Turkan88'in Diyet Günlüğü

BEn'de bugün
Sabah 2 Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin yeşillik
Ara 1 elma
Öğle 1 dilim Çavdar 1,5 kePce çorba 6 yemek kasığı sEbze
Yoğurt salata
Ara 1 yağsiz tost kepekle
Ara activia
Aksam 1 kase çorba ton balikli salata yoğurt

Aksam yemeğini yemedim hEnuz
1 dilimde ekmek yesemmi karar veremedim

AKşam için menün güzel ve hafif light ekmek yiyebilirsin bence..

bikereye mahsus kendi dilimde de yazicam ziira canim istedii

seher yemeyi:1 dilim covdar coreyi,1 yumurta,pomidor,xiyar
gunorta:3 qasiq pilov,cox az soganli toyuq,pomidor,xiyar,yari alma,badam
aksam1`,1 kotlet,1 pastirma(BIZDE NE BUNUN TERCUMESI VAR NE DDE BIZDE BOYLE BISIY VAR),yari dilim qara corek,boreyin ucundan qoparib dadina baxdim,1 kasa ciyelek.,:)))

Süpermiş diliniz, Çok güzel :46:

Sporum bıttı,kekık,bıberıye karısımıyla surtmustum ,uzerınden de strev fılm baglamıstım,karnımdakı ıp halıne geldı,bacaklarımdakıler de dızıme ınmıs durumda,cook terledımbu gun evde genel temızlık,artı yuruyus 30 dk,bahcede 10 dk kostum+ 50 ıp atladım,waka wakayla dans ettı,.leslıe ve ender sarac ta yaptım,dun fon cektırmıs oldugum saclarım sırılsıklaam.gıbıp bı guzel dus alayım,dus alarkan de kahve lımon yapıcam ınsaallah.zıra catlaklarımla basım dertdeee,ne yapsam bılmıyoruum,canımdan bır parcalaar,sokuuup atamıyoooruuuummmmm.:24:

Türkancığım nerelisin tatlımm??diline bayıldım da süpermiş yaa

Türkiye de 5 mi?Canım sen neredesin ki??bu arada 5 y da engeç 6 dan sonra bir sey yememeye calısıyorum :50:

Aslında böyle bir topicte var.6 'dan sonra birşey yemeyerek zayıflıyorlar.Bence acıkılmassa 6 dan sonra yemesek daha çabuk kilo veririz.Ama ben acıkırım.:56:

bencede gerçekten çok emek veriyoruz. umarım karşılığını alırız ve incecik gireriz bu yaza gerçi havalar ısınmaya başladı çoktan ama.

spora biraz fazla mı yükleniyorsun acaba çok yoruyorsun kendini ama hiç üşenmiyorsun ne güzel. ben o kadar yapmıyorum zaten yapamam oğluş izin vermiyo.

Tatlım benim 2 canavar var,okulum var çok yoruluyorum yapamıyorum :14:

bencede gerçekten çok emek veriyoruz. umarım karşılığını alırız ve incecik gireriz bu yaza gerçi havalar ısınmaya başladı çoktan ama.

spora biraz fazla mı yükleniyorsun acaba çok yoruyorsun kendini ama hiç üşenmiyorsun ne güzel. ben o kadar yapmıyorum zaten yapamam oğluş izin vermiyo.

benim de oglum izin vermiyor ama 1 haftadi yapmadigim icin bugun tadini cikarmak istedim,yoksa standart 45 dk,15 dk kosu bandi,15 ender sarac ,15 lesli yapiyorum normalde.

BEn'de bugün
Sabah 2 Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin yeşillik
Ara 1 elma
Öğle 1 dilim Çavdar 1,5 kePce çorba 6 yemek kasığı sEbze
Yoğurt salata
Ara 1 yağsiz tost kepekle
Ara activia
Aksam 1 kase çorba ton balikli salata yoğurt

Aksam yemeğini yemedim hEnuz
1 dilimde ekmek yesemmi karar veremedim

bence gaayet guzel ve sanki azaltmissin

Türkan çirkin ama:9: şaka şaka bir ara fotosunu koymuştu beyaz tenli kara kaşlı kara gözlü tam bir azeri kızı yani.:13:

evet ayynen kara kasli kara gozluyum,azerbaycan ,nahcevan dogumluyum,ama bakude yasiyorum,tip okudugumdan beri,sonta burda evlendim,annemler de bakuye tasindi.

Türkiye de 5 mi?Canım sen neredesin ki??bu arada 5 y da engeç 6 dan sonra bir sey yememeye calısıyorum :50:

ben de hic degilse 6 da ye demek istiyordum,cunki eminim cocuklardan basini kasimaya zamanin yoktur,cok yoruluyorsun ve gec uyumak zorundasin,o yuzden acikirsin,ve eger ustelik benim gibi bu gun yalan dunya da izliyceksen enerjiye ihtiyacin olabilir,arti erkeklerin bin tane ihtiyaciii,oooooff biz kadinlar hangi biriyle ugrasagimizi bilemiyoruz ki.kilolar,selulitler,emzirme sonrasi sarkmis gogusler,saclar,istenmeyen tuyler,sac,bas,yemek,utu,cocuk,koca,arti bide kariyer.ooooof benim daha tus kazanmam lazim.uzman doktor olmam laziim,simdilik diplomam bir ise yaramiyor.su anda kocamo en sona atmis durumdayim:))simdi kendisi 3 gunluyune istanbulda zaten,

Son düzenleme:
bugün herkesin menüsü ne güzel olmuş :)) hepsini okudum, yavaş yavaş daha da düzenli oluyoruz sanırım :) Ben de yazayım hemen...

sabah : 2 dilim light ekmek
yarım domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber
1 tane light karper peynir
3 siyah zeytin

ara: 1 bardak yeşilçay

öğle: 1 kase çorba
4 yk türlü
1 ince dilim börek

ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi

akşam: 1 kase dolusu marul salatası (1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
ve dee yoğurt

akşam acıkırsam da birkaç çilek yerim o kadar:))

bugün 1 saat tempolu yürüyüş ve şu ana kadar 50 mekik çektim. uyumadan önce de en az 50 tane daha çekerim :))

bugün herkesin menüsü ne güzel olmuş :)) hepsini okudum, yavaş yavaş daha da düzenli oluyoruz sanırım :) Ben de yazayım hemen...

sabah : 2 dilim light ekmek
yarım domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber
1 tane light karper peynir
3 siyah zeytin

ara: 1 bardak yeşilçay

öğle: 1 kase çorba
4 yk türlü
1 ince dilim börek

ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi

akşam: 1 kase dolusu marul salatası (1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
ve dee yoğurt

akşam acıkırsam da birkaç çilek yerim o kadar:))

bugün 1 saat tempolu yürüyüş ve şu ana kadar 50 mekik çektim. uyumadan önce de en az 50 tane daha çekerim :))

supeeeermis,ben boreye falan karsiyim ama sonucata ogle ,de aksam da ekmek yokmus.

Back
X