Bı adam böyle diye türk erkeğinin düşünce yapısıyla alakası ne?
Başlık fazla genel oldu haklısın, burada sürekli vefasızlık hikayeleri okuduğum için biraz genellemiş bulundum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı adam böyle diye türk erkeğinin düşünce yapısıyla alakası ne?
Aslında dert değil ama arkadaşlarıma üzüldüğüm için paylaşmak istedim. Ben yurtdışında çalışıyorum, daha önce Türkiye'de çalıştığım dönemde şirkette hem sevimli hem yakışıklı bir abimiz vardı, ve hepimizin maaşları Türkiye ortalamasının oldukça üzerindeydi. Neyse bu abimiz o dönem şirkette olan kızların (ben de dahil) pek çoğuna sarktı, bazıları ile cinsel ilişkileri de oldu. Yakışıklı, zengin, ideal erkek diye düşündü herhalde kızlar.
Bu abi uzun süre evlenmedi, şimdi 37 yaşında. Geçenlerde duydum ki 25 yaşında bir kızla evlenmiş. Şok oldum ve arkadaşlarım adına çok üzüldüm, çünkü bununla uzun süre birlikte olan en az 3 kız biliyorum. Sen bunların emeklerinin hiçbirine yüz verme git kendinden 12 yaş küçük biriyle evlen. Erkekler çok vefasız. O dönem bu adama ben de yüz vermeyi düşündüm, ama uçarı buldum güven vermedi, iyiki yaşamamışım hiçbirşey yoksa şu an kendimi kullanılmış hissederdim. Erkek arkadaş seçerken önemli olan maaş, kariyer, tipten önce kesinlikle ağırbaşlılık ve sizi düşünen iyi bir kalp![]()
Aslında dert değil ama arkadaşlarıma üzüldüğüm için paylaşmak istedim. Ben yurtdışında çalışıyorum, daha önce Türkiye'de çalıştığım dönemde şirkette hem sevimli hem yakışıklı bir abimiz vardı, ve hepimizin maaşları Türkiye ortalamasının oldukça üzerindeydi. Neyse bu abimiz o dönem şirkette olan kızların (ben de dahil) pek çoğuna sarktı, bazıları ile cinsel ilişkileri de oldu. Yakışıklı, zengin, ideal erkek diye düşündü herhalde kızlar.
Bu abi uzun süre evlenmedi, şimdi 37 yaşında. Geçenlerde duydum ki 25 yaşında bir kızla evlenmiş. Şok oldum ve arkadaşlarım adına çok üzüldüm, çünkü bununla uzun süre birlikte olan en az 3 kız biliyorum. Sen bunların emeklerinin hiçbirine yüz verme git kendinden 12 yaş küçük biriyle evlen. Erkekler çok vefasız. O dönem bu adama ben de yüz vermeyi düşündüm, ama uçarı buldum güven vermedi, iyiki yaşamamışım hiçbirşey yoksa şu an kendimi kullanılmış hissederdim. Erkek arkadaş seçerken önemli olan maaş, kariyer, tipten önce kesinlikle ağırbaşlılık ve sizi düşünen iyi bir kalp![]()
Hayır yatmak değil sadece zamanını vermek, yani bir iki sene sürdü her biriyle ilişkisi.
Haklısın aslında, kızlar açısından da aslında güven vermeyen bir tipe yakışıklı ve zengin diye yanaşmamak gerekiyor. Ben yine de üzüldüm. Niye soda içeyim? Daha öncede yazdığım gibi empati yaptım, herhangi bir hazımsızlığım yok.
Bu duruma şey denir... Ava giden avlanır? Kendi kurduğu tuzağa düşmek? Başka... Pirince giderken bulgurdan olmak?"Erkek kullandı" fikri ile yazılmış cümlelerin altında dolgun maaşı ve tipi için adama yanaşan kızları okudum, böyle bakınca arkadaşların çok mu masum? Cinselliğe mi zorlamış adam ne yapmış pardon?
Deneseydiniz bi şansınızı, belki size basardı nikahı(!) yani kime ne adamın kimle evlendiğinden de eşinin 25 yaşında olduğundan da.
Soda için, hazma iyi gelir.
Bu duruma şey denir... Ava giden avlanır? Kendi kurduğu tuzağa düşmek? Başka... Pirince giderken bulgurdan olmak?
.... Yakışıklı, zengin, ideal erkek diye düşündü herhalde kızlar..... O dönem bu adama ben de yüz vermeyi düşündüm, ama uçarı buldum güven vermedi, iyiki yaşamamışım hiçbirşey yoksa şu an kendimi kullanılmış hissederdim.
Peki...
Bir başkasının ilişkisi hakkında bu kadar yorum yapmak ne kadar doğru?
Azıcık empati bence.
Biri gelip de benim kocama,"zamanında kaç kadınla görüştün,noldu da şimdi evlendin" dese,ciddi sıkıntı çıkar bence...
Ayy bırakın lütfen bu kafaları artık ya.. kullanmak ne demek? Vajinanızı erkeklerin kullanacağı bir şey sanarsanız ayrıldığınızda kendinizi 2. El eşya sanmanız çok normal değil mi?
Eşimdem önce iki erkekle birlikte oldum. Sonra da onlardan ayrılıp eşimle evlendim.
Onlar hala bekar, oh olsun ne güzel kullanmışım. (!) Oturup ağlasınlar şimdi..
Bana da saymıştı kadınların isimlerini, birisi...Bana dendi
Hem de forumda
Normalde dense "en harika ben sevişiyorum benden sonra başkasıyla sevişemeyeceğini anladı" ondan derdim![]()
üstünüze düşüp az daha uğraşsaydı,siz de 15 yaş küçük eş gibi olabilirdiniz demek ki..yaş farkınız ne bilmiyorum ama "abi "dediğinize göre durum tam da bu..Zorla birlikte olmadı ama seviyor izlenimi veriyordu, mesela bana sarktığı bir dönem oldu, portakal suları getirmeler, sevimlilikler şakalar. İnsan gerçekten sevildiğine inanıyor. Bende zaten güven problemi vardır, bu nedenle ısınamadım, arkadaşlarım daha çabuk güvendiler demek ki.