Eşiniz aldatmadan önce nasildi evliliğiniz. Yolunda giden bir evliliginiz vardiysa sırf bebeginiz için affedin bence. Ama daha farklı sikintilarinizda vardiysa bilemem tabi :/Önceki konumu bilmeyenler için kısacık özet geçeyim:4 yıllık eşim tarafından aldatıldım.Sizlerin tavsiyesi üzerine 8 gün önce canım acıya acıya bir daha arama beni numaranı engelliyorum dedim ve engelledim.Ondan çok benim canım yanmıştır sanırım.3 gün bana ulaşmaya çalıştı sonra o da vazgeçti.Dün boşanma dilekçesini avukatım götürmüş imzalatmak için.Çok sinirlenmiş imzalamam falan demiş.Ben de aradım akşam bir yerde oturalım diye aldım dilekçelerimi de buluştuk.İçeri girmemle birlikte ağlamaya başladı.Kendime söz verdim onun yanında ağlamayacağım diye.Çok kötü oldum ama ağlamadım.Başladım konuşmaya:"Sen bizi bitirdin,ben değil.Bunu fiilen yapmaktan çekinmiyorsun da iş resmiyete binince mi korkuyorsun? Sen benim aşık olduğum adam değilsin o gitti biliyorum ve ben de gidiyorum.Artık ikimiz yokuz.Bu da son görüşmemiz olacak.Al ya imzala ya da mahkeme istediği kadar uzasın boşayacağım seni.Ama rica ediyorum bari o kadar yaşanmışlık için daha fazla yorma beni.",dedim.Bıraktım kağıtları kalktım masadan.Dışarı çıktım.Arkamdan gelip verdi dilekçeleri.İmzalamış.Biliyorum saçma ama imzalamamalıydı.Kesinlikle boşanacaktım dönüşü yok yanlış anlamayın ama o vazgeçmeyecekti.Saçma bir şekilde ağlamaya başladım sarıldı bana.Ne kadar süre ağlayarak sarıldık bilmiyorum ama en sonda ittim onu.Döndüm evime.
Neyse asıl sorunum bu değil.Biz çocuk istemiyorduk.Benim regl bu ay gecikti.Strestendir deyip geçiştirdim.Şeytan dürtükledi bir kere.Sabah test yaptım "şansa bakın"çift çizgi.Sinirden kendime gelemedim.Zaten saçma sapan bir zaman geçiriyorum.Bir de bu.Lanet olsun.Neden evren bana ters cevap veriyor?Teorik olarak hamileyken aldatıldım.Valla kendime acımaya başladım.Yeter ya!Randevu alıp doktora gittim diğer gün.1.5 aylık hamileymişim.Çok mutlu oldum (!).Şimdi sıkıntım şu
1-Bebekten haberi olursa evliliği sürdürmek için elinden geleni yapacak hem mahkemeye de sunabilir.Mahkeme uzar mı, bu durumda?
2-Bebeği habersiz doğurursam aynı memleketteyiz haberi olur.Ayrıca özelde çalışıyorum bu çocuğa bakamam zamanım yok,yanımda kimse yok.
3-Katil olmak istemiyorum ama mecburum
Gerçekten çok merak ediyorum ne yapacağım ben?
Evliliğimiz çok çok iyidi.Zaten canımı sıkan da bu.Nasıl bu kadar bencil olabildi?Kesinlikle geri adım atamamEşiniz aldatmadan önce nasildi evliliğiniz. Yolunda giden bir evliliginiz vardiysa sırf bebeginiz için affedin bence. Ama daha farklı sikintilarinizda vardiysa bilemem tabi :/
Allah yardımcınız olsun.
Bu arada imzalamış olmasına da takilmayin. Ortamın gerginliginden olabilir. Ne yapacağını bilememistir belki.
Evet işin bir de o kısmı varseni aldatan bir adamın çocugunu dogurmak
bir kezdaha düşün derim , ömür boyu bu adamı görmek konuşmak zorundasın , ???
Peki bi gecelik bi aldatma mi yoksa aşık mı olmuşEvliliğimiz çok çok iyidi.Zaten canımı sıkan da bu.Nasıl bu kadar bencil olabildi?Kesinlikle geri adım atamam
Peki bi gecelik bi aldatma mi yoksa aşık mı olmuş
Erkekler, kadınlar kadar evladına sahip çıkma duygusu tasimadigi için yaparlar bu dediğinizi.Ya burada "aldatmaysa bebeğiniz için affedin başka bir sorun yoksa" diyen hemcinslerimi anlayamıyorum, bu kadın hamileyken eşini tek gecelik aldatsa, eşi bebek evlilik falan dinlemezdi tek celsede boşardı valla. Biz kendimizi eziyoruz aslında kendi ellerimizle.
Ya kardeşim belki çoğu kadının da çocuk yapmak bakmak gibi bir niyeti yok konuyu açan üyemizi bunun dışında bırakıyorum tabii de siz toplum baskısı yapıyorsunuz hep.Cefakar hep kadınlar anneler olsun sefa süren de ç.k peşinde adamlar.Böyle düşünenler yüzünden adamlar yüz bulup tepemize çıktılar be.Erkekler, kadınlar kadar evladına sahip çıkma duygusu tasimadigi için yaparlar bu dediğinizi.
Ben annelik duygusunu bilmediğim halde, kendi gururumu bi kenara bırakıp bi şans daha verir mıydım diye empati kurarak yardımcı olmaya çalışıyorum.
Ben esimi tepeme cikarmadim valla gerisini bilemem.Ya kardeşim belki çoğu kadının da çocuk yapmak bakmak gibi bir niyeti yok konuyu açan üyemizi bunun dışında bırakıyorum tabii de siz toplum baskısı yapıyorsunuz hep.Cefakar hep kadınlar anneler olsun sefa süren de ç.k peşinde adamlar.Böyle düşünenler yüzünden adamlar yüz bulup tepemize çıktılar be.
Çıkarmamaya devam o zaman.Ben esimi tepeme cikarmadim valla gerisini bilemem.
Evet mantıklı geldi banada bu fikir.Kendimi senin yerine koyarak cevap veriyorum. 7 yıldır beraber olduğum adam beni aldatmış ve hamileyim. Aldatmak.. Öldürsen unutamam bunu. Asla affedemem. Bırakın aynı yatağa girmeyi elini bile tutamam. Gözünün içine her baktığımda aklıma gelir sinir krizleri geçiririm, bu şekilde yaşayamam. Boşanırım. Çocuğumu da aldıramam, kıyamam.. Adama gider söylerim, ben hamileyim. Kesin olarak da boşanmak istiyorum. Çocuğa maddi anlamda birlikte bakacağız. Annem bakacak durumdaysa işe giderken ona bırakırım. Veya kv ile aram iyiyse ona. En olmadı söylerim bir bakıcı tutalım parasını da yarı yarıya ödeyelim. Sanırım böyle yapardım.
Önceki konumu bilmeyenler için kısacık özet geçeyim:4 yıllık eşim tarafından aldatıldım.Sizlerin tavsiyesi üzerine 8 gün önce canım acıya acıya bir daha arama beni numaranı engelliyorum dedim ve engelledim.Ondan çok benim canım yanmıştır sanırım.3 gün bana ulaşmaya çalıştı sonra o da vazgeçti.Dün boşanma dilekçesini avukatım götürmüş imzalatmak için.Çok sinirlenmiş imzalamam falan demiş.Ben de aradım akşam bir yerde oturalım diye aldım dilekçelerimi de buluştuk.İçeri girmemle birlikte ağlamaya başladı.Kendime söz verdim onun yanında ağlamayacağım diye.Çok kötü oldum ama ağlamadım.Başladım konuşmaya:"Sen bizi bitirdin,ben değil.Bunu fiilen yapmaktan çekinmiyorsun da iş resmiyete binince mi korkuyorsun? Sen benim aşık olduğum adam değilsin o gitti biliyorum ve ben de gidiyorum.Artık ikimiz yokuz.Bu da son görüşmemiz olacak.Al ya imzala ya da mahkeme istediği kadar uzasın boşayacağım seni.Ama rica ediyorum bari o kadar yaşanmışlık için daha fazla yorma beni.",dedim.Bıraktım kağıtları kalktım masadan.Dışarı çıktım.Arkamdan gelip verdi dilekçeleri.İmzalamış.Biliyorum saçma ama imzalamamalıydı.Kesinlikle boşanacaktım dönüşü yok yanlış anlamayın ama o vazgeçmeyecekti.Saçma bir şekilde ağlamaya başladım sarıldı bana.Ne kadar süre ağlayarak sarıldık bilmiyorum ama en sonda ittim onu.Döndüm evime.
Neyse asıl sorunum bu değil.Biz çocuk istemiyorduk.Benim regl bu ay gecikti.Strestendir deyip geçiştirdim.Şeytan dürtükledi bir kere.Sabah test yaptım "şansa bakın"çift çizgi.Sinirden kendime gelemedim.Zaten saçma sapan bir zaman geçiriyorum.Bir de bu.Lanet olsun.Neden evren bana ters cevap veriyor?Teorik olarak hamileyken aldatıldım.Valla kendime acımaya başladım.Yeter ya!Randevu alıp doktora gittim diğer gün.1.5 aylık hamileymişim.Çok mutlu oldum (!).Şimdi sıkıntım şu
1-Bebekten haberi olursa evliliği sürdürmek için elinden geleni yapacak hem mahkemeye de sunabilir.Mahkeme uzar mı, bu durumda?
2-Bebeği habersiz doğurursam aynı memleketteyiz haberi olur.Ayrıca özelde çalışıyorum bu çocuğa bakamam zamanım yok,yanımda kimse yok.
3-Katil olmak istemiyorum ama mecburum
Gerçekten çok merak ediyorum ne yapacağım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?