Türk Kızları vs. Yabancı Kızlar (Alıntıdır.)

Sorma_Kalbim_Sorma

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
49
2
286
İstanbul
Alıntıdır.Bombayı kurdum kaçıyorum [~_~]

-------------------------------------------------------

Burada tanıştığım Polonya'lı ağırlıklı yabancı kızları ve tanıdığım Türk kızlarını, kendi gözlemlerime ve fikirlerime göre Fiziksel ve Zihinsel olarak karşılaştıracağım.

Fiziksel Farklar ve Nedenleri
Fizik olarak geneli çok çok güzel. Öyle şişman, poşet kız bulmanız çok zor. 18 yaşında da iyiler 35 yaşında da iyiler. Bunun ilk nedeni hepsinin küçükken de şu an da bir sporla ilgilenmesi. Profesyonel olarak değil, fakat çocukluktan beri bir şeyler yapıyorlar. Şu an da tanıdığım en kötü kız haftada 3 gün spinning'e gidiyor spor salonuna. Kızın boyu 1.60 yok ama spor düzgün bir duruş vermiş kıza. Bakınca öyle patates çuvalı gibi durmuyor.
Spor yapmalarının sonucunu mesela şurada da farkettim. Bizim Türk kızını düşünün, otobüse yetişmeye çalışan. Hiç böyle estetik koşanını gördünüz mü? Ya da koşabilenini. Ben görmedim.
Buradakiler nasıl yapıyor bilmiyorum, ama o topuklu ayakkabılar ile bile çatır çatır koşuyorlar. Spor yapmalarına bağlıyorum bunu.

Onun dışında dans ediyorlar bol bol. Tanıştığım bir çok kişi küçükken dans yarışmasına vs. katılmış. Bir tanesi diskotek dans ediyormuş hatta
ama club'a vs gittiğiniz zaman ben hemen Türk erasmusları seçiyorum burada. Kızların yarısı çiftetelli oynuyor, yarısı halay çekiyor çünkü

Bunlara rağmen, öyle sokakta gördüğünüz 10 kızdan 8'i muhteşem değil. Türkiyedeki gibi 1 tanesi değil de 4 tanesi muhteşem. Diğerleri idare eder. 1 tanesi de poşet...

Zihinsel Farklar ve Nedenleri
Şöyle anlatayım. İlk olarak bütün kızların bir hobisi var. Ellerinden geldiğince bir şeylerle uğraşıyorlar.
%90'ı ailesi ile değil başka şehirde yaşıyor. Tanıdıklarımın hemen hemen hepsi bir işte çalışıyor. Sosyaller. Eğlenmeyi biliyorlar. Öyle bütün gün evde oturup kalmıyorlar. Oldukça kültürlüler. Konuşacak konunuz bitmiyor asla, her şekilde bir konu açılıyor. Bunu biliyor musun dediğin zaman susup kalmıyorlar. Bir fikirleri var, güzelce tartışabiliyorsun.
Barda ya da herhangi bir kafede yanına giden adama uzaylı görmüş gibi bakmıyorlar. (tamam bakanları da var ). Tek başına gittiğin bir barda oturup bi kızla yarım saat bi saat muhabbet edebiliyorsun. Tamam belki numarasını vermiyor ayrılırken ya da eve gelmiyor seninle ama "sanane be salak, git başımdan be" demiyor. Tabi hayvan gibi asılmak yerine gidip muhabbet etmek isterseniz.

Mesela Türkiye'de bir konferansta yanımda ayakta duran bi kız vardı. Merhaba dedim. Pfff yaptı kafasını çevirdi. Amacım sadece konferansla ilgili bir soru sormaktı. Hadi onu geçtim kız güzel bile değildi, kısa boylu şişman bişeydi

Bardan - Club'dan eve kız getirme konusu da öyle sandığınız gibi kolay değil. Her tanıştığınız kız sizinle eve gelmiyor. Gelip vermeyeni bile var. Genelde güvenmek istiyorlar. Kimisi Katolik, kesinlikle vermiyor. Biraz şans işi kısacası. Öyle buralarda her gece başka kızla eve geliyoruz muhabbeti yok yani.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Abi dibimizdeki coğrafyaya bakıyorsun, yunan, bulgar ,roman,azeri, kızlarının ortalama altı bile ülkemizde mankenlik yapacak düzeyde, vücvut güzellik,orantılılık ve pürüssüzlüğü yanında boyları da 170-175 arası ortalama,.
Bizim ülkedeki kızlara bakıyorsun, boy 155-160 arası, tip zaten yok, vücut çok orantısız ve kıllılar..
Bende Ukrayna Odessada toplamda 18 gun kaldım ve Turk kızlarıyla karsılastırmaya kalksam buyuk bır hakaret etmıs olurum Rus mılletıne.Neden dıyeceksınız orada kı ınsanlar bızım toplumumuzdakı gıbı okuz değil.Bı toplu tasıma aracına bınen kızlar ıcerıdekılere selam verıyor gunaydın ıyı aksamlar dıyor.Bızım burada bu konusmaları tek duydugum tek yer Gebze-Harem mınubus hattı onuda soyleyenler bız erkekler.Kaptan kolay gelsın, ıyı calısmalar dıyoruz ıletısım sadece soforle dusunun orada herkesle ıletısım var.Ayrıca oradakı kızlar ınsanın ne soyledıgıne onem verıyor.Bı keresınde kayboldum sokaklarında oradan gecen ıkı kıza sordum merkeze nasıl cıkabılırım dıye onlarda oraya gıdıyorlarmıs bırlıkte yuruduk.Sonra ben bısey ısmarladım tesekkur ettıler gıttıler.Olay bu yanı ınsanlık budur.Kırmızı yanmıs farketmedık arkadasla yururken arabadakı bayan ne kornaya basıyor ne baska bısı yapıyor kısa sure sonra farkettık ozur dıledık.

Bızım ulkemızdekı kız milleti asla baska ulkelerın kız mılletıne benzemıyor.Iranlı bayanlar bıle bızım turk kızlarından on kat daha ustunler.Yabancı kızların fızıklerı ve yuz guzellıklerı var ve daha ınsancıllar.Dıger ulkelerde boyle deıl kadına deger verılmıyor sebebı adamların umurunda deıl neden bızdekı durumun tam tersı var onlarda.Bızdekıler ne guzel ne fızıkler bırseye benzıyor ustune bırde kendılerını agırdan satıyorlar.Neden cunku bız erkeklerden cooook var.Ukrayna farklı bır memleket gercekten oraya gıdın gorun ne demek ıstedıgımı anlarsınız.Ben oradan buraya geldıgımde ozgurlugumu elımden almıslar gıbı hıssetmıstım.

Peki bizim bu çok rus sever yabancı sever erkeklerimiz aynı özgürlükleri kendi kız kardeşleri, ablaları ne biliyim eşleri filan isteyince niye kromagnum oluyorlar da yabancı kızlara gelince böyle iyiler şöyle açık fikirliler böyle erkeklerle kolay iletişimde bulunuyorlar terslemiyorlar filan diyorlar orası da ilginç. Her kız dans ediyormuş peh peh sanki senin sevgilin, eşin ya da kız kardeşin ben dans kursuna gidicem orda başka bir partnerim olacak dese bu tipler aa tabi git canım dans öğren mi diyecek hiç sanmıyorum. Bu ülkede hala kadınlardan sadece fotosentez yapmasını bekleyen dışarı çıkmasını, sosyalleşmesini, çalışmasını kendi ayakları üzerinde durmasını sindiremeyen tek hücreli gibi yaşayan erkekler var neyin kafasını yaşıyorlar ben anlamadım açıkçası.

tamam haklı oldugu cok yer var ama onlarında hepsi aynı yaa bizde çeşit boll:)ayrıca bizdeki bu tepkilerin sebebi yine küçüklüğümüzden beri toplum baskısıyla büyümemiz.avrupada herkes gülücük dağıtıyır ama bizde ya ayıp diyorlar ya başımıza bişe gelecek diyorlar..böyle büyüdük gülüyorsak vardır bi sebebi..artı onlarda baskıcı abi baskıcı baba mı var?18ini dolduran ayrı eve taşınıyor..asıl özgürlük bu..bizde 30 yaşınada gelsen evli değilsen annene babana bişey sçylemeden şehir değiştiremezsin ne kadar okumuşta olsan..evli olsan ona girmiyorum bile..falan fistan..ama güzeller mi evet güzeller..spor ya da bir uğraş malesef bizde yok..keşke olsa..

Ya Allah aşkına hala ülkemizde kız çocuklarını okula göndermeyen aileler var bırak dansı ,sporu ,barı, diskoyu. Bu kadar kendi ülkesinde olup bitenden yaşanılanlardan kendi kültüründen ve ahlak anlayışından da uzak başka bir erkek milleti de yok bana göre. Aradaki farkların sebepleri neler peki bir çoğu bunu akıl edebilecek kapasitede bile değil ki böyle saçma sapan farklı öne sürüyorlar. Tutturmuşlar bir Türk kızları kıllı diye iyi de senin annen de baban da kardeşin de sen de kıllısın bu tamamen genetik yani ya da vücut tipi ,boy filan tamamen genetik yani ırksal özellikler zaten. Sanki herkese 1,75 boy dağıtılmış biz özellikle gidip illa 1,60 olalım demişiz.

Son düzenleme:
Ne kızıyorum şu karşılaştırmayı yapanlara.Kardeşim her iki milletinde kültürü,erkeklerin gözündeki kadın figürü birdir o zaman gel yargıla onlarda kadın böyle,biz de niye böyle diye? Ben şu an yeni nesil anne babalarda görüyorum mesela,daha bilinçliler.Hepsi ya bir enstrüman kursuna ya da bir spor faaliyetine gönderiyor çocuklarını.Kimse merak etmesin....Tabi bu da sınırlı.Sınırlı ve küçük yerlerde bu imkanı bulmak zorlaşıyor.Ben mesela küçük bir ilçede büyüdüm,piyano çalmayı çok isterdim mesela,ama imkan yoktu ki buna.Kurs yok,öğreten yok.Hadi imkan bulduk diyelim,bazen para sorun olabiliyor.Bunu yazan kadın mı erkek mi bilmiyorum ama eğer erkekse Türkiye'de erkeklerin kadına bakış açısını bildiği halde nasıl oturup da böyle yorumlarda bulunabiliyor?...Bu ülkede okutulmayan kızlar var hala.Kocasıyla anlaşamayıp,ayrılmak istediği için öldürülen kadınlar var.Neymiş efendim barda diskoda rahatmışlar;off sanane be salak demezlermiş.Arkadaşlar bizim kızlar böyle yapıyorsa bir nedeni var ve erkekler bunu anlamak istemiyorlar.Çünkü biz bir diskoya,bara her neyse gittiğimizde adamın biri yanımıza gelip muhabbet etmeye kalktığımızda o erkeğin aklından Türk kızına karşı -ne kadar arkadaş canlısı- diye bir düşünce geçmiyor.Hafif kız,bir iki güne tavlarım ben bunu ya da kaşar herhalde-düşünceleri bunlardan ibaret.Ama söyleyince kabul etmiyorlar.Biz o kadar öküz müyüz diyorlar.Bunu üniversite zamanında çok denedim.Arkadaşlarla eğlenmeye bir yere gittiğimizde,hemen yüz verdiğimiz insanlar bir haftada işi başka yere götürmeye çalıştılar.Tanışıp,havadan sudan sohbet ederken birden bire bize gidelim diyenler oldu.E madem niyetin iyi bir sor telefon numaramı al ya da iyi hoş sohbet ettik,sohbet için teşekkürler,iyi geceler de git.Ama yok.Hiç yüz vermediklerimiz,terslediklerimizin ise gözünde değerli olduk.Peşimizden takip edip,kaldığımız yurdu öğrenip,sürekli peşimizdeydiler.Özürler,bizi yanlış anladınızlar,çiçekler.İşte o zaman değerli olduk.Türk erkeği bundan anlıyor çünkü.Yabancılar arkadaşca davranınca hoşuna gidiyor.Hoşuna giden bu değil,başka bir cevabımda da yazdım bu apaçık YABANCI ÖZENTİSİDİR.Aynı özellikleri sahip bir Türk kızının yüzüne bakmazken,milliyeti Rus olunca herşey değişiyor.

Biz de istemez miyiz güvenmek,arkadaşça sohbet etmek vs..Ama böyle temkinli yaklaşıyorsak bir nedeni var ve nedeni de Türk erkekleri ve yetiştirildiğimiz kültür. Zaten çoğu gece kulubünde gördüğü kıza iyi kız gözüyle bakmıyor bile.Sonra vay efendim Türk kızları böyle,şöyle...Ayıp ya

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...inden/589189-turk-kizlari-2.html#post28513732

Şu konuya da şöyle bir cevap yazmıştım.

Bence takmayın.Türk erkekleri çok ikiyüzlü.Sen yapınca kötü,elin kızı yapınca iyi oluyor.Adriana Lima'nın babamdan bile daha kıllı halleri yayınlanmıştı bir ara internette.Sorsanız Türk kızları bıyıklı,kıllı,...söylemediklerini bırakmazlar.Elin Adriana Liması yapınca fotoğraflara ne yorum yapsalar beğenirsinizoğallık bu...kadın kendine güveniyor...falan filan.Sen koskaca dünyanın en ünlü mankeni,bazı çevrelerce dünyanın en güzel kadınısın,nereye gitsen bütün gözler üstünde,flaşlar üstünde patlıyor ve ona rağmen kıl yumağı gibi rahat rahat dolaşıyorsun.Ama sen Adrianasın,seninki kendine güven oluyor.Türk kızı yapsa bakımsız,kıllı,kezban oluyor.Neymiş;tatil yerlerinde giderlermiş yabancı kızların yanına tanışıp arkadaş olurlarmış,çok arkadaş canlısıymışlar,kendine güvenleri varmış.Türk kızları olsa hemen terslermiş,kendini bişey sanar,havalanırmış.Bilemiyoruz ki;belki siz de bizleri -Türk kızlarını- ilk tanışmada onlar kadar rahat davrandığımızda alnımıza şap diye -kaşar,kolay kız bu- damgalarını yapıştırmasanız belki biz de çok arkadaş canlısı bireyler olurduk.Biz o kadar rahat davransak anında kolay kadın imajı oluşmuyor mu Türk erkeklerinin gözünde?Bizim kaç tane sevgilimiz olduğunu,neler yaşadığımızı didik didik eden,söz konusu biz olunca namus timsali kesilen Türk erkekleri söz konusu yabancı bir kızsa niye bunları sorun etmiyor?Sizin eteğinizin boyuna bakıp iki dakikada sizin ne tür kız olduğunuzu hesaplayan erkekler,söz konusu onlar olunca hesapları kitapları şaşıyor.Güzelse her millette güzel de var çirkin de.Ki bizim milletimizde de çok güzel kızlar var.Bazen haberler çıkıyor ya yok şuraya rus gelin buraya alman gelin,ya bakıyorum kadınlarda bi güzellik de yok.(Çirkin değiller demiyorum)Bazılar gerçekten çok çirkin,televizyonda haberlerde çıkıyor ya.Ya o kadar güzelleri var,içlerinden bunu mu seçmiş diyorum.Ama Rus ibaresi yeter onlar için :)

Ben bazı erkeklerin özenti olduğunu düşünüyorum.Yabancı bir kadınla birlikte olunca bununla hava atan erkekler var.Biz çok acayip bir milletiz.Başka bir millette böyle bir özentilik ne okudum ne gördüm.Yabancı olunca;ister komşu ister arkadaş ister sevgili,herkes bir tuhaf oluyor.Gerçekten bilimadamları bunu araştırmalı.Bir de diyorlar ya çok rahatmışlar sorun etmiyorlarmış bizim gibi trip yapmıyorlarmış.Sen benden ilişkileriimin yaşadıklarımın çetelesini isteme,evlendiğimiz ilk gece benden bir kırmzı leke bekleme,söz ben de rahat olucam,sorun etmicem,trip atmıcam,havalara girmicem..ahanda buraya yazdım :)))............

Sizce neden böyleyiz diye sormak istiyorum ben bu erkeklere sadece.Neden?

Son düzenleme:
Hiç bir noktasına katılmıyorum. Çok sık yurtdışında bulunan biri olarak şu kadarını söylüyüm, Türk kızlarının eline su bile dökemezler. Evet birçok konuda geri kalmış olabilir Türk kızları ama bu maalesef kötü şartlardan kaynaklanıyor. Eğer aynı imkanlar Türk kızlarında olsa varyaaa konuyu yazan Türk erkeği laflarından dolayı erkekliğinden utanır.

tipine kurban oldugum türk erkeği mi yazmış bunu
aman Allah aşkına nolur beni beğenme lütfen yalvarıyorum sana

Böyle derler.Ama ekranda bir Burcu Esmersoy,bir Tuba Büyüküstün,...(şu an aklıma gelmiyor,o kadar çok ki...) çıksın,dipleri düşer.Ama sorsanız kıllı,çirkin,1.50,şişman

acımasızca, özellikle tip olarak eleştirenler, kendi tiplerine hiç bakmaz, karşıdan manken gibi fiziği, yüzü mükemmel kız beklersen, karşıdaki kız da aynı şeyleri senden bekler değil mi, hem yabancı kızlara baktıysan yabancı erkeklere de bak bakalım, onlarla da kıyasla kendini de biz de görelim...

Niye ya bizim kadınlarımıza, kızlarımıza ne olmuş fıstık gibiler kendileri çok yakışıklıda bize laf atıyorlaro ülkelerdeki şartlar bizim kızlarımıza sağlansa rakibimiz olamazlar.Ayrıca konferansa gitmiş arkadaş nereye gittin bilemiyorum benim gittiğim yerlerde konuşabiliyorduk, biri bir konu hakkında bir şey sorduğunda cevabımız oluyor..Hem bizim genetiğinde var Türk kadınının her şeye bir cevabı vardır:))

Ah be yavrum, adama sormazlar mı sen bir Türk erkeği olarak, yabancı erkeklerin yüzde kaçısın?
Adam ol ki, adam gibi muamele gör.
Kendindeki karaya bakmadan hatunlara laf ediyorsun, aah çocuğuum benim, ergenimmm... Gel ablana da sana şeker alayım.

ilahi

Türkiyedeki erkekler ikiye ayrılıyor zaten
vücut çalışıp kasları ile kafayı yiyenler (hiç sevmem)
bir de etsiz yemek yemem diyip balkonundan bacaklarını (!?) göremeyenler

siz ortası olabiliyor musunuz ki gelmiş Türk kızına vucudu şekilsiz diyorsunuz ??
sevgilisi yoktur ki bunun, kuyruk acısına yazmış da yazmış
gel bizi bizim sevgililerimize sor

Türkiye de ki erkeklerin boy ortalaması çok mu yüksekte kızlar kısa kalmış Allah aşkına.Irk olarak avrupa insanı görünüş bakımdan güzel,bu sadece bayanlarına has bir durum da değil.
Sanki Türkiyede kafası kelleşmiş hiç fıdıl erkek yokta gelmiş bunun karşılaştırmasını yapıyorlar. Saçmalığa bak
Benim babam Brad pitt ti de ben mi böyle oldum

fizik olarak bence çok haklı değil , sadece spor yapmamak konusu doğru

ama zihinsel mantalite olarak yerden göğe kadar haklılar . Biz hakkaten kezbanız yani

Bazen kendi arkadaşlarım görüşmelerini anlatıyorlar , resmen karşılarındaki adam sadece onları mutlu etmek için yaşıyormuş gibi davranıyorlar . Muhabbeti o açmalı o devam ettirmeli bütün adımları o atmalı , acıyom bizim türk erkeğine çok üzülüyom bu çocuklara merhaba diyen erkek için bana asıldı diyen kız var ya :)))

boşverin düzen böle kurulmuş , bir sürü hevesli adam var . istesek yarışma bile düzenleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…