıle olur ya.........bızler bılemıyoruz kı kuluz rabbım ol dıyecek olacak ama elımızden gelenı yapalım inş
ne sonu kız......onunde guzel bır omur var ...olacak inş şimdi değilse seneye ama inş zamanı gelmıştır de nazlı bebişin gelır..........öle pes etmek yok canım ..bol dua eyleyelım....
nasıl uğraştırıyo bu cadılar değil mı....rabbım herlkese versın inş bekletmesın ama bı zamanı var herşeyın ....bak bneımde herşey çok ıyı ama kendığınden hamıle kalmadım ...yanı bu işler kısmet canım bıze ılla bı doktor elı lazım....yetrkı sonu guzel ols ne yaopalım