Türk filmine dönmüş hayatım

bacım allah sizi ayırmak istemiyor gelin şu sizin ö.....e doğmamış cocugunuzun hatırına bi şans daha verin.

Allah aşkınıza ya sizce barışmaya karar versem bebeği aldırır mıyım? Bunu düşünmek bile ihanet gibi o çocuğa ben gelmiş mahkeme uzar mı diye hesap yapıyorum.Adamla 7 yıldır birlikteydim.E tabii ki vazgeçmesin beni hep sevsin isterim pişman olsun ama ne olursa olsun AFFETMEM

Ben yeni filizlenen cicegime bile kiyamiyorum.. belki kalbi atan yada kısa sure sonra atmaya başlayacak bir can bu..hayata tutunmaya çalışıyor.. karar senin kardeşim hakkında hayırlısı olsun..

Allah aşkınıza ya sizce barışmaya karar versem bebeği aldırır mıyım? Bunu düşünmek bile ihanet gibi o çocuğa ben gelmiş mahkeme uzar mı diye hesap yapıyorum.Adamla 7 yıldır birlikteydim.E tabii ki vazgeçmesin beni hep sevsin isterim pişman olsun ama ne olursa olsun AFFETMEM

Kafayı yiyeceğim yemin ederim.Baba bulmak derken ironi vardı orada.Şaka yani şaka

bebeği aldırman gerektiğini düşünüyorum, hem boşanıp bide boşandığın adamdan yeni bebek doğurmak benim görüşüme göre çok saçma ailen içinde saçma olacaktır, hem yasal olarak sürende varken iyi düşün, hayatını düşün.

Son mesajımı yazayım konunuza. Bence biraz yalnız kalın ve kesin kararınızı verin, kafanız fena karışmış. Ardından da avukatınıza hamilelik durumunu da açın. Size faydası dokunacak tavsiyeler verecektir, bu durumdaki ne ilk insansınız ne de son olacaksınız. Yeter ki netleşin, sonrası daha kolay olacaktır. Kolaylıklar dilerim.

Yasal olarak evli kadınların kürtaj olması için eş rızası aranır. Bebeği aldırmak isterseniz eşiniz bundan haberdar olmak zorunda. Merdiven altı uygulamalara yönelmeyeceğinizi düşünerek söylüyorum bunu.

Bebek doğarsa evlilik birliğinde olduğu için eşinizin kütüğüne kaydolacak. Bu durumda da haberdar olmaması mümkün değil.

Yani her durumda eşinizle görüşüp durumu anlatmanız gerekiyor. Duruma göre ortak bir karar almalısınız.

Zina kesin boşanma sebebidir. Ispatlayabiliyorsanız mahkemeniz fazla sürmez.

Geçmiş olsun, umarım kolayca atlatırsınız bu süreci.

Bekar anne olarak çoçuk sahibi olmaya çalışan insanlar var .Tamam mutlaka çok zor olacakdır büyütmesi ,çevre baskısı bi çok şey ama yıllar sonra dönüp baktığında aldırdığın günü değilde evladını karşında görmek istiyorsan ki mutlaka istiyosun vazgeçme ondan .Boşanmış bi ailede büyüdüm hiç bir zaman annemi suçlamadım hep de minnet duydum güçlü olduğu ve yetişdirdiği için .

Çok teşekkür ederim

olayı 'katil olmak istemiyorum' tarafına çekmeyin. barışmak istemiyorsanız ve çocuğu doğurup büyütme imkanınız yoksa aldırmak da bi seçenek.

+1
katılıyorum arkadaşa sen zaten enine boyuna düşümüşsündür bi gazla evlilik bitmez aldatılan boşanmalı evet bence de kesin boşanmak istiyorsanız zaten hamilelik ve sonrası zor olacaktır bir ömür ya kafanızda sürekli şüpheyle yaşıycaksınız yada çocukla zor bi hayat katil olarak düşünmeyin cidden o da seçenek Hayırlısı olsun hakkınızda

Ee ben ne demişim size barışırsınız ha hamileyim dersiniz iş uzar ya da eşiniz sizden hiç mi hiç vazgeçmez.Canınızı acıtmak istemem ama gözünüz açılsın diye söylüyorum madem vazgeçmesin sizden hep sizi sevsin istiyorsunuz niye sizi aldattı?Kimse vazgeçilmez değildir acı ama gerçek....

Teşekkür ederim.Ama ispatlayabilir miyim emin değilim.Kendisi itiraf etmişti delilim yok

Teşekkür ederim

Daha hamileliğiniz yeni bence eşinize söylemeniz gerekiyor.Asıl söylemezseniz bir ömür bunun vicdan azabıyla yaşayamazsınız.Eşiniz demekki hiç belli etmemiş kendini..Sizde çocuk istemiyordunuz sanırım ama aile olma düşüncesiyle hamile kalmışsınız yapacak bir şey yok.Babasız çocuk büyütmek zor olsa gerek bence barışsanız daha iyi çocuk adına..Ama sizin adınıza nasıl olur bilemiyorum huylu huyundan vazgeçer mi bilmem inş.geçer..

Boşanınca 10 ay geçmeden evlenemezsin. Bu süre içinde doğan çocuğun babası eski eştir. Haberi olmaması gibi bir imkan yok

Kesinlikle 2.şans yok.Ama tek başıma da büyütemem.Bebekten de vazgeçemiyorum.Evlatlık vermeyi bile düşünüyorum.Ne hale düştüm ben ya
bebeğin suçu günahı ne evlatlık felan düşünüyosan hiç doğurma daha iyi bance vakit kaybetmeden aldır .çocukta ortalarda perişan olmasın .

bende katil olacağınızı düşünüyorum sizin gibi. zira ceninken başlar insanoğlunun yaşama hakkı. muhtemelen kalp atışları ya duyulmuştur ya da duyulmak üzeredir. en günahsız masum karnındaki melekken faturayı onun ödemesi çok saçma.

kesinlikle boşanıp evladınla yoluna devam etmelisin. mahkeme aldatmalar karşısında hamilesin barış demez yani.

evliyken cocugu tek basınıza aldırsamazsınız..eşinizin onayı gereklidir..acele karar verme biraz zamana bırak..öncelik bebegin olsun...hepimiz hata yapıyoruz..yaptıkda ama en buyugu bir cana kıymak olmamalı..sana tutunmaya calışacan bir varlık var..bebegine ceza kesme lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…