Türk filmine dönmüş hayatım

Ok yaydan çıkmış bir kere neler yapılmalı ona karar verin.
-Çocuktan önce kendinizi düşünün. Eğer uzun planda mutsuz olacağınıza eminseniz boşanın. Bu sizin kararınız.
-Lütfen kıymayın o yavruya. Korkmayın ona bakamam diye. Çalışan güçlü birisiniz. Herşeyin hal çaresi vardır ama o çocuğa can feda(bu hayatta yaptığım en kötü şey evliliğim ama en iyi yaptığım şeyde kızım oldu)
-Aileleri ve etrafı sallamayın tıkayın kulağınızı aldatan koca ile aynı yatağa girecek olan sizsiniz iyi ölçüp biçin.
Allah yardımcınız olsun.

Tavşann merhaba
Sadece merakımdan soruyorum
Kürtaj yaptırana katil demek ne suçu oluyor? Nefret suçu gibi mi? Merak ettim de :)

Tavşann merhaba
Kürtaj yaptırana katil demek ne suçu oluyor? Nefret suçu gibi mi? Merak ettim de :)
Şey sadece tahmin yürütüyorum, itibarı zedeliyor olabilir. Yani mesela hırsız olmayan birine hırsız derseniz, o da olmadığını ispatlarsa dava edebilir. Yani tamamen fikir yürütüyorum şu anda, saygılar.

kendi cıkarların için mecbursun katil olmaya agzınla dedin. peki sen o bebeğe kıydıktan sonra mutlu olabilecekmisin

Bana göre iki seçenek var bu durumda :
1)Bebeği aldırın,boşanın.
2)Babasıyla konuşun,maddi olarak yarı yarıya çocuğun ihtiyaçlarını karşılayın,boşanın.

Hangisinde daha rahat hissedecekseniz onu yapın.Burada katil diyenler olur,böylelerine niye çocuk veriyorsun diye Allah'a isyan edenler falan olur,takmayın.Unutmayın buradaki kimse o çocuğa annelik etmeyecek,kimse size maddi yardımda bulunmayacak.Ayrıca yasal olarak bu bir hak belli bir süreye kadar.Utanacak,sıkılacak bir durum değil yani.Kimilerine göre etik olmaması olayın yasal olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Tavşann merhaba
Devletin yasasina karsi cikmis oluyorsunuz. Devletin suc degil dedigine suc demis oluyorsunuz. Yanlis hatirlamiyorsam Turk Ceza Kanunun 301. maddesinde ele aliniyor olmasi lazim.
Devletin egemenligine ve organlarin sayginligina karsi suc islenmis oluyor. :)

Aldatma girmişse için içine kesinlikle affedilmemeli diye düşünüyorum isterse çocuk olsun.

Çocuğu aldırma olayına ise bir şey söylemek istemiyorum.

Vay canına. Nereden nereye bağlantı kuruluyor. Ben şok ben iptal

Teşekkürler cevap için

Aldatmis evet ama her ne kadar dilim varmasada karnindakinin babasi ona anlatmalisin. Sakin aldirma unutamazsin sonra vicdan azabi cekersin. Kesinlikle aldirma

Size bir sorum olacak. Varsayımları bırakın kenara olan durum belli yok babası ölmüş olsa Vs vs... yok öyle bir şey. Ortada aldatan bir eş var. Boşanma döneminde olan iki eş. Birbirlerinden kopmuş iki eş Vs. Soruma gelirsek korunuyor musunuz siz?

Cocugu aldirmak ya da dogurmak sizin karariniza, maddi gucunuze, psikolojinize ve imkanlariniza bagli birsey. Henuz olusmamis bi bebegi aldirmak katil olmak demek degil. Ama ona acili ve zor bi hayat sunmak daha uzucu olur. Aldirma diyenler bu sorumlulugu alabilecek gucte mi? Insan yasamadan anlamiyor.

Hanimefendi, cocuga bakamaz dedikleri icin o varsayimlari yazdim oyle olursa yine mi bakamam aldirayim mi diyecek dedim . adam aldatmis onu biliyoruz ve bunu kabul etsin diyende yok. Pihti bile olsa kalbi atan birseyden bahsediyoruz. Bunu sonlandirmaktan. Evet korunuyorum neden sordunuz ?

Zaten evliyken de cocuk istemiyormussun.hele ki bu donemde bebek sahibi olursan ona saglikli bir psikoloji yle bakabilecegini sanmıyorum. Duygusal degil mantikli dusunmen gerekli. Aldatan adam bunu her zaman bir daha yapma potansiyeline sahiptir. Ortada kurtlacak bir yuva da yok...Ne yapman gerektiği acik bence

Peki neden korunuyorsunuz? Allah'ın vereceği cana engel oluyorsunuz? Demek ki siz de bakamaycaksınız ki, şu an istemiyorsunuz ki veya maddi durumunuz yok ki korunuyorsunuz. Olaya dini açıdan bakarsak her sene doğururuz(!) O sebeple sizi ve sizin gibi düşünenleri mantiginizla farklı açıdan bakmaya hatta bilime davet ediyorum. Bu olay ancak ve ancak ilimle çözülür. Olan olmuş bir kere. Yalnız buna yalnız ve yalnız bireyin kendisi karar verir. Sırf bu yüzden katil demeniz çok acımasızca.

Olaya dini acidan bakarsak her sene dogururuz demekle dini acidan nasil olmasi gerekeni bilmiyorsunuz demektir. Dinimiz korunamazsin demiyor bunu bilin önce. Ve sunuda bilin Rabbim o cani verecekse kounan insanlar bile hamile kaliyor bunuda biliyor musunuz. Yani Allah ol deddiktwn sonra kimse buna engel olamaz. Spiral taktirmis olan insanlar bile hamile kaliyor mesela..! Ve bilmediginiz konu hakkinda demekki sizinde belki durumunuz yok korunuyorsunuz diyemezsiniz ! Kürtaj sonrasi rahmim icin (yani kendi sagligim icin) korunuyorum.. bir evlad kaybettim. Cani verecek olanda alacak olanda kalbi durduracak olanda sadece ve sadece Allahtir. Sizinle bu konuda polimige girmeyecegim cunku ne kadr laf etsem boş dusunceleriniz farkli .hayirli geceler...

Bakın hanımefendi dinle bir alakam olabilir de olmayabilir de.. Kaldı ki bir sebebi var ki korunuyorsunuz demek istedim. Bakın sebebi farklı imiş ama var imiş. Her neyse zaten ben de kendimi anlatmak için uğraşmayacağım. Fakat içten samimi duygularla dilerim ki siz de en kısa zamanda anne olursunuz.. bilerek isteyerek yaranıza dokunmak istememiştim hoş görün özür dilerim..

Eger barisma ihtimalin varsa bebegi bi sure daha soyleme, bu kez de "bebek icin mi benim icin mi çabaladı" diye icin icini yiyecek.. Bence esin yeniden adim atacak gibi..

Konu sahibi zaten eşiyle bariscak soylemlerinden belli.çocukta vesile olacak bu duruma
Hayirli guzel bir hamilelik diliyorumm

Ya sakın ayrılma yazık değil mi o çocuğu babasız büyütme her şey düzelebilir insan işte yapmış bir hata sonuçta pişman her insan ikinci bir şansı hak eder eşine bir şans vermelisin hem kendi hayatına hem çocuğunun hayatına yazık etme. Sen ilk onda açtın gözünü şimdi başka bir kocan olsa aynı duyguyu veremez o başka senin için bunA eminim lütfen mantıklı ol olumlu düşün her şey düzelebilir bunun örneklerini çok gördüm. Hatasız kul olmaz diyorum bakalım nasıl yoldan çıktı nasıl kadınlar var istemese bile zorluyorlar adamı pişman olmuş inşallah bir daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…