Gercekten zor bir durum hamileyken aldatilmak vs. Bosanin veya boşanmayın siz cocuk istemediginiz halde Rabbim o yavruyu rahminize koyduysa demekki herseyde bir hayr vardir. Birkere cocugu aldirayim cana kiyayim diye bir secenegimiz kesinlikle olamaz. Çünkü Rabbimiz dunyaya gelmesi için bunu nasip etmisse bize söz dusmez. Bakin senelerce insanlar evlat sahibi olmak icin ugrasiyor ama nasip olmuyor bazilarina. Diyoruzki Rabbimizin br bildigi vardır. O da onlarin imtihani oluyor. Siz istemediginiz halde hamileyseniz yine tabiki Rabbimizin bir bildigi var. Belkide hamileliginiz kendinden sonlanacaktir.suan imtihandasinizdir acaba aldirip gunaha mi girecek diye. Lütfen boyle bir hataya düşmeyin. Ayrica bakacak gücüm yok diyemeyiz Rabbim rizkiyla yolluyor o bebekleri.. Selametle..Önceki konumu bilmeyenler için kısacık özet geçeyim:4 yıllık eşim tarafından aldatıldım.Sizlerin tavsiyesi üzerine 8 gün önce canım acıya acıya bir daha arama beni numaranı engelliyorum dedim ve engelledim.Ondan çok benim canım yanmıştır sanırım.3 gün bana ulaşmaya çalıştı sonra o da vazgeçti.Dün boşanma dilekçesini avukatım götürmüş imzalatmak için.Çok sinirlenmiş imzalamam falan demiş.Ben de aradım akşam bir yerde oturalım diye aldım dilekçelerimi de buluştuk.İçeri girmemle birlikte ağlamaya başladı.Kendime söz verdim onun yanında ağlamayacağım diye.Çok kötü oldum ama ağlamadım.Başladım konuşmaya:"Sen bizi bitirdin,ben değil.Bunu fiilen yapmaktan çekinmiyorsun da iş resmiyete binince mi korkuyorsun? Sen benim aşık olduğum adam değilsin o gitti biliyorum ve ben de gidiyorum.Artık ikimiz yokuz.Bu da son görüşmemiz olacak.Al ya imzala ya da mahkeme istediği kadar uzasın boşayacağım seni.Ama rica ediyorum bari o kadar yaşanmışlık için daha fazla yorma beni.",dedim.Bıraktım kağıtları kalktım masadan.Dışarı çıktım.Arkamdan gelip verdi dilekçeleri.İmzalamış.Biliyorum saçma ama imzalamamalıydı.Kesinlikle boşanacaktım dönüşü yok yanlış anlamayın ama o vazgeçmeyecekti.Saçma bir şekilde ağlamaya başladım sarıldı bana.Ne kadar süre ağlayarak sarıldık bilmiyorum ama en sonda ittim onu.Döndüm evime.
Neyse asıl sorunum bu değil.Biz çocuk istemiyorduk.Benim regl bu ay gecikti.Strestendir deyip geçiştirdim.Şeytan dürtükledi bir kere.Sabah test yaptım "şansa bakın"çift çizgi.Sinirden kendime gelemedim.Zaten saçma sapan bir zaman geçiriyorum.Bir de bu.Lanet olsun.Neden evren bana ters cevap veriyor?Teorik olarak hamileyken aldatıldım.Valla kendime acımaya başladım.Yeter ya!Randevu alıp doktora gittim diğer gün.1.5 aylık hamileymişim.Çok mutlu oldum (!).Şimdi sıkıntım şu
1-Bebekten haberi olursa evliliği sürdürmek için elinden geleni yapacak hem mahkemeye de sunabilir.Mahkeme uzar mı, bu durumda?
2-Bebeği habersiz doğurursam aynı memleketteyiz haberi olur.Ayrıca özelde çalışıyorum bu çocuğa bakamam zamanım yok,yanımda kimse yok.
3-Katil olmak istemiyorum ama mecburum
Gerçekten çok merak ediyorum ne yapacağım ben?
Önceki konumu bilmeyenler için kısacık özet geçeyim:4 yıllık eşim tarafından aldatıldım.Sizlerin tavsiyesi üzerine 8 gün önce canım acıya acıya bir daha arama beni numaranı engelliyorum dedim ve engelledim.Ondan çok benim canım yanmıştır sanırım.3 gün bana ulaşmaya çalıştı sonra o da vazgeçti.Dün boşanma dilekçesini avukatım götürmüş imzalatmak için.Çok sinirlenmiş imzalamam falan demiş.Ben de aradım akşam bir yerde oturalım diye aldım dilekçelerimi de buluştuk.İçeri girmemle birlikte ağlamaya başladı.Kendime söz verdim onun yanında ağlamayacağım diye.Çok kötü oldum ama ağlamadım.Başladım konuşmaya:"Sen bizi bitirdin,ben değil.Bunu fiilen yapmaktan çekinmiyorsun da iş resmiyete binince mi korkuyorsun? Sen benim aşık olduğum adam değilsin o gitti biliyorum ve ben de gidiyorum.Artık ikimiz yokuz.Bu da son görüşmemiz olacak.Al ya imzala ya da mahkeme istediği kadar uzasın boşayacağım seni.Ama rica ediyorum bari o kadar yaşanmışlık için daha fazla yorma beni.",dedim.Bıraktım kağıtları kalktım masadan.Dışarı çıktım.Arkamdan gelip verdi dilekçeleri.İmzalamış.Biliyorum saçma ama imzalamamalıydı.Kesinlikle boşanacaktım dönüşü yok yanlış anlamayın ama o vazgeçmeyecekti.Saçma bir şekilde ağlamaya başladım sarıldı bana.Ne kadar süre ağlayarak sarıldık bilmiyorum ama en sonda ittim onu.Döndüm evime.
Neyse asıl sorunum bu değil.Biz çocuk istemiyorduk.Benim regl bu ay gecikti.Strestendir deyip geçiştirdim.Şeytan dürtükledi bir kere.Sabah test yaptım "şansa bakın"çift çizgi.Sinirden kendime gelemedim.Zaten saçma sapan bir zaman geçiriyorum.Bir de bu.Lanet olsun.Neden evren bana ters cevap veriyor?Teorik olarak hamileyken aldatıldım.Valla kendime acımaya başladım.Yeter ya!Randevu alıp doktora gittim diğer gün.1.5 aylık hamileymişim.Çok mutlu oldum (!).Şimdi sıkıntım şu
1-Bebekten haberi olursa evliliği sürdürmek için elinden geleni yapacak hem mahkemeye de sunabilir.Mahkeme uzar mı, bu durumda?
2-Bebeği habersiz doğurursam aynı memleketteyiz haberi olur.Ayrıca özelde çalışıyorum bu çocuğa bakamam zamanım yok,yanımda kimse yok.
3-Katil olmak istemiyorum ama mecburum
Gerçekten çok merak ediyorum ne yapacağım ben?
Kadin diyor ki cocuga bakacak kimsem yok. Annem yanima gelemez. Yogun calisiyorum. En basitinden cocuga bakacak kimse yok ortada hala daha cikip bu cocuk sana cok iyi gelecek diyen var. Pes diyorum baska bi sey demiyorum lutfen beni alintilayip durmayin da artik polyannacilik oynayamayacagim zira içim şişti.
Allah nasip ederse kucagina alinca hissettiklerini tarif bile edemem bla bla bla. Cocugu kucagina al duygulan o cocuk ne yiyip ne icecek, hic micmayacak bez bile lazim degil cunku. dogum iznin bittikten sonra al cocugu kucagina iş yerine gotur bari birakacak kimse de yok ama sonucta rabbim vermiş, kutsal duygu, tarif edilemez hisler.Hayatlarında bir gün çalışmamış, boğaz doyurma derdi olmayan kadınlar kocalarının babalarının parasıyla aldıkları telefondan tabletten yorum yaparsa ancak bu kadar olur:
mıy mıy mıy bakarsın doğur (kadın ailem uzakta bakacak kimse yok demiş)
mıy mıy mıy benim çocuğum olmazken sen nasıl kürtaj yaptırırsın (senin çocuğun olmuyor diye kadın bakamicağı çocuğu mu doğursun kardeşim ne alaka?)
.
.
.
Liste uzar gider. Herkes romantik takılmış ama kadın bakacak kimsem yok diyince kimse bir öneri getirememiş mesela !?!
Ben bu kadına boşan/boşanma diyemem kendi bilir. Ama hayatın boyunca tek başına çocuk büyüt demek cidden fantazi dünyası.
Ya ortada bir gerçek var ki bu bebek mutlu bir aileye müjde olarak doğamayacak maalesef. Çünkü babası annesini aldatmış, annesi boşanma davası açmışken ben buradayım diyen bir bebek bu. O yüzden herkes bunu atlayarak cevap yazmış. Ama maalesef bu çocuğun geleceği ortam sizin evlat hasreti çektiğiniz eviniz değil. Tam olarak mutsuzluğun içine gelecek.Allah nasip ederse kucagina alinca hissettiklerini tarif bile edemem bla bla bla. Cocugu kucagina al duygulan o cocuk ne yiyip ne icecek, hic micmayacak bez bile lazim degil cunku. dogum iznin bittikten sonra al cocugu kucagina iş yerine gotur bari birakacak kimse de yok ama sonucta rabbim vermiş, kutsal duygu, tarif edilemez hisler.
Ben anlamiyorum bu insanlar nerde yasiyor. Pembe gozlukleri cikarsalar da bi baksalar etrafta neler oluyor.
İyi de siz niye lafı koca baba parası yiyen kadınlara getirdiniz ki..ister kocamin telefonuyla yszarim, ister babamın ne alaka...Hayatlarında biralışmamış, boğaz doyurma derdi olmayan kadınlar kocalarının babalarının parasıyla aldıkları telefondan tabletten yorum yaparsa ancak bu kadar olur:
mıy mıy mıy bakarsın doğur (kadın ailem uzakta bakacak kimse yok demiş)
mıy mıy mıy benim çocuğum olmazken sen nasıl kürtaj yaptırırsın (senin çocuğun olmuyor diye kadın bakamicağı çocuğu mu doğursun kardeşim ne alaka?)
.
.
.
Liste uzar gider. Herkes romantik takılmış ama kadın bakacak kimsem yok diyince kimse bir öneri getirememiş mesela !?!
Ben bu kadına boşan/boşanma diyemem kendi bilir. Ama hayatın boyunca tek başına çocuk büyüt demek cidden fantazi dünyası.
İyi de siz niye lafı koca baba parası yiyen kadınlara getirdiniz ki..ister kocamin telefonuyla yszarim, ister babamın ne alaka...
Konu sahibi mesleği olmayan çalışmayan bir bayan olsaydı da aynı tavsiyeyi verecektiniz..bakamazsin, babanın evine sigamazsin falan..ama konu sahibi işi gücü olan biri..yani her halükarda bu bebegi aldıracak öyle mi..her çalışan bayanın yaptığı gibi, izni bittikten sonra bakıcı devamında kreş olayını dusunmemeli.. şuan sadece kan pihtisi olduğu icin, hesaba katilmiyor bu bebek ama süreç kesilmezse eğer o bir insan olacak..Devamini okursaniz aciklama getirdim zaten, insanin bogaz bakma, fatura odeme, kira odeme, ay sonunu getirme derdi olmayinca istedigi gibi atip tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?