Türk filmine dönmüş hayatım

+1
Adam sürtsün , kadın hayatboyu çocuğa yalnız bakıp çile çeksin. Ben boşanacak olsam çocuğu dünyaya getirmezdim.

Siz iyi misiniz neden karşı tarafın düşüncesini anlamak istemiyorsunuz? O çocuğun bütün bunlara rağmen yaşamak istemeyeceğini nerden biliyorsunuz? O bebek alinininca kadının hayatı harika mi olacak bunu bilebilir miyiz ? Konu Sahibi bence bu çocuk size güç verecek. Boşanıp, boşanmamak size kalmış. Ama bu kadar kolay pes etmeyin hayat konusunda. Belki bu çocuk size (eşinizi kastetmiyorum ) çok iyi gelecek..

Nerden biliyorsunuz?
Tek başınıza çocuk büyüttünüz mü? Maddi manevi ne kadar zor fikriniz var mı?

Tek başına hamilelik yaşa
Çocuk hasta, ihtiyacı var tek başına her şeyine yetiş
Bir de o çocuk benim niye babam yok dediğinde cevap bulma

dertlerini ne kadar çektiniz?

Tek başına çocuk büyütmüş kadınlar gelsin bir yazsınlar buraya ne kadar yorgun olduklarını. Ben bekarım, hayatla tek başıma uğraşmaktan tükendim çocukla hayal dahi edemiyorum.

güçlü ol kolayy değil elbet çocuktan mutlaka haberi olmalı artık iki değil üç kişisiniz ani kararla pişmanlık yaşamayın aldattıldığınızı nasıl öğrendiniz uzun birliktelik miydi tek gecelik falanmıydı ?

Emin olun bu hayatta kolay olan hiçbir şey yok. Hepimiz birseylerle uğraşıyor, mücadele ediyoruz. Aldırıp hayatına çok güçlü mu devam edecek böyle mi düşünüyorsunuz? Eğer hassas bir bayansa yilllar sonra bile bu durum aklına gelir, yaşasaydı diye düşünür. Bebek aldırma olayı mantıkla açıklanabilecek bir durum değil bence. Sonuçta bir tarafta oluşmaya başlayan bir can diğer yanda annenin duyguları var

Cocugu aldırma sakın esine de söyle haberi olsun tek basına karar veremessin ilerde pisman olursun esinle neden bosaniyosun
Kesinlikle cocugunu aldirma derim haberi olsun soyle birlesmeyin ama cocuga baknaya mecbur cocuk icin bi araya gelirsiniz sadece belki ilerde cok pisman olir seni daha cok sever herseyde vardir bi hayir

Ben gayet iyiyim merak etmeyin. Evet anlayamiyorum. Bu kadar polyannacilik oynamayi anlayamiyorum.
Kusura bakmayin ben olaya gercekci bakiyorum. Cocuk alinmazsa onundeki hayat belli, aldirirsa en azindan cocuktan yana zorluk yasamayacak.
İcimi sisirdiniz gercekten laflari bi oraya bi buraya cekerek. Gayette net anlatiyorum oysa.

Ben kürtaj oldum ve kendimi katil olarak görmüyorum, benim için bebek değil bir kan pıhtısıydı çünkü, hücreler çoğalacak ve insan şeklini alacaktı. Bunlar gerçekleşmiş olsaydı görürdüm muhtemelen.
Siz kendinizi katil olarak görecekseniz aldırmayın ve doğurun. Psikolojinizi bozabilir bu yoksa.

Kadin diyor ki cocuga bakacak kimsem yok. Annem yanima gelemez. Yogun calisiyorum. En basitinden cocuga bakacak kimse yok ortada hala daha cikip bu cocuk sana cok iyi gelecek diyen var. Pes diyorum baska bi sey demiyorum lutfen beni alintilayip durmayin da artik polyannacilik oynayamayacagim zira içim şişti.

Bi görüsme daha yapıp olanı anlatıp ortak karar verlelisnz

Cok zor durumunuz ama lutfen kiymayin cocugunuza bu sadece sizin karariniz olamaz sonucta esinizinde cocugu o

Öncelikle durumunuza üzüldüm. Ama emin olduğum bir şey var ki eşinize bu durumu söylemeniz gerek. O karnınızdaki çocuğun babası. Bilmeye hakkı var.

Bir de ben de kürtajı cinayet olarak görüyorum. İleride çok pişman olabilirsiniz. Eşinizle durumu paylaşın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

çok zor bir durumdasın kabul etmek lazım.. bi de şu yönden bak belki bu bebek ile ilişkiniz yeni bir boyut kazanır.. aldatılmak evet ağır bir yük hiçbir zaman güvenin olmayacak eşine ama çocuk için yeri geldiğinde herşeye katlanmıyor muyuz ?? bence al karşına ve açık açık konuş durumu anlat ne düşündüğünü öğren.. ya zaten bu erkekler niye aldatır ki nasıl bi mide var adamlarda

hem boşanmak onun için kurtuluş bence boşanma evli kal ve sürdündür kocanı hamilelikte yapıp yapabileceğin bütün kaprisleri yap da görsün terbiyesiz

Zor bir durum. Pek çok seçenek var. Sizin için zor bir karar olacak. Umarım en doğru kararı verir ve asla pişman olmazsınız. Henüz erken. Bir kaç hafta sakinleşip öyle karar verin bence.. Mutlu bir hayat sizin olsun.

Valla adamı naparsın bilmem de o bebeğe dokunma! Yazık günah bi damla su falan da değil ayrıca

Valla eşinizle ortak noktanız olacak ömür boyu. Ben beni aldatan bir adamı babalık sıfatına koymak istemezdim. Bu kutsallığı benden yana yaşamazdı. Çok acı bir durum belki ama mantık ağır basar sizin bu durumda üzülerek aldır diyorum. Ama bebek bu yani inan bana ben de hamileyim ben yapabilir miydim bilmiyorum yapamazdım gerçekçi olursak. Benim gibi duygusal düşünme ama lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…