Türk erkeklerindeki bekaret iki yüzlülügü

Türk kızlarıyla evlenmek için bekaret ararlar ama yabancı kızlarla evlenirken bekaret aramazlar .
Türk kızlarının bakire olmamasına laf ederler ama yabancı kızlara laf etmezler .

Türk kızlarını bekaret yüzünden terk edip , Rus kızlarıyla evlenirler.

Çok sinir bozucu değil mi ? Mantık nerede ?
Bu kadar uzatmaya gerek yoktu aslında. Bütün sorularınız aynı kapıya çıkıyor.

O Türk erkeğini de yine kendi ırkından bir kadın yerleştiriyor. Hatayı Türk erkeklerinde değil yetiştiren kadınlarda aramak gerekir.
Ayrıca bekarete önem vermeyen bir sürü erkek var, veren her türlü önem verirken vermeyen hiçbir şekilde sallamıyor bile. Siz doğru düzgün ve dürüst erkeklere denk gelmediyseniz bu bizim değil sizin sorununuzdur.

Bu arada eklemeden geçemedim. Ayıla bayıla evlendileri rus kızları 30 undan sonra yüzüne bakılmicak hale gelip, evde 2 tas çorba yapmayıp yeni doğmuş bebesini kocasının üstüne atıp cluplerde eğlenirken de nafaka vermeden boşanmanın çaresini arıyor o tipler. Bizzat bu gözlerle gördüm :KK25:Kurban olsunlar cefakar vefakar Türk kadınlarına. Hiç bir Rus kadın kocasının donlarını yıkarken aynı anda hem görümce hem kaynana kahrı çekmiyor. Kim ne derse desin Türk kadınları imkanları çerçevesinde hem çok güzel hem de karakterli 💜

Belki yabancı kızlar yaptıklarının arkasında duruyordur diye?
Ne bileyim,zar diktiren bir Rus ben hiç duymadım.
Ha şunu da mutlaka dikkate alın.
Bizim kızlar gibi evleneceği erkeği "saf" yerine koymadıkları için Rusları tercih ediyorlardır belki de. ;)

Kurban olsunlar cefakar vefakar Türk kadınlarına.
Hem cefakar hem vefakar olunca madalya takan olmuyor kolay kolay ne yazık ki.
Mükafatı genelde sizin dediğiniz gibi 30lu yaşlarında çöken Rus kadınlarla ya da yerli genç kadınlarla aldatılmak oluyor.
Tabii bu hep olan bir şey değil ama duyulmadık hikaye de değil...

Hem cefakar hem vefakar olunca madalya takan olmuyor kolay kolay ne yazık ki.
Mükafatı genelde sizin dediğiniz gibi 30lu yaşlarında çöken Rus kadınlarla ya da yerli genç kadınlarla aldatılmak oluyor.
Tabii bu hep olan bir şey değil ama duyulmadık hikaye de değil...
Kesinlikle... Ama zaten bizim kadınlarımız bunları mükafat bekleyerek yapmıyor. Zaten karşıdaki adamsa bu kadarına müsade etmiyor orta yolu buluyor ve kıymet biliyor.
Çok yakınen şahit olduklarımdan yola çıkarak yazıyorum. Yabancı kadınlarla evlenip ileride kültür çatışması ve pişmanlık yaşamayan erkek yok.Hele ki yaş biraz ilerleyince klasik Türk kadını aile yapısını arıyor bir çoğu.

Bu arada eklemeden geçemedim. Ayıla bayıla evlendileri rus kızları 30 undan sonra yüzüne bakılmicak hale gelip, evde 2 tas çorba yapmayıp yeni doğmuş bebesini kocasının üstüne atıp cluplerde eğlenirken de nafaka vermeden boşanmanın çaresini arıyor o tipler. Bizzat bu gözlerle gördüm :KK25:Kurban olsunlar cefakar vefakar Türk kadınlarına. Hiç bir Rus kadın kocasının donlarını yıkarken aynı anda hem görümce hem kaynana kahrı çekmiyor. Kim ne derse desin Türk kadınları imkanları çerçevesinde hem çok güzel hem de karakterli 💜
O nedemek kurban olsunlar türk kadınlarına!?
Her milletinde cefakarı fedakarı beceriklisi beceriksizi vardır
Bi defa bizim kadınlarımız öz güvensiz
Kocasının donunu yıkayıp kaynana görümce derdi çekmek çok büyük bir marifet sanki

Amaaan napacaksın zaten ayda bir duş alıp haftada bir diş fırçalayan neandertal Türk erkeğini.Git açıl yurtdışına. Bekaret cart curt saçmalıklarını da düşünmene gerek kalmaz işte miiiis.

Ben aynı anda 9 kızı idare edeni tanıyorum. Tabi ki ama bakire bir Türk kızı ile evlendi. Bi güzel kavga ettik ona o** dediğim için. O** dememin sebebi de "benim eşim olacak kız bakire olmalı" demesi :olamaz:
P.... daha iyi olurdu sanki:KK53::confused:

Türk diye neden ayrım yapıyorsunuz sonuçta bütün Türk erkekleri rusla evlenmiyor yada hepsi aynı düşüncede değiller
Sizde sizin gibi düşünenlerle görüşün Herkes farklıdır ve her düşünceye( içinde kötülük barındırmıyorsa) saygı duymalıyız

O nedemek kurban olsunlar türk kadınlarına!?
Her milletinde cefakarı fedakarı beceriklisi beceriksizi vardır
Bi defa bizim kadınlarımız öz güvensiz
Kocasının donunu yıkayıp kaynana görümce derdi çekmek çok büyük bir marifet sanki
Bizim kadınlarımız özgüvensiz değil. Sindirilmiş... İmkan verilenler gayet kendilerinden eminler, özgüvenleri yüksek.
Bunlar marifet demedim... Bunlara sırf aile birliğini korumak için katlanan çok Türk kadını var.Asıl marifet tabiki topluma faydalı olan kendi ayakları üzerinde duran kadınlarımızın yaptığı. Ama bizim kadınlarımızın ne kadar mücadeleci olduğu da ortada çevreye bakmak yeterli bunu görmek için.

Back
X