Türk Kızları vs. Yabancı Kızlar (Alıntıdır.)

Konuyu acan biraz acimamis turk kizlarina ama hakki var yahu :))Turk kizlarinin cogunun burnu cirkin, cirkin olmayanin buyuk bolumude estetik yapmis. Ten renkleri bozuk oluyor, rus kizi gibi bembeyaz tene sahip olan kac tane allahinisen..Ustune ustluk bide bakimsiz oluyorlar.Bakimsizliktan kastim,kol killarindan basla, yuzundeki killara kadar sipsiyah siritmasi.Kactir cevremdeki bu tip insanlara soyledim, ama hangisine diyeceksin?Kiminin yanaginda bile sipsiyah sakal gibi killar cikiyor..Cinselorganlari bile cirkin oluyor.Genelde koyu renkli sarkmis burusuk dudakli vaginaya sahipler cogu.Usenmedim netten arastirdim.Bazi forumlarda bu konuyu inceden ele almislar.
Boylarinida soylemeden gecemiyecem..Ama guzel yanlarida var turkkizlarinin..Pasakli degillerse eger, iyi birer evkadini oluyorlar.Dogurganda oluyorlar.Anacta oluyorlar.Seveni cok seviyor.Hemde cok.Ben yurtdisinda yasiyorum, burdaki hicbir yabanci hemcinslerimin ah erkekler diye dertlenip acaba beni nasil sever diye yanip ugrastigini gormedim..
Demekki neymis, turk erkekleri ellerinde olanla yetinmeliymis. :)

Haklı olduğunuz konular var tabi,ama siz de bir Brad Pitt ya da Bir Orhan Pamuk değilsiniz.Örf ve adet dediğimiz şey kişinin hareketlerini yönlendirir.Ve fizik genetiktir.Yani bunlardan biz kızlar sorumlu değiliz.Kültür konusuna gelince,maalesef bu konuda biraz katılıyorum.Ama ülke olarak da dans,enstrüman tarzı eğilimler lüks olarak görülüyor ve her kişiye nasip olmuyor.Onun haricinde 30 yaşına gelmeden Profesör,rektör,yönetici olan hanımlarımız da yok değil.Aslında bakarsanız,bu duruma hangi açıdan baktığınıza bağlı.

Bence bizim kadınlarımız çirkin değil.

Ama şu açılardan yanlışız:Makyaj yapmayı çoğumuz beceremiyoruz,herhangi bir spor dalıyla uğraşmıyoruz,karşımıza ilk çıkan erkeğe ahtapot misali yapışıyoruz.

Hijyen konusunda da ne yazık ki biz Türk kadınlarında eksiklikler var.Özellikle havaların ısındığı şu aylarda otobüse bir biniyorum yağ kokan,ter-sigara-soğan vs kokan kadınlarımız var.Hiç bir yabancı kadının pis koktuğuna şahit olmadım ben.Yazları Alanya'da yaşadığımdan biliyorum.Resmen adet kanı kokusunu bile algıladığım oluyor bazen sınıfta,otobüste vs yerlerde...Kadın olarak bunlara bence dikkat etmeliyiz.Sözüm forumdaki arkadaşlara değil yanlış anlaşılmasın,genel olarak konuşuyorum.

Ve yine spor konusundan bahsedecek olursam çoğumuz(ben de dahil) sporu gidip arkadaşlarla voleybol oynamak sanıyoruz.Oysa yurtdışındaki hemen hemen her kadın bale-aerobik-pilates-jimnastik tarzı sporları hayat felsefeleri haline getiriyorlar.

Ayrıca güzel sanatlara da toplum olarak hiç önem vermiyoruz...

Ha tüm bunların suçlusu Türk kadını mıdır?Hiç değildir.Onu kısıtlayan babası,abisi,eşidir.Bize at gözlükleri taktıran ataerkil yapımızdır.

ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN TÜRK KIZLARI İÇİN BU TANIMLAMALARI YAPAN ERKEKLERİN ÇOĞU VASAT , ÇİRKİNE YAKIN ERKEKLER. YAKIŞIKLI TÜRK ERKEKLERİNE ZATEN TÜRK KIZLARI BAKIYOR,VE TÜRK KIZLARINI ASLA YABANCI KIZLARA DEĞİŞMİYORLAR HİÇ ŞÜPENİZ OLMASIN VASAT ERKEKLERE TÜRK KIZLARI DÖNÜP BAKMADIĞI İÇİN BÖYLE AĞIR ELEŞTİRİYORLAR ,YOKSA BEN HİÇ Bİ YAKIŞIKLININ TÜRK DURURKEN YABANCI SEÇTİĞİNİ DUYMADIM. ÇÜNKÜ SÜREKLİ SORARIM.

TÜRK KIZLARI ÇETİN CEVİZDİR AMA İÇİNDEN LEZZETLİ BİR YEMİŞ ÇIKAR

Edit:yorumu diğer sayfadaki linke yazmışım tekrar buraya tşıdım

Gidip istedikleri rus ve ukraynalı kızla evlenebilirler.. hatta bizden uzak olsunlar :)

kendini best model sanan değerli erkekleri!hepsi 1.90 ya.. yarısı gay kalanı biseksiüel...

başka bir araştırma daha var hem boyları hem ... türk erkelerinin avrupalı erkeklere göre nokta nokta nokta

Bence bizle onlar arasındaki en büyük fark onların kendi hayatlarını yaşamaya odaklanıyor oluşu.Hangi sosyal sınıftan olursak olalım bizim ülkemizde kadın yaşamının en büyük amacının iyi bir evlilik yapmak olduğu düşünülüyor.Kendimize odaklanamıyoruz,hayallerimizi gerçekleştiremiyoruz,istediğimiz hayatı yaşayamıyoruz

Onlar özgürler.İstediklerini giyebilirler,yapabilirler.Bizde ise seçimleri toplum yapıyor.Sürekli birileri bize bakıyor gibi davranmak zorundayız.Kim ne der diye düşünmek zorundayız.Evin,çocukların tüm sorumluluğunu almak zorundayız.

Ben bir kaç ay ingilterede yabancı bir çiftin yanında kaldım 24 yaşındaydı kadın.Evde tüm işler(yemek,bulaşık vs) kocasına aitti ve haftasonu birlikte temizlik yapıyorlardı.Kadının eve dair sorumluluğu çok çok azdı.Bizde??
Üzerimizde o kadar yük var ki bakımlı olmaya zamanımız yok.Zaten paramız da yok.Kurslara kültürel aktivitelere para ödemeye gelene kadar ohooo...Çocukların temel ihtiyaçlarını zor karşılıyoruz bırakın kendimize ya da lükse para harcamayı.

Biz kitap okumuyoruz.Okuyamıyoruz.Orada 1 paunda yani onların 1 lirasına roman alıyorsunuz.Burada 20-30 liraya..

Bizim onlar gibi rahat ve özgüven sahibi olmamız için değişmesi gereken çok şey var ne yazıkki

Nerede yaşıyorsun çok merak ettim ya da dışarı çıktığında hiç gözlemlemiyorsun.Yıllar önce bişeyler duymuşsun,orada kalmışsın.Türk kızları belli bir kalıba sokamazsın ki yok ten rengi bozuk,yok burnu büyük...Bizim ülkemiz çok çeşitli,mavi gözlüsü de,sarışını da,esmeri de,çekik gözlüsü de var.Karadenizli kızlar çoğunlukla renkli gözlü ve kaymak gibi bembeyaz tenli olurlar.Karadenizli kadınların ciltleri çok güzel oluyor.Doğulu kızlar esmerdir genellikle.Trakya da sarışın,renkli gözlü beyaz tenli kızlar çoğunluktadır mesela.Tip olarak;Almanlar için sarışın-mavi göz gelir ilk aklına,işte Ruslar denince beyaz ten filan.Ama Türk deyince???Çünkü çok çeşitliyiz.'Çoğu' diye bir kelime,tip için söylersek,bize uzak.Bizim için genel bir tip belirtemezsin,çünkü Trakya'da,Bursa'da,Ege'nin bazı yerlerinde sarışın,mavi göz kombinasyonuna çok rastlarsın,ama doğuya gidersin neredeyse tamamı esmer.Evet Karadenizlilerin burun yapıları biraz farklı olabilir ama Eskişehir'e gidersin,burun yapısı olarak daha farklı insanlar görürsün.Senin bu yaptığın genelleme malesef her şehir,bölge değiştirdiğinde geçerliliğini yitirecektir.

Cinsel organ genellemesine çok güldüm.Kaç kişininkini gördün de konuşuyorsun?Ya da gördün diyelim yabancı kızlarınkini nerden biliyorsun?Takmışsınız bir boy,bir kıl aldı başını gidiyor...Uzun boylusu da çok var kısa boylusu da..Christina Aguilera da Türk o zaman,Hayden Pinetteare de Türk,Britney Spears,Kylie Minogue...Malum yabancı kadınların hepsi manken gibi 1.80 ya Kıllı demişsin yok simsiyahmış..İlk sayfada bir mesajım var orayı oku,buraya da yazayım Adriana Lima mesela çok kılsız,inan bana En azından bizim ülkemizdeki modeller,mankenler bir defileye,tanıtıma çıkacağı zaman Osman gibi gelmiyorlar işe..Ama onlar yabancı di mi onlara laf yok,pardon.O kılsız sandığın kızların çoğunun tüyü sarı,denizde bir güneşlenmeye yattılar mı güneşte altın gibi parlıyorlar,sarı bile olsa insan bacaklarını filan alır.Sanırım belli olmuyor diye önemsemiyor çoğu,ama güneşte,gündüz vakti çok belli oluyor.Kollardaki sırıtmıyor da bazıları bacaklarını da almıyor,o tüyler de dikiliyorlar nasıl oluyorsa,sanki ablanın vücudunu sarı kaktüsler taşıyor gibi bir görüntü çıkıyor ortaya.Çünkü bilirsiniz sarı tüy normalde pek belli olmaz ama güneşe çıkınca vuuvv Ayrıca bunların değişik mezheplerinden,değişik inanışlarına sahip olanları var.Geçen yaz tatilde yanımda bir orman şaha kalkmış geldi yattı yanıma resmen,kızlar kasıklarından bile kıl fışkırıyor,sonra öğrendik ki yalan olmasın tam söyleyemeyebilriim ama hristiyanlığın bir mezhebine mensup insanlar sanırım böyle almazmış pek...ama onları görmeyiz biz,

biz kendi milletimizi görür hep onu kötüleriz.Bize bizden düşman olan başka kimse yoktur çünkü.

Rus kadınların kıroluğunu neden kimse görmüyor.O giyim tarzları süper gerçekten.Geçen sene Rusya'ya gitmiş biri olaraktan yakın tarihten bir örnek söyleyeyim sanırım bronz tene özeniyorlar.Bir alışveriş merkezindeki görüntü aynen şöyleydi:Yüzü bembeyaz,bronz ten rengi çorap giymiş kadınlar.Şimdi beyaz tenlisiniz ve düşünün ki Eda Taşpınarın ten renginde çorabı ayağınıza geçirdiğinizi Bunu Türk kızları yapsa yerden yere vururlardı.Bizimkiler solaryuma gidiyor da hakkını veriyor,ya da güneşte hallediyor falan bronzluk sevdasını.Görücektiniz böyle bir rüküşlük yok.Hepsi güzel filan da değil bu arada Çoğunun yüzü çok kart.Güzel olanlar da hakkaten güzel hakkını yemeyelim,ama geneli kart bir simaya sahip,yüz hatları çok sert.Bence her millette olduğu kadar,ama büyük çoğunluğu boylu poslu olduğu için daha dikkat çekiyor.Ben babamın işyeri grubuyla gittim,gruptaki bekar,genç erkekler sokaklarda güzel kız arayıp durdular,muhabbetleri çok komikti ama hepsi hayalkırıklığıyla döndü,sanırım rusyayı bir vs defilesi gibi bir yer olarak hayal ettiler ama malesef,fizik olarak tamam ama yüz güzelliği olarak aynı şeyi söyleyemicem,gruptaki erkekler de bu fikirdeydi.Ama güzelleri de çok güzel ona laf yok.Kısaca abartılacak hiçbir şey yokken,sırf bizim erkeklerin açgözlülüğünden böyle saptamalar çıkıyor ortaya...

bir de şunu söylemeyi unutmuşum,az yazmışıım gibi Bu da yabancı kadınlar hakkında çok söylenen masallardan biri:Erkekler konusu pek takmazlar,dertlenmezler,ah vah etmezler.Öyleyse bu Amerikan yapımı romantik komediler nereden çıkıyor?Bu filmlerin konusu nereden alınıyor,Türk kızlarının yaşamlarından ilham alıyorlar herhalde Daha geçen gün Meg Ryan ın kocası tarafından aldatıldığı,sonra arkadaşları tarafından güzelleştirilip kocasının kalbini tekrar kazanmaya çalıştığı bir film vardı.Nedense Meg Ryan ve arkadaşları bunu umursamamak yerine dertlenmeyi tercih ettiler.Nerden çıkıyor bunlar peki,dediğim gibi Türk kızlarının yaşamlarından ilham alıyorlar yoksa senin yabancı hemcinslerin böyle şeyleri takmazlar,ay çok cool'lar ya Yalan rüzgarları,cesur ve güzeller,Brezilya işi pembe dizilere ne demeli??Eğer onlardaki kadınların kültüründe bu tür şeyler yoksa filmlerine konu edeceklerini sanmıyorum.Mesela,malesef biz de çocuk gelinler sorunu vardır ve bu yeri gelir filmlerimize,yeri gelir dizilerimize konu edinir.Ama onların filmlerinde,dizilerinde böyle bir şeye rastlayamazsın,çünkü ne kültürlerinde,ne insan ilişkilerinde,yaşamlarında bu tür olaylar yaşanmaz.Erkekler konusunda dertlenmiyosa erkeklerden pek hoşlanmıyordur bu kadar basit.Bir kadın beğenilmek,güzel sözler duymak ister.Özellikle de sevdiği,hoşlandığı erkek tarafından,bunun için de uğraşır.Bu küçümsenmeyecek çok doğal bir davranış,neden küçümsediğini anlamadım.

fiziksel ozellikleriyle ilgili kimse bir secim hakkına sahip degil 15o boyundki kadın boyunu nasıl uzatacak genetik faktorlar buna sebep bu genetik faktorlerde sadece anneden degil heralde kısa boylu babadan da geliyor turk erkegi 180 ve ustu boya sahip olsa turk kadınlarının yarısından fazlasıda zaten uzun boya sahip olurdu fizik olarakda yolda hangi turk erkegini goruyorsunuz allahaskına boyu posu yerinde kaslı yok kardesim hepsi gobekli bir elin parmagını gecmiyor yakısıklı erkek sayısı cogu bakımlı degil parfum deodarant bir haber sanırsın hepsi biscolata erkegide kızlar kotu cirkin bir kız icin cirkin bakımsız yakıstırması yapan erkege bakıyorum guluyorum yahu git bir tipine bak sen ondan sonra konus bakımlı guzel fit hatunda seni napsın be arkadasım..turk kadını tabiki yabancı kadınlar gibi sosyal olamıyor birine selam versen yollu bu yollu verir kesin gibi sacma sapan keliemeler dusunce tarzı olusuyor diz ustu etek giydiginde dahi mal gibi insan gormemiş tavır takınıp bakan rahatsız eden bir adamla oturup insan gibi muhabbet etmemizimi bekliyorlar birde komik sanırsınki bunlar baska memlekette yasıyor ilk basta turk erkeginin bilmesi lazım turk kadınlarının nasıl bir ortamda yasadıgını en ufacık seyde adının cıkartıldıgını biraz guleryuz gosterdinmi tecavuzu tacizi hakettigi imalarının yapıldıgını..halada cıkıp yok turk kadını bakımsız yok suratsız cidden kaşlarımı catıp yurumekten kırısıklarım olusacak 60 yasındaki herif donup bakarken pis pis yuzune karsı sırıtmamımı bekliyorsunuz tabiki onyargı olustu tabiki yanıma adam gibi gelene yuz cevirmem tavırlarından ve kelimelerinden anlasılıyor zaten adamın kalitesi ama gelip cıvık cıvık bögürerek bagıra bagıra lakayit tavırlar icinde olanlada konusmam madem turk kızı cirkin sizin kıstasınız yukarlarda manken fizigine sahip guzel kızları begeniyorsunuz ozaman ne diye cirkin turk kızlarını gorunce hayatında ilk kez kız gormus gibi davranıyorsunuz nasıl bir ironidir bu yahu her millet farklıdır siz ne zaman ispanyol erkekleri kadar yakısıklı olursunuz turk kızlarıda ozaman rus kızları kadar guzel olur

Son düzenleme:

Çok doğru,işte ben buna çok sinirleniyorum.Hayat şartlarımız aynı değil ki,tercihlerimiz benzer olsun.Geçim derdi ortada,maaşlar ortada,kültür ortada.Yabancı kadınların çok sıradan yaptığı faaliyetleri biz de malesef herkes yapamıyor.Yabancı ülkelerdeki sıradan ailelerin sıradan kızlarının devamlı yaptığı faaliyetlerin çoğu,biz de zengin işi.Yaşadığın yerin de etkisi çok büyük.Küçük bir ilçedeysen vay haline...Bu ülkede para kazanmak,geçinmek,ayın sonuna yetişmek çok zor,bunu görmezden gelip Türk kadınları bunu niye yapmıyor,şöyle neden olmuyor?Yoksa biz de bilmiyor muyuz onu bunu yapmayı,oraya buraya katılmayı,biz istemiyor muyuz,biz çok mu meraklıyız böyle olmaya..O alır ayda 5 kitap okur,biz kaç tane?Çünkü dediğin gibi onların 2 liraya aldığı romanı,biz 20 liraya alırız.Hayır bir de bizi eleştirenler;bizi bu kalıplara sokanlar değil mi?Yani kimi kime şikayet ediyorsunuz diye bir durum var ortada.Arkadaşım bir Almanca kursuna gitti,sınıfta erkek fazlaymış diye kıyamet koptu.Birlikte sinemaya gitmeye kalktık,kıyamet koptu.Bir de üstüne kısa elbise giymiş o gün onun için de ayrı kıyamet...İşte o Allahın sıcağında arkadaşım yazlık,spor,basit bir elbise giydi diye kıyameti koparanlar,tatile gittiğinde açık saçık yabancı kızlarla çekildiği fotoğrafları sosyal paylaşım sitesinde çarşaf çarşaf paylaştı.Eşine dostuna gösterdi,hatta biriyle işi ilerletmiş diye duyduk ama en son ne oldu bilmiyoruz.Arkadaşım giyince kötü oldu,aranıyor oldu,kendisini kime beğendirmeye çalışıyor oldu.Bu yüzden giymişti o elbiseyi.Ama elin Annası,natalisi yapınca öyle olmuyor işte.Bu kıyameti koparanlar mı bizi onlar gibi olmadığımız için eleştiren???Komik..çok komik...

Türk erkeği çok ikiyüzlü ve özenti.Bunu kabullenip güzel sinirlerimize hakim olmalıyız

"orada kı ınsanlar bızım toplumumuzdakı gıbı okuz değil."
bu öküzn içerisinde aileniz de var biliyorsunuz demi?????
de bakalım onlar komşularıyla toplanıp incil hatimi yapıyolar mı??
cenaze olunca, komşuları 40 gün yemek yapıyor mu?
aşure vakti kapı kapı aşure dağıtıyorlar mı?
bir komşusu taşınırken çay demleyip geliyomu(bu bence çok mühim:)
borç alabiliyor musun borç???
aman napcan dışını bizim içimiz 90-60-90
o oküz ibaresi de pek yakışmadı, nedense birden aklıma jön Türkler geldi,
onlar da bunlara takılıp ne için gittiklerini unutmuşlardı
umarım sen karşılığını almışsındır

canım benim sen neden o arkadaşa anlatmaya okadar dil döküyorsunki biz zaten ne olduğumuzu biliyorsunuz.yani zaten cinsel organ muhabbetindende çok iyi anlaşılıyor. kendininkini görmüş ,kendininki öyle diye herkesi öyle sanıyor işte. ben yine söylediğim gibi türk kızları vasat erkeklere pek yüz vermediği için çoğu türk erkeği de vasat olduğu için, türk erkeklerinin çoğunluğu böyle bi karalama yapıyor türk kızları için işte.çünkü cidden ben hiç bi yakışıklı türk erkeğinin ,türk kızını yabancı bir kıza tercih ettiğini görmedim. güvenli ve yakışıklı ise mutlaka tercihi türk kızından olur . zamanında turistik bir şehrin çok lüks bir otelin revirinde çalıştım ,bunu bizzat kendim gördüm

canım işte ben böyleyim.Bir şeye sinirlendim mi,taktım mı susmak bilmem.Özellikle bu konuda yapılan haksızlığa çok takığım.O yüzden susmuyorum bir türlü

canım işte ben böyleyim.Bir şeye sinirlendim mi,taktım mı susmak bilmem.Özellikle bu konuda yapılan haksızlığa çok takığım.O yüzden susmuyorum bir türlü

o mesajı senin cevapladığın iyi oldu.Ben de aynıyım bu konuda,haksızlık gördüm mü takıyorum.Bundan dolayı 2 tane ban yedim 3.den senin sayende kurtuldum.

bunun için sinirlenmeye değmez ,ucuz malın alıcısı çok olur de geç karşıya zaten ,onlar kaliteli olsa kendi erkekleri değer verirdi kendi erkekleri değer vermiyor onlarda bizim erkeklere sarkıyor,bizim erkeklerde kendilerini bişe sanıyorlar... halbuki türkiyede değilde ,rusyaya gitmiş erkeklere bir sorun bakalım ne diyecekler .çoğu rus kızı hiç yüz vermiyor bile

hihihihihihihihihihiih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…