Kesin ama kesin olarak BARIŞMAYACAĞIMBuarada sadece siz değil ki, cocugunda tüm geleceğiyle ilgili karar vereceksiniz.
Nasıl ayrıldınız, neden nasıl aldatıldınız bunlarda çok önemli. Ben olsam napardım bilmiyorum zira ben cok isteyerek tedaviyle hamile kaldım teorik olarak bende hamileyken aldatıldım ama bunu dogumdan hemen sonra öğrendim. O yüzden oğlum benim dünyadaki vazgecemeyeceğim tek yol arkadaşım herkese ragmen.
Ancak bu yaşanmış tecrübem olmasaydı, kesinlikle ayrılacak olsaydım sanırımda doguramazdım.
Ama ben sizde barışacak potansiyel gördüm
Bunu bi kadin mi soruyor bi de? Bi kadin tek basina cocuk buyutur ama Turkiyede sor bakalim nasil buyutur.Arkadasım aldırmasın ama aynı evdede yasamasın .Bi kadın tek basına cocuk buyutemez mı ya?
Tekrar söyluyorum acıtasyon yapılmıyor su anda.
O bebek neden anne babasının hatasının bedelını ödüyor?
Bende su anda boşanıyorum o zaman cocuklarım yüzunden ömur boyu babalarıyla görusmek zorunda kalmiyim dıye çocuklarımı çöpe mi atayım?
bu tür hassas bir konuyu ve duygularını tartışmaya açmak çok yıpratıcı değil mi.Babasının suçunu eğer onu doğurursam ona yaşatacakmışım gibi hissediyorum.Ya doğmadan ona baba bulmam lazım ki bu imkansız ya da bir ömür babasız yaşaması lazım.Peki bu ne kadar doğru?
Yeterince başıma gelenlerden yola cıkarak yorum yaptım zaten.Bunu bi kadin mi soruyor bi de? Bi kadin tek basina cocuk buyutur ama Turkiyede sor bakalim nasil buyutur.
Bu iyimserligi basiniza gelince gostermeyeceginizden adim gibi eminim.
Yok direkt öldür.
Kullanabildiginiz en buyuk argüman bu zaten.
Gercekten daha fazla yorum yapmayacagim
En iyi siz anlarsiniz o zaman.Yeterince başıma gelenlerden yola cıkarak yorum yaptım zaten.
Şuan da cocuklarımı tek basıma buyutmeye calısıyorum ve oldukca zorlanıyorum dogru.
Sabah bi konu actım okursanız anlarsınız tavsan hanımcıgım.
Ama bizim gecelık zevklerımızın bedelını bu cocuklar ödememeli.
Anlatmak ıstedıgım bu.
Gecelik zevk derken?Yeterince başıma gelenlerden yola cıkarak yorum yaptım zaten.
Şuan da cocuklarımı tek basıma buyutmeye calısıyorum ve oldukca zorlanıyorum dogru.
Sabah bi konu actım okursanız anlarsınız tavsan hanımcıgım.
Ama bizim gecelık zevklerımızın bedelını bu cocuklar ödememeli.
Anlatmak ıstedıgım bu.
Konuyla alakasız ama nasıl yakaladınız.tek gecelik mi,iş arkadaşı mı , hayat kadını mı,sevgili mi yapmışHer bana dokunduğunda ona da mı böyr dokunmuştur diye düşüneceğim? Acaba ona da mı böyle demiştir? Acaba o daha mı iyi,daha mı güzeldi? Acaba hala görüşüyorlar mı? Ömrüm böyle geçer
Hanfendi sanki bebek ailesi tarafından dilendirilecek yada şiddete maruz kalacak gibi konuşuyorsunuz.. ebeveynleri boşanmış milyar tane çocuk var..kadının sucu yok kabul..peki bebeği aldirirsa suçsuz olduğunu mu kanıtlayacak ne olacak yani..sorumluluk anne babanın dır..siz aldirmasini salık varıyorsunuz..peki arkadaş yarın bundan çok pişman olursa ne gibie tavsiyesiler vereceksiniz..Kadinin sucu ne? Bana bunun cevabini verin o zaman. Kadinin sucu ne ki kendini aldatan biriyle omur boyu gorusmek zorunda kalacak, belki de bebek yuzunden bosanamayacak mahkemelerde sürünecek.
Hamileyken aldatilmisken bebek yuzunden ayni eve geri girecek.
Kadinin sucu ne peki?
dogmamis bebek uzerinden bu kadar acitasyon yapilmaz.
Yasama hakki mi ayrica? Boyle bi hayati bebege yasatmaya kimin hakki var ben de size soruyorum o zaman?
Evet bir şans daha arkadaşın dediği gibiKıyamam ya.
Durumunuz zor.
Ben aldatma durumlarında kesin ama kesin boşanılması taraftarıyım.
Ama ilk defa içimden bir şans daha vermeyi düşünmez misiniz demek geçti...
Gercekten sapla samanı ayırın artik. Okudugunuzu anlamamak icin yemin mi ediyorsunuz?Hanfendi sanki bebek ailesi tarafından dilendirilecek yada şiddete maruz kalacak gibi konuşuyorsunuz.. ebeveynleri boşanmış milyar tane çocuk var..kadının sucu yok kabul..peki bebeği aldirirsa suçsuz olduğunu mu kanıtlayacak ne olacak yani..sorumluluk anne babanın dır..siz aldirmasini salık varıyorsunuz..peki arkadaş yarın bundan çok pişman olursa ne gibie tavsiyesiler vereceksiniz..
Pazardan elma mı alıyorsunuz, doğmadan baba bulma lazım derken. Kim gerçek babası gibi sevgi verebilir.Babasının suçunu eğer onu doğurursam ona yaşatacakmışım gibi hissediyorum.Ya doğmadan ona baba bulmam lazım ki bu imkansız ya da bir ömür babasız yaşaması lazım.Peki bu ne kadar doğru?
Ben hiç bi mesajimda aldir veya aldırma diye bi telkinde bulunmadim..fikrimi söyledim.. anne misiniz bilmiyorum ama, hiçbir anne doğurduğu evladindan pişman olmazGercekten sapla samanı ayırın artik. Okudugunuzu anlamamak icin yemin mi ediyorsunuz?
Ben o durumda da tavsiye veririm moral veririm siz merak etmeyin. Peki ben size bir soru sorayim? Bu bebegi aldirmazsa ve pisman olursa siz nasil tavsiyeler verip nasil yardimci olacaksiniz? Biraz da sizden dinleyelim madem.
Sizin kadar iyimser olamayacagim daha gercekci bakiyorum kusura bakmayin.Ben hiç bi mesajimda aldir veya aldırma diye bi telkinde bulunmadim..fikrimi söyledim.. anne misiniz bilmiyorum ama, hiçbir anne doğurduğu evladindan pişman olmaz
Yakalamadım.Kendisi anlattı.Tek gecelikmişKonuyla alakasız ama nasıl yakaladınız.tek gecelik mi,iş arkadaşı mı , hayat kadını mı,sevgili mi yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?