Türkan Kanal D

Neden kişilere,siyasi görüşlere bağlı kalınıyor ki sadece.

Neden saygı duyulamıyor.

Türkan Saylan bakımından söylemiyorum sadece.

Dizi işte. Birinin hayat hikayesi. Hikaye çekiciyse izlenir ama değerlerime ters falan filan bu sebepten dizi kaldırılırsa hani demokrasi !!

O zaman biri de çıkar stv dizilerini kaldırtmak ister,biriyarışma programlarını. Nerde kaldı özgürlük,seçme hürriyeti.

Herşeye taraflı bakmayın lütfen. Kaldırılmalı deme hakkına kimse sahip değildir. Burda bunları yazıp da germeyin ortamı. Diziyi tartışıyoruz burda kişiyi değil !!

Rica ediyorum " DİZİ " topiği de sırf siyasi sebeplerden kaldırılmasınn !!!!

bunu şutarafagitti
Çok haklısın azracım, ben bu konuyu uzatırsam kesin ban yerim çok hassasım
ve kaldıramıyorum herşeye bir cevap vermek istiyorum. O yüzden susuyorum ve saygı duyuyorum.

ve bunu tekrar hatırlatırım
arkadaşlar konu hiç bir şekilde uzamasın
SADECE DİZİ YORUMUlmaz:

Cok anlamli cok duygulu ve kaliteli bi dizi olmus.. Yapimcilarni kutlamk lazim. Gereksiz sacma sapan yiginla yapimdan sonra gozumuz gonlumuz acildi. Turkan saylan gibi bi degerin konu oldugu bi dizinin kotu olmasi beklenemezdi zaten..hayati herkese ornek olsun..
İsiklar icinde uyu turkan hocam...

gereksiz, boşuna yapılmış saçma bi dizi...

hoşlanmadım,

gerçi hiç izlemedim ama....

ali bey ile evlenmeyecek sanırım, doktorluk aşkı ağır bastı.. çok sevindim fragmanı görünce o dönemde ideallerinin peşinden gidebilen bir karakter.. bugün için de çok muntazam bir örnek. merakla bekliyorum yeni bölümleriniboshayallersmile

gereksiz, boşuna yapılmış saçma bi dizi...

hoşlanmadım,

gerçi hiç izlemedim ama....

gereksiz ve boşuna mı yapılmış ?

hoşlanmamanıza saygı gösterebilsek bile "gereksiz ve boşuna"yı eklemenizi "gereksiz ve boşuna" olmuş

kadın sağken bi rahat bırakılmadı mezarında rahatsız edilmese bari..

eee ne demişler türkiyede hiç bir başarı cezasız kalmaz diye...

bırakında ruhu huzurda olsun.

not : bütün sözlerimi sivri bibere söylemiyorum ona saygısızlık gösterenler de üstüne alınabilir !

Cok agir yorum yazmak istiyorum ama yonetici vasfim beni durduruyor....

Insanlari siyasal kimlikleri ile yargilamak, gecmiste neler yaptigini bilmemek daha ne diyeyim ki ?

Gereksiz diyenlerden kaci lepra hastaliginin (lepra nedir onuda bilmiyorsunuzdur 'cüzzam" hastaligi) bu kadin tarafindan bitirildigini biliyor ? Siyasi kimliklere sayginiz yoksa, kisiligine sayginiz olsun buna da yoksa saglik alaninda ki calismalarina sayginiz olsun.

Sunu unutmayin bu sitede arti veya eksi siyasi dusuncelerini koru korune savunan herkes cok ciddi cezalar alacaktir. Bunu tekrar etmeyecegim ....

Erkek egemen,ataerkil bir ülkede kadınların ,kızların okumasına ön ayak olan bir kuruluşun kurucusu olan birini ,kadının hakkında nasıl bu kadar acımasızca yorumlar yapılmış halen yapılıyor ,anlamak güç.

bayılarak izliyorum kacırmadan ..en kalıtelı dızılerden bırısı su an da

Son düzenleme:
Daha 1 sayfa önde uyarı vardı yaa.. Hakketen ilginçsiniz.

Bir diziyi izlemeden o dizi hakkında nasıl yorum yapabilirsiniz.

Bırakın da tv izleyicileri sadece Tv dizisi olduğu için izlesin şu diziyi

Dizi mükemmel,tıpta bir adımı,bir çağ atlamayı izleyeceğiz..çok heyecanlıyım,
çağdaşlığı,kadını kadın yapan değerleri,
kadını birey yapan eylemleri izleyeceğiz..anlamayanlar izlemesin:lepi:

işine gelmeyen izlemesin türkan saylanın misyoner olduğunu söyleyen cahil ve gerici zihniyete söylüyorum siz türkan dizisini izlemeyin samanyolunda 5. boyutu izleyin ok

tamam güzel hoşta çok aşırıya kaçılmış bir dizi türkan saylan ve ailesinin mükemmel ev hayatları ve yasantıları örnek veriliyo..ısrarla babannesi kuran okuyup tesbih çekiyo.. kadir geceleri kutlanıyo..
mesajlar veriliyo hiçte magsum bulmadım ...
bunu abartılı buldum.
biraz gerçekçi olabilir

Son düzenleme:
Sanırım gerçekte Türkan Saylan'ın hayatını çok iyi biliyorsunuz,okumuş araştırmışsınız..bu kadar net konuştuğunuza göre..
o halde,buyrun siz anlatın dinleyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…