kizlar merhaba...umarim bayraminiz iyi geciyordurr....bu arada buraya kar yagiyorrr,cokkkkkkkkkkkk sogukkkkkk...kaydirigubbakcemile2
Malenciiiim
Bayramın mübarek olsun
Bu hafta fırsatın olursa sen bakr mısın??
Geçen sefer Sezen Abla bakmıştı
Senin ve onun söyledikleri birebir çıkmıştı
aşagıya koyuyorum linki
ve sabırsızlıkla bekliyoruuum
opuyorumnanaktan
ImageShack -
Sagol canim seninde mübarek olsun.
Bakarim tabiki bakmasina ama 2 gün sürer bakmam cünkü biraz daha gecsin bakilan fal üstünden:1hug:
Malenciiiim
Bakacak mısın falımaaaa???
Çom merak ediyorum artııııık
Bi de yeni fal mı kapatayım yoksa bugün yenisini ekleyeyim mi???
Canim Baktim falina
Cooook aceleci bir yapin var senin..Illa hersey biranda olsun ve bitsin ama hep bardagin bos yanini görüyorsun ama dolu tarafina bakmiyorsun...
Birde hemen hemen herkesin bakislarindan cok süphe ediyorsun,sanki önceleri hic beklemedigin birinden bir fesatlik görmüssün ve hep etkisinden kalmissin....
Merak etme herkes kötü degil...
Birilerinden uzak kaldigin icin iclenmissin ama sanki yakin bir zamanda ya bir araya geleceksiniz yada bir görüsmen olacak...
Bir sorun yasiyorsunun ev ortaminda,tamam hersey bitti artik olmaz dedigin bir zamanda cok güzel birsey olacak sevineceksiniz...
Esin sanirim bu kisiye yeni bir cati,yeni bir is gözüküyor hayirli..
Sen cok sabit fikirlisin,biliyorsun yalnis oldugunu ama fikrinden caymiyorsun buda seni ve cevrendeki insanlari ters etkiliyor..
Bir taraftan bir mektup alacaksinin. Bu mektup sana bir müjde getirecek Bunun, elinize gececek bir para haberi olmasida mümkün. Uzun zamandir bekledigin birsey, araya giren bir aksilik yüzünden yine gecikecek ve bir zaman olmayacak. Kisa süren bir hastalik gecirecek bir bayan, Evlilik hayatin tam anlamiyla mesut gecmemis bir süre cok sorun yasamissin ama simdi gayet iyi ama sanki birsey sizi cok etkiliyor..
Sen herkesin lafini cok kafaya takiyorsun birak takma onlar bos olaylar..
Ev icin gayet temiz ve buaralar kötü seyler görünmüyor...
bunlarda devamı malen musaıtsen rıca eedıyorum bakamassaznda sorun degıl kırılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?