Türkan Kanal D

Dizi disinda yorum yazan herkese (ayrim yapmadan) gerekli uyari mesaji verilmistir.

Devami gelmesi durumunda uyarilar cezaya donusecektir.

fragmanı çok ilginç geldi uçurumun kenarında türkanın ağlaması gerçeki gibi

yeni bölüm başladııı hihoyyyt

Allah'ım tüylerim ürperdi ya,''ben bugün bir cüzzamlının elini tuttum'' deyince,Ali'nin annesi nasıl korktu öyle.. Ali'ye de çok üzüldüm ama yine de helal olsun Türkan'a be doktorluğu tercih etti vereliniortak

aliyle olan aşkları benim içimi titretiyo,nasıl güzel bakıyo türkana:)bayılıyorum diziye.araştırdığım kadarıyla gerçeğe yakın dilerimki diğer gerçeğe yakın uyarlanan diziler gibi reyting uğruna uzatılarak konuların dışına çıkılmaz.

Ali'ye üzüldüm ama mesleğini seçmesine de sevindim.
Bildiğim kadarıyla öğrenci iken evlenmişti.
Kitabı okumadım ama asistanla evlenecek gibi geliyor bana.

Türkanın ali'yi reddetmesi iyi oldu eğer kabul etseydi bu kadar başarılı bir doktor olamazdı heleki cüzzamlı birinin elini tuttum demesi alinin annesini ne kadar korkuttu .

evet sanırım asistan Orhan bey ile evlencek zıtlaşmaları başladı bile ama sonucu aşk gibi :)

Bende kadına hayran kaldım bir insan mesleğine bu kadar aşık olabilir.
Cüzzamla baş edebilme cesaretini göstermiş...,
bir doktor için en güzel ibadet bu sanırım...canı pahasına insanlara yardım etmek..

annesine de hayran kaldım.
kardeşleri çok tatlı maşallah ... ne güzel geçiniyorlar... babalarıda ne kadar güzel yürekli temiz insanmış.. hepsi nur içinde yatsın...
dizi dışına çıkmayım dilime zor sahip oluyorum :S

Son düzenleme:
Ali'ye üzüldüm ama mesleğini seçmesine de sevindim.
Bildiğim kadarıyla öğrenci iken evlenmişti.
Kitabı okumadım ama asistanla evlenecek gibi geliyor bana.
Evleniyorlar evet,ikide çocuğu oluyor ondan ama ayrılıyorlar.İlerki yıllarda bir heykeltraşla evlenecek,ama ondanda ayrılacak.Dizide de böyle olacaktır.

dizi gayet kaliteli yapanların ellerine sağlık hayatını insanlara adamış bi insanın filmide bu kadar kaliteli olması gerekir zaten

Evleniyorlar evet,ikide çocuğu oluyor ondan ama ayrılıyorlar.İlerki yıllarda bir heykeltraşla evlenecek,ama ondanda ayrılacak.Dizide de böyle olacaktır.

asistan orhan bey mi izleyemedim geçen bölümü tekrarı yarın olur heralde

Dizi kitaba çok yakınmış.
2. evliliği bilmiyordum.bilmiyorumkismile
Biri doktor iki oğlu olduğunu okumuştum.
İnsanın özel hayatı ile idealleri arasında seçim yapması zor.

Ayşe Kulin ve Türkan saylanı oynayan Pınar ,Kanal D de ,Güneri abimizde .:hulya:

evet şeffaf odayı izliyorum şu an. ama benim merak ettiğim şu ;namaz kılmasın çocuklar bale yapsın dediği anlar da dizide yer alacak mı acaba? bunu söylerken hasta mıydı bilinci açıkmıydı?

evet şeffaf odayı izliyorum şu an. ama benim merak ettiğim şu ;namaz kılmasın çocuklar bale yapsın dediği anlar da dizide yer alacak mı acaba? bunu söylerken hasta mıydı bilinci açıkmıydı?
Hasta değildi tabiki bilincide açıktı,umarım dizide geçer bu konuda yanlış anlayanlarada tokat gibi cevap olur :))

doğrusunu anlatır mısın? öğrenmek isterim doğrusunu eğer yanlışsa tabi.

türkan saylanı oynayan kadın çok güzel ya memet ali alaboranın eşiymiş sanıırm öle duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…