- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.697
- 773
Melodinin ağzını yüzünü oynatmasında sinir oluyorum.
valla sadece binnur kaya için bi kaç bölüm izledim, açıkcası sırf reyting için sürekli yatakodası esprileri yapılıyor bence, ayrıca abiyenin kardeşi rolündeki adama tv ye çıktığından beri acayip gıcık oluyorum çok sevimsiz bi tip
dizi tamamen kısır döngüde bence, ve büyük ihtimal bu kısır döngü devam edecek
Şafak Sezer'i sevemiyorum bir türlü..
Yetenekli iyi bir komedyen ama çook itici geliyor bana..
Binnur Kaya için izlerim belki...:)
Büyük ihtimalle bu dizi bir süre sonra yayından kalkacak adı türk malı ama kendi bir zamanlar evli ve çocuklu diye yabancı bir dizi vardı tamamen ondan esinlenilmiş.O diziyi hatırlayamayanlar google bir arattırsın.
konuşmalar çok uzuyor ,,sıkılıyorum hemen ,inşallah yakında toparlarlar oyuncular iyi ,yazık olmasın ..
valla ben izleyemiyorum uyuz oluyorum,sevaller kendilerini savunamıyor,kuzu aileside yapacağını yapıyor,hep ''ah bu benim başıma gelseydi varyaaa...'' diye köpürüyorum o yüzden izlemiyorum
Diziyi beğenmeyen tüm arkadaşlara saygı duyuyorum ancak diziyi sanki gerçek hayattan bir kesitmiş gibi yorumlayan arkadaşlarada şaşırıyorum.Özellikle bir arkadaşın Türkleri yanlış yansıtıyorlar yorumu gerçekten güldürdü beni.Dizinin amacı sosyal mesaj vermek değil daha doğrusu mesaj vermek değil oradaki repliklerle ve kaliteli oyuncularla insanları güldürebilmek beğenen de olur beğenmeyen de ama bu şekilde ele alınması garip doğrusu ki saçma sapan entrikaların döndüğü dizileri izlemektense bu tarz dizileri izlemek biraz da olsa tebessüm etmek bence daha doğu bir tercih.Ben tv izlemeyi sevmiyorum ki takip ettiğim dizide yok denk gelirse geniş aile ve türk malını izliyorum yabancı dizi izliyorum.Ve dolu dolu müthiş bir senaryo isteyenler içinse Lost,Prison Break.How I Met Your Mother dizilerini şiddettle tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?