Türk filmine dönmüş hayatım

Kesin ama kesin olarak BARIŞMAYACAĞIM

Bunu bi kadin mi soruyor bi de? Bi kadin tek basina cocuk buyutur ama Turkiyede sor bakalim nasil buyutur.
Bu iyimserligi basiniza gelince gostermeyeceginizden adim gibi eminim.
Yok direkt öldür.
Kullanabildiginiz en buyuk argüman bu zaten.
Gercekten daha fazla yorum yapmayacagim

Babasının suçunu eğer onu doğurursam ona yaşatacakmışım gibi hissediyorum.Ya doğmadan ona baba bulmam lazım ki bu imkansız ya da bir ömür babasız yaşaması lazım.Peki bu ne kadar doğru?
bu tür hassas bir konuyu ve duygularını tartışmaya açmak çok yıpratıcı değil mi.
sakin kafa ile otur düşün tart.
sonra eşinle paylaş.
sonra da birlikte karar verin.
burada herkes kendi hayat felsefesi doğrultusunda konuşur.
ancak senin ve eşin için en doğrusunu kimse bilemez.
dediğim gibi çok çok hassas bir konu.
bebek aldırıp aldırmama mevzularının tartışmaya açılmasını doğru bulmuyorum konu sahipleri açısından.
hakkında hayırlısı olsun.
sanırım eşinle barışırsın öyle düşünüyorum ayrıca.
ve de bebeğini aldırmayacağını da tabi:))

Yeterince başıma gelenlerden yola cıkarak yorum yaptım zaten.
Şuan da cocuklarımı tek basıma buyutmeye calısıyorum ve oldukca zorlanıyorum dogru.
Sabah bi konu actım okursanız anlarsınız tavsan hanımcıgım.
Ama bizim zevklerımızın bedelını bu cocuklar ödememeli.
Anlatmak ıstedıgım bu.

Son düzenleme:
En iyi siz anlarsiniz o zaman.
Ben cocugun bu hayata gelerek daha cok bedel odeyecegini dusunuyorum.
Babam annemi bana hamileyken aldatmis olsa inanin dogmayi istemezdim. Babamin elinde sadece bosanmamak icin bir koz olacagim icin dogmayi istemezdim. Bu igrenc adama baba diyecegim icin dogmak istemezdim. Annemi bu adama mecbur birakacagim icin dogmayi istemezdim.
Benim icin bedel odetmek dogurmak demek.

Gecelik zevk derken?

Her bana dokunduğunda ona da mı böyr dokunmuştur diye düşüneceğim? Acaba ona da mı böyle demiştir? Acaba o daha mı iyi,daha mı güzeldi? Acaba hala görüşüyorlar mı? Ömrüm böyle geçer
Konuyla alakasız ama nasıl yakaladınız.tek gecelik mi,iş arkadaşı mı , hayat kadını mı,sevgili mi yapmış

Hanfendi sanki bebek ailesi tarafından dilendirilecek yada şiddete maruz kalacak gibi konuşuyorsunuz.. ebeveynleri boşanmış milyar tane çocuk var..kadının sucu yok kabul..peki bebeği aldirirsa suçsuz olduğunu mu kanıtlayacak ne olacak yani..sorumluluk anne babanın dır..siz aldirmasini salık varıyorsunuz..peki arkadaş yarın bundan çok pişman olursa ne gibie tavsiyesiler vereceksiniz..

Gercekten sapla samanı ayırın artik. Okudugunuzu anlamamak icin yemin mi ediyorsunuz?
Ben o durumda da tavsiye veririm moral veririm siz merak etmeyin. Peki ben size bir soru sorayim? Bu bebegi aldirmazsa ve pisman olursa siz nasil tavsiyeler verip nasil yardimci olacaksiniz? Biraz da sizden dinleyelim madem.

Babasının suçunu eğer onu doğurursam ona yaşatacakmışım gibi hissediyorum.Ya doğmadan ona baba bulmam lazım ki bu imkansız ya da bir ömür babasız yaşaması lazım.Peki bu ne kadar doğru?
Pazardan elma mı alıyorsunuz, doğmadan baba bulma lazım derken. Kim gerçek babası gibi sevgi verebilir.
şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz haklı olarak şokta ve acıdan.lütfen kararınız ne olursa sağlam kafayla verin

Ben hiç bi mesajimda aldir veya aldırma diye bi telkinde bulunmadim..fikrimi söyledim.. anne misiniz bilmiyorum ama, hiçbir anne doğurduğu evladindan pişman olmaz

Barışmamakta kararlısın.
Bebeğe iyi bir hayat sunamayacaksan yapman gereken belli.
Yapma etme diyenler masraflarını bakımı karşılamayacak, çocuk demek sorumluluk demek.
E annen de gelemezmiş olduğun şehre.
Zaten evliliğinde de çocuk istemiyormuşsun.
Mesele dünyaya getirmekle bitmiyor biliyorsun.

Bence sizin boşanacağınız yok.Başta bile yanlış anlamayın ama yok imzalamayacaktı yok vazgeçmeyecekti.Adam bile sizin affetmeyeceğinizi düşünmüş olmalı ki onu imzalamış siz ne beklemişsiniz.Madem boşanmayı çok istiyordunuz ne olursa olsun hemen imzalamış olmasına sevinirdiniz.Çocuğu da muhtemelen aldırırdınız böyle adamdan çocuk doğurmam diye.Barıştığınızı görürüz biz ha çocuk bahane olur ha sizin istemem yan cebime koy tavrınız.

Bence de eşinle oturup konuşman lazım,
Nasıl bir aldatma oldu? Gecelik bir ilişki mi ?

Bence erkekler birlikte olurken duygusal bağ kurmuyorlar, yani gecelik ilişkiler oyundan ibaret gibi onlar için.

Adam sırf sen istiyorsun diye kağıdı bile imzalamış.
Bebeğinin hatırına bence bir konuşmayı ve affedilmeyi hak ediyor.

Buradaki yorumlara bakmayın, kimi isteyip de çocuk sahibi olamadığı için aşırı duygusal, kimi hali hazırda çocuğu olduğu için onları düşünerek duygusal.

Kendinizi, mantığınızı dinleyin, hayat şartlarınızı düşünün ve karar verin. Yasal süre içindesiniz, katillik bir durum yok ortada. Tutup da 4 aylık hamileyken aldırmaya kalkarsanız evet o katillik kısmına girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…