- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
Kayınvlide yok ki konusunu acayım![]()
Actigin konular da yok zaten olmayan seyler biz idare ederiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvlide yok ki konusunu acayım![]()
Bu kadar uzatmaya gerek yoktu aslında. Bütün sorularınız aynı kapıya çıkıyor.Türk kızlarıyla evlenmek için bekaret ararlar ama yabancı kızlarla evlenirken bekaret aramazlar .
Türk kızlarının bakire olmamasına laf ederler ama yabancı kızlara laf etmezler .
Türk kızlarını bekaret yüzünden terk edip , Rus kızlarıyla evlenirler.
Çok sinir bozucu değil mi ? Mantık nerede ?
Ha şunu da mutlaka dikkate alın.Belki yabancı kızlar yaptıklarının arkasında duruyordur diye?
Ne bileyim,zar diktiren bir Rus ben hiç duymadım.
Çılgınlar gibi sevişmek istiyorsun ama altından kalkamamaktan korkuyorsun. Burda sitemi ırklara değil de eğitimsizliğe göndermek mi lazım acaba, kıskanç partnerler, saçma klişeler, kahrolası federaller...Dil hiç bilmiyorum maalesef![]()
Ama yine diktirme nedenleri Türk erkekleriBelki yabancı kızlar yaptıklarının arkasında duruyordur diye?
Ne bileyim,zar diktiren bir Rus ben hiç duymadım.
Hem cefakar hem vefakar olunca madalya takan olmuyor kolay kolay ne yazık ki.Kurban olsunlar cefakar vefakar Türk kadınlarına.
Kesinlikle... Ama zaten bizim kadınlarımız bunları mükafat bekleyerek yapmıyor. Zaten karşıdaki adamsa bu kadarına müsade etmiyor orta yolu buluyor ve kıymet biliyor.Hem cefakar hem vefakar olunca madalya takan olmuyor kolay kolay ne yazık ki.
Mükafatı genelde sizin dediğiniz gibi 30lu yaşlarında çöken Rus kadınlarla ya da yerli genç kadınlarla aldatılmak oluyor.
Tabii bu hep olan bir şey değil ama duyulmadık hikaye de değil...
O nedemek kurban olsunlar türk kadınlarına!?Bu arada eklemeden geçemedim. Ayıla bayıla evlendileri rus kızları 30 undan sonra yüzüne bakılmicak hale gelip, evde 2 tas çorba yapmayıp yeni doğmuş bebesini kocasının üstüne atıp cluplerde eğlenirken de nafaka vermeden boşanmanın çaresini arıyor o tipler. Bizzat bu gözlerle gördümKurban olsunlar cefakar vefakar Türk kadınlarına. Hiç bir Rus kadın kocasının donlarını yıkarken aynı anda hem görümce hem kaynana kahrı çekmiyor. Kim ne derse desin Türk kadınları imkanları çerçevesinde hem çok güzel hem de karakterli
![]()
P.... daha iyi olurdu sankiBen aynı anda 9 kızı idare edeni tanıyorum. Tabi ki ama bakire bir Türk kızı ile evlendi. Bi güzel kavga ettik ona o** dediğim için. O** dememin sebebi de "benim eşim olacak kız bakire olmalı" demesi![]()
Bizim kadınlarımız özgüvensiz değil. Sindirilmiş... İmkan verilenler gayet kendilerinden eminler, özgüvenleri yüksek.O nedemek kurban olsunlar türk kadınlarına!?
Her milletinde cefakarı fedakarı beceriklisi beceriksizi vardır
Bi defa bizim kadınlarımız öz güvensiz
Kocasının donunu yıkayıp kaynana görümce derdi çekmek çok büyük bir marifet sanki