Renan ben senin resimleri göremedim ama senin niyetine aciyorum falimi..Umarim memnun kalirsin...
Cok sevdigin birinden senide cok sevindirecek bir haber alacaksin...
Sanki ya yeni bir iliski olacak yada eski iliskin yenilenecek yani dahada düzelecek..Aydinlik ve ferahlik bu aralar üstünde senin..
Birak artik somurtmayi cok karamsarsin bu aralar,tek birseye odaklanmissin baska birsey düsünmüyorsun...Hatta bu halin birinin cok dikkatini cekiyor,soracak ama senden bekliyor anlatmani...
Bu aralar cok sasiracagin seyler yasanacak hatta söyle diyeyim senin yaninda bir bayan ve bu bayan seni karalayan bir kisi,sen bu kisiyi biliyorsun ama gidipte yüzlemiyorsun..sen bu kisiye agzinin payini vermez isen yapacaklarini gösteremezsin..
Maddi olarak cok tutarsizsin biraz elini tut bence,bu yakinlarda yine maddi olarak SIKINTI yasayabilirsin...Son zamanlarda gece uyandinmi birdaha uyuyamiyorsun hatta rüya icinde rüyalar bile görmeye baslamissin,Dikkat et bence sagligina...
Orta boylu bugday tenli bir erkek var hayatinda yada arkadasin bu kisi ile uzunca bir konusman var,beklentilerin cok senin,herseyim olsun istiyorsun ama hersey yavas yavas olur...Sizde bir hasta var ve cok üzülmüssün bu kisiye ama feraha cikacak temiz gözüküyor..Yollarin var ama bu yollari kafanda hem sen yaratiyorsun hemde amannn bosver gidemem diyorsun...
Bukadar canim
Sorulariniz olur ise sorun cevaplarim..