Türk Malı Show tv

valla sadece binnur kaya için bi kaç bölüm izledim, açıkcası sırf reyting için sürekli yatakodası esprileri yapılıyor bence, ayrıca abiyenin kardeşi rolündeki adama tv ye çıktığından beri acayip gıcık oluyorum çok sevimsiz bi tip
dizi tamamen kısır döngüde bence, ve büyük ihtimal bu kısır döngü devam edecek

Ayni sekilde dusunuyorum..

Ama Binnur Kaya'nin oyunculuguna hayranim, ve bu sebepten izlemeye devam edecegim galiba :hulya:

binnur hanım ne kadar mükemmel bi ferformans sergilese de şafak sezer ve diğerlerinin ucuz replikleri hareketleri gölgede bırakıyor alsanaalsanasmile senaryoyu da fazla tutmadım yayından kalksa iyi olur bence gereksiz o kadar dizi varken buda eksik olsun

valla ben izleyemiyorum uyuz oluyorum,sevaller kendilerini savunamıyor,kuzu aileside yapacağını yapıyor,hep ''ah bu benim başıma gelseydi varyaaa...'' diye köpürüyorum o yüzden izlemiyorum

Diziyi beğenmeyen tüm arkadaşlara saygı duyuyorum ancak diziyi sanki gerçek hayattan bir kesitmiş gibi yorumlayan arkadaşlarada şaşırıyorum.Özellikle bir arkadaşın Türkleri yanlış yansıtıyorlar yorumu gerçekten güldürdü beni.Dizinin amacı sosyal mesaj vermek değil daha doğrusu mesaj vermek değil oradaki repliklerle ve kaliteli oyuncularla insanları güldürebilmek beğenen de olur beğenmeyen de ama bu şekilde ele alınması garip doğrusu ki saçma sapan entrikaların döndüğü dizileri izlemektense bu tarz dizileri izlemek biraz da olsa tebessüm etmek bence daha doğu bir tercih.Ben tv izlemeyi sevmiyorum ki takip ettiğim dizide yok denk gelirse geniş aile ve türk malını izliyorum yabancı dizi izliyorum.Ve dolu dolu müthiş bir senaryo isteyenler içinse Lost,Prison Break.How I Met Your Mother dizilerini şiddettle tavsiye ediyorum.

ya ben seviyorum bu diziyi yaaa biz gülüyoruz valla:))bence aşkı memnu yaprak dökümü gibi klişeleşmiş ve iğrenç dizilere göree

bence yarcanin yerine avrupa yakasindaki sesu oynasa cok iyi olurdu hatta safak seser yerine burhan abi :)

Senaryo uzerine biraz daha dusunup calissalar cok daha guzel olacak. Yarcan karakteri diziyi asagiya cekiyor, cocuklarda oyle...

Şafak Sezer'i sevemiyorum bir türlü..

Yetenekli iyi bir komedyen ama çook itici geliyor bana..

Binnur Kaya için izlerim belki...:)

ben de şafak sezer i sevemedim bi türlü.. sana nazaran volkan konak'ı sevemediğim gibi.. ama diziye bittim.. uzaktan izlemesi eğlenceli.. yani kuzu ailesi ile yaşamanın hiç bi eğlencesi yok ama izlemesi güzel.. aynı burhan altıntop u izlerken yaşadığımı yaşıyorum.. bana uzak olsun ama ekranda hep karşımda dursun delikafadulden

evli ve çocuklu ile hiç alakası yok bu dizinin.. iki karakter de yemek yapamıyor diye aynı denemez ki.. bi kere peg çok sosyal bi kadındı.. burada asosyallikten kafayı kırmış bi abiye izliyoruz.. bu dizideki çocuk karakterler beş para etmez o dizide ki çocuk karakterler yıldızdı.. komşuluk da böyle değildi.. biz orada komşuların evlerini görmezdik.. hikaye farklıydı

ama love ang marriage in formatı "evli ve çocuklu" adıyla efe aydan ve sarışın kadın vardı bi tane çok severim de adını çıkaramıyorum şimdi neyse o ikilinin başrollerinde olduğu bi dizi olarak -senaryonun da birebir aynı olduğu bir diziydi bu- kanald de vakttiyle yayınlanmıştı..

konuşmalar çok uzuyor ,,sıkılıyorum hemen ,inşallah yakında toparlarlar oyuncular iyi ,yazık olmasın ..

ben de aksine uzayan konuşmaları sevdim.. a.s

valla ben izleyemiyorum uyuz oluyorum,sevaller kendilerini savunamıyor,kuzu aileside yapacağını yapıyor,hep ''ah bu benim başıma gelseydi varyaaa...'' diye köpürüyorum o yüzden izlemiyorum

benim başıma geldi.. hiç öyle olmuyor işte.. karşıdaki yüzsüz zaten onun yüzü olmadığı için yüzüne karşı bişey yapman imkansız.. umarım başına gelir..

sana lafım yok ama her dizi muhabbetine gelip "lost" diyen tipleri gerçekten tiksintiyle karşılıyorum ne losttan dolayı ne de senden.. recep ivedik bile "lost"u izliyordur yani eminim.. sıkıldım "lost"tan.. hiç izlemeden gına geldi..

ben de sana Merlin i önereyim.. yabancı dizi diye her şeyi izleyen tiplerden değilsen.. bilip bilmediğini indiren.. bu dizilerin hepsine tutmaz dendi.. hatta how i met your mother birinci sezonu çekip bi filmle son verecekti.. ama tuttu işte.. çok şükür..

the big bang theory var bi de :)

türk malı hakkındaki yorumlarına da katılıyorum.. evet türkleri yansıtmıyor çok şükür.. yansıtsa rütük yayınlamaz zaten.. iki aile türklerden cımbızla çekilmiş iki tür.. iyi olanı diledikleri kadar abartmışlar.. ama kötüyü abartamamışlar çünkü rtük..

erman kuzunun da recep ivedikle uzaktan yakından hiçbir alakası yok.. bu yorumlara da çok şaştım doğrusu.. recep ivediğe nazaran çokça normal bi insan kendisi..birazdan doğal hayatına salıverilecek gibi durmuyo yani.. insana benziyo.. sadece mal!

ben çok sevdim.. her pazartesi de katıla katıla gülerek izliyorum.. tayfun güneyer dizisi olmasına rağmen.. ilk bölümü izlemeden önce öğrenseydim bunu büyük ihtimal izlemeyerek kaçırmış olacaktım..

sana lafım yok ama her dizi muhabbetine gelip "lost" diyen tipleri gerçekten tiksintiyle karşılıyorum ne losttan dolayı ne de senden.. recep ivedik bile "lost"u izliyordur yani eminim.. sıkıldım "lost"tan.. hiç izlemeden gına geldi..

ben de sana Merlin i önereyim.. yabancı dizi diye her şeyi izleyen tiplerden değilsen.. bilip bilmediğini indiren.. bu dizilerin hepsine tutmaz dendi.. hatta how i met your mother birinci sezonu çekip bi filmle son verecekti.. ama tuttu işte.. çok şükür..

the big bang theory var bi de :)

türk malı hakkındaki yorumlarına da katılıyorum.. evet türkleri yansıtmıyor çok şükür.. yansıtsa rütük yayınlamaz zaten.. iki aile türklerden cımbızla çekilmiş iki tür.. iyi olanı diledikleri kadar abartmışlar.. ama kötüyü abartamamışlar çünkü rtük..

erman kuzunun da recep ivedikle uzaktan yakından hiçbir alakası yok.. bu yorumlara da çok şaştım doğrusu.. recep ivediğe nazaran çokça normal bi insan kendisi..birazdan doğal hayatına salıverilecek gibi durmuyo yani.. insana benziyo.. sadece mal!

ben çok sevdim.. her pazartesi de katıla katıla gülerek izliyorum.. tayfun güneyer dizisi olmasına rağmen.. ilk bölümü izlemeden önce öğrenseydim bunu büyük ihtimal izlemeyerek kaçırmış olacaktım..
[/I][/B][/QUOTE][/COLOR]

Önerin için tşkler araştıracağım ve tarzıma uygunsa mutlaka izleyeceğim.Dizi konusunda seçiciyimdir ve zor beğenirim.Zekice yazılmış her türlü diziyi beğenirim.Lost yorumuna gelince sana katılıyorum aslında suyunu çıkardılar ancak ben Lost dizisini yıllarca her hafta netten takip ettim ve gerçekten insanı içine çeken bir kurgu.Türk Malı dizisine dönersem bu haftaki bölümü özellikle çok komikti katıla katıla güldük tabiri caizse.Bu dizi içinse eleştirim bölüm bittikten hmn sonra tekrar aynı bölümü yayınlamaları.Saçma ve reyting kaygısı olarak değerlendiriyorum bu durumu.

ay ben bu diziyi izlerken sinirden kuduruyorum ya artık izlemiyorum bir bölüme zor tahammül ettim

kuzular gıbı komsum olsa toplu katlıam yaparım
gıder pasa pasa yatarım daha az acı cekerım
bu ne beee sınırım beynıme fırlıyor ıgrenc gelıyorlar bana

çakma all bundy ve meg ... hem de başarısız bi çakma biraz ( çocuklar yarcan komşular vs) değiştirip "türk malı" diye yutturmaya çalışmmışlar. evli ve çocuklunun aynısı depil ama fikir tamamen ordan alınmış keşke özgün bişey olsa. dizideki yaşam hiiiççç türk malı değil nedense türk komedi dizilerinin çoğunda evin şekli bile aynı (amerikan sit comları gibi hepsi)
bence hiç de tütk malı bişey olamamış...başarısız...şafak sezer de çok itici geliyor bana.
ama bu benim görüşüm sadece arkadaşlar ben böyle düşünüyorum...kimsenin zevkini ve düşüncesini yargılayamam....

ilk bölümünü beğenmiştim ama sonradan çok sıkıldım konuşmalar çok uzun espriler uzadıkça uzuyor ve yok artık canım bu kadar da olmaz dedirten abuk sabuk konuşmalar davranışlar devam ediyor böyle bir komşumuz olsaydı kim bu kadar sessiz kalırdı ki abartmışlar iyice dizinin adı türk malı ama bizi yansıtmıyor bir kere ben hiç çevremde görmedim çocuğu olup da onlara kahvaltı bile hazırlamayı beceremeyen yemek pişirmeyen her gün pizza muhabbeti yapan kadınları hiç ama hiç görmedim ve böyle kadınların olduğuna da kesinlikle inanmıyorum,her şey abartılmış,dizideki erman kuzu recep ivedik karışımı bir şey olmuş..

ben bu diziyi çok seviyorum ya ehhhh ehhhh ehhhhh kaydirigubbakcemile3
gülmekten karnım ağrıyorsempatiksalakcinni

şafak sezer bakmış recep ivedik rekor kırıyo hemen özeniyim demiş. aynı ses tonu aynı hareketler .biraz farklı ol be adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…