ortaçağı biliyorum da sizin günümüzden pek haberiniz yok herhalde.Mesela İstanbulda yazın hiç metrobüse bindiniz mi o iğrenç kokular arasında kalmadınız mı hiç.Ayrıca taharet musluğu olayına da bir açıklama getireyim neden tuvalet banyoların içinde ve niye bu adamlar günde en az bir defa duş alıyorlar hiç düşündünüz mü.Ayrıca eliyle bu temizliği yapıp 3sn yıkayınca elinin temiz olduğunu düşünen insanlarımız var,yurtdışında bu cerrahlara neden hiç ameliyat yaptırılmadığını da düşünmediniz sanırım.
Onlar ortaçağda şöyleydi böyleydi geyikleri ne kadar saçma ya.Adamlar almış yürümüş asıl biz bu temizlik olayında ortaçağda nasılsak hala aynıyız.Ve uyanmaya da hiç niyetimiz yok.Biz ortaçağda çok iyiydik çünkü.
pis oldukları konusuna bende katılmıyorum her milletin pisi temizi var zaten neticede avrupa kendini yeterince gelistirmis kisisel bakımlarına dikkat etmediklerini dusunmuyorum filmlerde bile adamlar her sabah dus alıyor demekki toplumda boyle bir alıskanlık varki filmlerinede yansıyor..turklerde de cok var dediginiz gibi deodarant kullanayı bilmeyen kisisel bakımına zerre dikkat etmeyen insanlar ki gercekten de cogunlukta