d£ru$;10379989 .!.:
evet ablacım kafam o kadar karışıkki erkek arkadaşımın evliliğe karşı hep korkuları var.evlilikle ilgili hiçbirşey duymak konuşmak istemiyor.bu benide etkiliyor.öncelikle işlerini düzene koyması lazım bunu biliyorum ama evlilik ona çok uzak bi mesele gibi geldiğini düşünüyorum.çok da seviyorum...onun sevgisinden yana çok kararsızım...sanki beni oyalıyor gibi geldi.şişman kadında annem olabilir onun sıkıntısıda babamdan yana.:çok üzgünüm:cnm ne kadar resim cekmissin böyle kaydirigubbakcemile3...bu ne SIKINTI böyle,ne olmusun sen yaa..birazcik bos biraktim ne hale gelinmis bir fal bu kadarmi degisir..kuzum nedir derdin senin,kabina sigamiyorsun..kendi problemini o kadar büyütmüssünki gözün birsey görmüyor..büyük bir kismet gördüm,ama cokkkk SIKINTILI..bu kismetten uzak durun,iyi gelmeyecek cünkü..bunlar kimm esmer esmer insanlar birbirine girmis,eller kollar kalkmis..erkek arkadasina gelince sen bosa kuruntu yapiyorsun bence..ben bir ayrilik görmedim,senide seviyor..niyetide cok ciddi..2 uzun yol var ve erkek arkadasinla ilgili..sen bosuna kuruntu yapiyorsun,bu cocuk cok hayirli ve istersen olacak bu iss..ama yok ben kararsizim diyorsan sen bilirsin cnm..sen ailenle ilgili sorunlara dön bence,sisman bir kadin var cok SIKINTILI teselliye ihtiyaci var..hastaniz var,aile icinde sanirim bu sisman kadin..sen kendi derdini unut bence biraz haneye dönnnn..opuyorumnanaktan
evet ablacım kafam o kadar karışıkki erkek arkadaşımın evliliğe karşı hep korkuları var.evlilikle ilgili hiçbirşey duymak konuşmak istemiyor.bu benide etkiliyor.öncelikle işlerini düzene koyması lazım bunu biliyorum ama evlilik ona çok uzak bi mesele gibi geldiğini düşünüyorum.çok da seviyorum...onun sevgisinden yana çok kararsızım...sanki beni oyalıyor gibi geldi.şişman kadında annem olabilir onun sıkıntısıda babamdan yana.:çok üzgünüm:
sezen ablacımmmm seni bekliyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?