Türk filmine dönmüş hayatım

Eşiniz aldatmadan önce nasildi evliliğiniz. Yolunda giden bir evliliginiz vardiysa sırf bebeginiz için affedin bence. Ama daha farklı sikintilarinizda vardiysa bilemem tabi :/
Allah yardımcınız olsun.
Bu arada imzalamış olmasına da takilmayin. Ortamın gerginliginden olabilir. Ne yapacağını bilememistir belki.

Evliliğimiz çok çok iyidi.Zaten canımı sıkan da bu.Nasıl bu kadar bencil olabildi?Kesinlikle geri adım atamam

Arkadaşım konunu okuyunca çok şaşırdım şuan aynı şeyleri yaşıyorum seninle

Benim eşim boşanmak istiyor 2 aydır ayrıyız eylül gibi dava açılacak. Fakat ben dün 9 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Yani ne denir bilmiyorum ama bence aldırma bebeğini. O Allah'ın bir mucizesi. Ama barış yada barışma da senin bileceğin iş.

Ben eşime söylememeye karar verdim zaten 1 ay kaldı. Bu durumun kesinlikle onu etkilemesini istemiyorum. Kendi kararıyla dönerse düzeltebiliriz belki bi ihtimal ama diğer türlüsü hem bebeğe hem bana haksızlık.

İyi düşün lütfen ne olursa olsun bebeğini aldırma..

Yorumları sok içinde okuyorum. Aldatan adam affetmeyip cocuğu aldıracağı için suçlu yine kadın..Bebeğin günahına girmeymiş.. Babası olacak adam girmiş günahına gireceği kadar kendinizde misiniz... Şaka mısınız nesiniz
Aldır arkadasım düşünülecek bi tarafı yok gereksiz romantizmlere girilmese olmaz bi konuda da...

Erkekler, kadınlar kadar evladına sahip çıkma duygusu tasimadigi için yaparlar bu dediğinizi.
Ben annelik duygusunu bilmediğim halde, kendi gururumu bi kenara bırakıp bi şans daha verir mıydım diye empati kurarak yardımcı olmaya çalışıyorum.

Kendimi senin yerine koyarak cevap veriyorum. 7 yıldır beraber olduğum adam beni aldatmış ve hamileyim. Aldatmak.. Öldürsen unutamam bunu. Asla affedemem. Bırakın aynı yatağa girmeyi elini bile tutamam. Gözünün içine her baktığımda aklıma gelir sinir krizleri geçiririm, bu şekilde yaşayamam. Boşanırım. Çocuğumu da aldıramam, kıyamam.. Adama gider söylerim, ben hamileyim. Kesin olarak da boşanmak istiyorum. Çocuğa maddi anlamda birlikte bakacağız. Annem bakacak durumdaysa işe giderken ona bırakırım. Veya kv ile aram iyiyse ona. En olmadı söylerim bir bakıcı tutalım parasını da yarı yarıya ödeyelim. Sanırım böyle yapardım.

Ya kardeşim belki çoğu kadının da çocuk yapmak bakmak gibi bir niyeti yok konuyu açan üyemizi bunun dışında bırakıyorum tabii de siz toplum baskısı yapıyorsunuz hep.Cefakar hep kadınlar anneler olsun sefa süren de ç.k peşinde adamlar.Böyle düşünenler yüzünden adamlar yüz bulup tepemize çıktılar be.

Ben esimi tepeme cikarmadim valla gerisini bilemem.

Evet mantıklı geldi banada bu fikir.

Şu çocuk aldırma konusunda gereksiz romantizim bla bla diyenleri gerçekten anlayamıyorum. Bu kadar ciddi ve önemli bir konuyu nasıl bu kadar basite indirgiyorsunuz? Kimse babasız bir çocugun dogması büyümesi kolay demiyor elbette zor. Sıkıntı çekicektir illaki. ama bir anne olarak söylüyorum ki daha anneliği tatmamış bir kadın çocuğunu aldırırsa ileride ne kadar üzüleceğini bilemez

Aldırma diyenler çocuk büyürken yanında olmayacak diyor evet olmayacak ama aldır diyenler de bu kadın katil olduğunda hesabını verirken yanında olmayacak.

Dini hassasiyet sizin bileceğiniz bir iş. Herkes fikrini yazmakta özgür. Sen nasıl öyle düşünürsün diye millet yorumlarda birbirine giriyor. Bunu hiç anlayamadım anlayamayacağım.

Huylu huyundan vazgeçmez. Sizi yine aldatır kesin. Hiç güvenmediğiniz bi adamın çocuğunu neden doğurasınızki? Tamam üzülüceksiniz ama bunu da atlatıcaksınız. Karşınıza başka insanlar başka mutluluk imkanları çıkacağı yerde siz kendinizi bu seçeneklere odaklanışsınız ; evlatlık!? vermek, bekar anne olmak ki evliyken çocuk istememişken veya affedip doya doya aldatılmak?! Vallahi hakkınızda hayırlısı inşallah size uyan çözümü bulursunuz. Katil filan da olmuyosunuz dünyanın tüm yükünü kadının kadına yüklemesi ne acıdır ya! Akıl ve fikir diliyorum böyle zihniyetler için......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…