onu hiiicc deme zaten :) tapilacak kadar guzel bir adam ...sanirim hem guzel hem neseli erkek tanimina da en uygun irklardan biri iskoclar ...buraya gelmeden iskoc,irlanda ,ingiliz hepsini bir potaya koyardim.. ama bir kac kere ust uste begendigim erkeklerin iskocyali oldugunu anladigimdan beri bu ulusa kanim kaynadi ...gercekten arkadas canlisi ,guzel erkekleri var...
cok gariptir ki boyle yagmurlu ,islak bir ulkeden boyle neseli insanlar ciksin ...cunku ingiltere de iklim hemen hemen ayni olmasina ragmen iskoc ve irlandalilarin nesesi ,canayakinligini ingiliz yerlisinde pek goremedim ,ya da bana denk dusmedi ...
simdi bunu yazarken dusundum de acaba kadinlar nasil orda ,hic dusunmemistim bunun ustune ,...tecrubesi bilgisi olan yazsin valla merak ettim ....
arkadaslar genelleme yapmayin diyor bazen yorumlara .....burdaki her yorum kisisel , tabii ki yanilma payimiz olacak , adi ustunde kisisel ,kisiye ozel dusunceler bunlar ..her irkla ilgili herkes ama dogru ama yanlis biriktirir ,gorur ,yazar ..bazi arkadaslarin nefretle ruslari karalamasi bence aklin suzgecinden gecirilmeden yapiliyor ..sevimli bir irk degiller ruslar dogru , hatta soguk ,bencil yaradilislari oldugunu bile yazabilirim ,ama allah icin cirkin demek abesle istigal ...gunes balcikla sivanmaz ...