Bende denedim gerçekten çok güzel oldu bool köpüklü ve mis gibi kokusu oluyor
Teşekkürler bizlerle paylaştığın için...
Teşekkür ederim...
Bu fincanda türk kahvesini terlikten öğrendim doğrusu gerçekten lezzetli oluyorr...
İnsan birdaha cezveden kahve içmek istemiyo...
Yalnız tek birşey var
Telveleride içiyorsunuz dibe çökmüyor bununda bir zararı varmı bilmiyorum
bi yaşıma daha girdimkaydirigubbakcemile3 çok beğendim mutlaka deniycem sağol canım
sodalı çikolatalı kahveyi bende merak ediyorum arkadaşlar deneyen varsa bir yazsın nasıl oluyor
Birde böyle deneyin derim şiddetle tavsiye ederim,1 fincan suyu cezveye alırım içine 2 kaşık kahve 2veya üç tane ülker napoliten çikolata koyuyorum,çok kısık ateşte yavaş yavaş karıştırıp çikolataların erimesini sağlarım,sonra karıştırmadan altını biraz açarım üzerine köpükler gelince azar azar alırım,köpüğünü aldıktan sonra birazdaha altını açıp kahve kaynadıktan sonra fincana dökerim,çok güzel oluyor ,isteğe göre arttırabilirsiniz,1 çikolata bir kesme şekerlede bir fincan için yapabilirsiniz,tadı ve köpüğü süper oluyor.afitet olsun deniyeceklere.
Ben de korkmuştum fincanın patlamasından...Elektrikli ocakta yaptım ben.Yavaş yavaş oldu.Bundan sonra fincanda yaparım artık.hayret hiç duymamıştım fincan zarar görmüyormu ocakta direk ateşle temas ettiğinde..
az önce fincan kahvesini yaptım 2 taneyi aynı anda yaptık iki ayrı ocakta ma ocaklardan sadece bir tanesi küçük olduğu için diğerinde karıştıtırken elim yandı ayrıca görüntü olarak çirkin oldu enteresan bir köpük göremedim elim yandı ocağada taştı fincandan ya bence olmadı cezveye devaaaamm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?