- Konu Sahibi Sorma_Kalbim_Sorma
-
tipine kurban oldugum türk erkeği mi yazmış bunu
aman Allah aşkına nolur beni beğenme lütfen yalvarıyorum sana
Türkiye de ki erkeklerin boy ortalaması çok mu yüksekte kızlar kısa kalmış Allah aşkına.Irk olarak avrupa insanı görünüş bakımdan güzel,bu sadece bayanlarına has bir durum da değil.
Sanki Türkiyede kafası kelleşmiş hiç fıdıl erkek yokta gelmiş bunun karşılaştırmasını yapıyorlar. Saçmalığa bak
Benim babam Brad pitt ti de ben mi böyle oldum
başka bir araştırma daha var hem boyları hem ...türk erkelerinin avrupalı erkeklere göre nokta nokta nokta
evet böyle de bir araştırma var :90:
Konuyu acan biraz acimamis turk kizlarina ama hakki var yahu :))Turk kizlarinin cogunun burnu cirkin, cirkin olmayanin buyuk bolumude estetik yapmis. Ten renkleri bozuk oluyor, rus kizi gibi bembeyaz tene sahip olan kac tane allahinisen..Ustune ustluk bide bakimsiz oluyorlar.Bakimsizliktan kastim,kol killarindan basla, yuzundeki killara kadar sipsiyah siritmasi.Kactir cevremdeki bu tip insanlara soyledim, ama hangisine diyeceksin?Kiminin yanaginda bile sipsiyah sakal gibi killar cikiyor..Cinselorganlari bile cirkin oluyor.Genelde koyu renkli sarkmis burusuk dudakli vaginaya sahipler cogu.Usenmedim netten arastirdim.Bazi forumlarda bu konuyu inceden ele almislar.
Boylarinida soylemeden gecemiyecem..Ama guzel yanlarida var turkkizlarinin..Pasakli degillerse eger, iyi birer evkadini oluyorlar.Dogurganda oluyorlar.Anacta oluyorlar.Seveni cok seviyor.Hemde cok.Ben yurtdisinda yasiyorum, burdaki hicbir yabanci hemcinslerimin ah erkekler diye dertlenip acaba beni nasil sever diye yanip ugrastigini gormedim..
Demekki neymis, turk erkekleri ellerinde olanla yetinmeliymis. :)
Konuyu acan biraz acimamis turk kizlarina ama hakki var yahu :))Turk kizlarinin cogunun burnu cirkin, cirkin olmayanin buyuk bolumude estetik yapmis. Ten renkleri bozuk oluyor, rus kizi gibi bembeyaz tene sahip olan kac tane allahinisen..Ustune ustluk bide bakimsiz oluyorlar.Bakimsizliktan kastim,kol killarindan basla, yuzundeki killara kadar sipsiyah siritmasi.Kactir cevremdeki bu tip insanlara soyledim, ama hangisine diyeceksin?Kiminin yanaginda bile sipsiyah sakal gibi killar cikiyor..Cinselorganlari bile cirkin oluyor.Genelde koyu renkli sarkmis burusuk dudakli vaginaya sahipler cogu.Usenmedim netten arastirdim.Bazi forumlarda bu konuyu inceden ele almislar.
Boylarinida soylemeden gecemiyecem..Ama guzel yanlarida var turkkizlarinin..Pasakli degillerse eger, iyi birer evkadini oluyorlar.Dogurganda oluyorlar.Anacta oluyorlar.Seveni cok seviyor.Hemde cok.Ben yurtdisinda yasiyorum, burdaki hicbir yabanci hemcinslerimin ah erkekler diye dertlenip acaba beni nasil sever diye yanip ugrastigini gormedim..
Demekki neymis, turk erkekleri ellerinde olanla yetinmeliymis. :)
Bence bizle onlar arasındaki en büyük fark onların kendi hayatlarını yaşamaya odaklanıyor oluşu.Hangi sosyal sınıftan olursak olalım bizim ülkemizde kadın yaşamının en büyük amacının iyi bir evlilik yapmak olduğu düşünülüyor.Kendimize odaklanamıyoruz,hayallerimizi gerçekleştiremiyoruz,istediğimiz hayatı yaşayamıyoruz
Onlar özgürler.İstediklerini giyebilirler,yapabilirler.Bizde ise seçimleri toplum yapıyor.Sürekli birileri bize bakıyor gibi davranmak zorundayız.Kim ne der diye düşünmek zorundayız.Evin,çocukların tüm sorumluluğunu almak zorundayız.
Ben bir kaç ay ingilterede yabancı bir çiftin yanında kaldım 24 yaşındaydı kadın.Evde tüm işler(yemek,bulaşık vs) kocasına aitti ve haftasonu birlikte temizlik yapıyorlardı.Kadının eve dair sorumluluğu çok çok azdı.Bizde??
Üzerimizde o kadar yük var ki bakımlı olmaya zamanımız yok.Zaten paramız da yok.Kurslara kültürel aktivitelere para ödemeye gelene kadar ohooo...Çocukların temel ihtiyaçlarını zor karşılıyoruz bırakın kendimize ya da lükse para harcamayı.
Biz kitap okumuyoruz.Okuyamıyoruz.Orada 1 paunda yani onların 1 lirasına roman alıyorsunuz.Burada 20-30 liraya..
Bizim onlar gibi rahat ve özgüven sahibi olmamız için değişmesi gereken çok şey var ne yazıkki
Çok doğru,işte ben buna çok sinirleniyorum.Hayat şartlarımız aynı değil ki,tercihlerimiz benzer olsun.Geçim derdi ortada,maaşlar ortada,kültür ortada.Yabancı kadınların çok sıradan yaptığı faaliyetleri biz de malesef herkes yapamıyor.Yabancı ülkelerdeki sıradan ailelerin sıradan kızlarının devamlı yaptığı faaliyetlerin çoğu,biz de zengin işi.Yaşadığın yerin de etkisi çok büyük.Küçük bir ilçedeysen vay haline...Bu ülkede para kazanmak,geçinmek,ayın sonuna yetişmek çok zor,bunu görmezden gelip Türk kadınları bunu niye yapmıyor,şöyle neden olmuyor?Yoksa biz de bilmiyor muyuz onu bunu yapmayı,oraya buraya katılmayı,biz istemiyor muyuz,biz çok mu meraklıyız böyle olmaya..O alır ayda 5 kitap okur,biz kaç tane?Çünkü dediğin gibi onların 2 liraya aldığı romanı,biz 20 liraya alırız.Hayır bir de bizi eleştirenler;bizi bu kalıplara sokanlar değil mi?Yani kimi kime şikayet ediyorsunuz diye bir durum var ortada.Arkadaşım bir Almanca kursuna gitti,sınıfta erkek fazlaymış diye kıyamet koptu.Birlikte sinemaya gitmeye kalktık,kıyamet koptu.Bir de üstüne kısa elbise giymiş o gün onun için de ayrı kıyamet...İşte o Allahın sıcağında arkadaşım yazlık,spor,basit bir elbise giydi diye kıyameti koparanlar,tatile gittiğinde açık saçık yabancı kızlarla çekildiği fotoğrafları sosyal paylaşım sitesinde çarşaf çarşaf paylaştı.Eşine dostuna gösterdi,hatta biriyle işi ilerletmiş diye duyduk ama en son ne oldu bilmiyoruz.Arkadaşım giyince kötü oldu,aranıyor oldu,kendisini kime beğendirmeye çalışıyor oldu.Bu yüzden giymişti o elbiseyi.Ama elin Annası,natalisi yapınca öyle olmuyor işte.Bu kıyameti koparanlar mı bizi onlar gibi olmadığımız için eleştiren???Komik..çok komik...
Türk erkeği çok ikiyüzlü ve özenti.Bunu kabullenip güzel sinirlerimize hakim olmalıyız
canım benim sen neden o arkadaşa anlatmaya okadar dil döküyorsunki biz zaten ne olduğumuzu biliyorsunuz.yani zaten cinsel organ muhabbetindende çok iyi anlaşılıyor. kendininkini görmüş ,kendininki öyle diye herkesi öyle sanıyor işte. ben yine söylediğim gibi türk kızları vasat erkeklere pek yüz vermediği için çoğu türk erkeği de vasat olduğu için, türk erkeklerinin çoğunluğu böyle bi karalama yapıyor türk kızları için işte.çünkü cidden ben hiç bi yakışıklı türk erkeğinin ,türk kızını yabancı bir kıza tercih ettiğini görmedim. güvenli ve yakışıklı ise mutlaka tercihi türk kızından olur . zamanında turistik bir şehrin çok lüks bir otelin revirinde çalıştım ,bunu bizzat kendim gördüm
canım işte ben böyleyim.Bir şeye sinirlendim mi,taktım mı susmak bilmem.Özellikle bu konuda yapılan haksızlığa çok takığım.O yüzden susmuyorum bir türlü
canım işte ben böyleyim.Bir şeye sinirlendim mi,taktım mı susmak bilmem.Özellikle bu konuda yapılan haksızlığa çok takığım.O yüzden susmuyorum bir türlü
bunun için sinirlenmeye değmez ,ucuz malın alıcısı çok olur de geç karşıya zaten ,onlar kaliteli olsa kendi erkekleri değer verirdi kendi erkekleri değer vermiyor onlarda bizim erkeklere sarkıyor,bizim erkeklerde kendilerini bişe sanıyorlar... halbuki türkiyede değilde ,rusyaya gitmiş erkeklere bir sorun bakalım ne diyecekler .çoğu rus kızı hiç yüz vermiyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?