Ben de fincan kahvesini 4 kez yaptım çok hoşuma gitti durmadan kahve yapıyorum paylaşım için teşekkürler. Enfes oluyor valla...Bi de resim çektim inşallah ekleyebilirim. Ha bu arada hiç taşırmadım ben...
kızlar ben bir kahve delisi olarak şunuda sorucam.o fincanda kahvede fincan ağzı yakmıyomu.
kızlar bakır cezvenin kahvesi nasıl oluyo.diğeriyle tat farkı varmı.
seve seve paylaşıyorum canım benim tekce bilmeyen kalmasın, hepimiz kahve yapımının püf noktalarını ve farklılıkları öğrenelim diye... her ne kadar çok iyi bilsekte hayatta oldukça, öğreneceğimiz daha çok farklılıklar var; evet yapınca resminle de olsa paylaşmanı bekleyeceğiz, inşallah bu platformda bizlerle paylaşırsın...ilk önce böyle güzel bir topic açtıgın için cok teşekkürler ediyorum sana terlikcim..
verdiğin bilgiler okadar önemliki benim için kahveyi cok köpüklü yapamayanlardanım bende malesef...:çok üzgünüm:
ama sayende inşallah olacak bundan sonayerimseniben
bakalım bugün yarın denicem ve resmini nasipse koyucam buraya canım..
cok cok sağol tekrar bilgilerin için..a.s.
seve seve paylaşıyorum canım benim tekce bilmeyen kalmasın, hepimiz kahve yapımının püf noktalarını ve farklılıkları öğrenelim diye... her ne kadar çok iyi bilsekte hayatta oldukça, öğreneceğimiz daha çok farklılıklar var; evet yapınca resminle de olsa paylaşmanı bekleyeceğiz, inşallah bu platformda bizlerle paylaşırsın...
Hayırlı akşamlar, sevgiler...
a.s.
ben fincan kahvesini denedim gerçekten çok güzel ve köpüklü oluyor, ama çok dikkatli olun ben aynı anda 2 tane yapıp bide başka bi işle uğraştığım için taşırdım..:)) ve taşma anında sadece karşısında çırpınıyorsunuz ve ocaktan çok zor çıkıyor..
Evet canım çok haklısın taştığında hemen temizlemelisiniz yoksa temizlemek zorlaşıyor... Ve sizlere tavsiyem kahveyi aygaza koyduğunuzda başka işle uğraşmayın yoksa illaki taşıyor... Gözünüz üzerinde olmalı....
yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?